Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç 1 tl yakıyor?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Araç 1 tl yakıyor?

Sorununuzun çözülmesine sevindim. Keyifli sürüşler.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Şunu anladım araba soğukken çalıştırıp kısa mesafeler yaparsan o zaman yol bilgisayarı ile doğru değerleri göstermiyo.

Yorum

Zavoli LPG polaris Türkiye merkezinde, aracıma LPG uygulanmıştı. LPG çok yakıyor, benzin az yakıyor dememe ramen inanmamışlardı. Aracımda sorun olduğunu benzinde çok yaktığını idda ediyorlardı...

Zavoli Merkezindeki mühendisler eşliğinde Hem LPG de Hem Benzinde, 90 km hız ile toplamda ( tam hatırlamıyorum ) 250-350 Km yol kullandık. Tamamen hem benzinde ve hem LPG de depo ölçümü yaptık....
        Tüketim 5,3 lerde geziniyordu. Ekranda ne yazıyorsa ( 5,3 X 4,86 Benzin - o zamanın benzin fiyatı ) 25 kuruş benzin yaktı. DEPO ölçümü yaptığımızda
        tam tamına ekranda yazan değerin depo ölçümü değeri ile birebir tuttuğunu, asla şaşmadığını görmüş olduk. İsteyen, Halkla ilişkiler müdürü Süleyman beye sorabilir : ) LPG de bu durum da benzer değerlerde çıktı. Daha doğrusu benzinden biraz daha fazla. Benzin 25 kuruş iken %30 tasarrufla 18 kuruş dolaylarında olması gereken LPG 25 - 27 kuruşlarda gezindi.. LPG işi ve yakışı konu ile alakalı olmadığı için o kısma girmiyorum. Asıl anlatmaya çalıştığım, lastiği, bakımı, orası burası doğru düzgün bakılmış düzgün araçlarda asla sorun olacağını düşünmüyorum.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kubilaytakır
          ARABAYI SAT DEMEMÎŞ OLABİLİRSİNİZ AMA BEYFENDİYİ GEREKSİZ ÖNERİLER SUNARAK ARABASINA BİR TON PARA HARCAMASINA SEBEB OLUYOYSUNUZ SİZDE 1.6 TURBO OLUP OLMADIGINI BİLMİYORUM AMA EN BAKIMLI 1.6 COSMOYU 1 GÜN BERABER SEHİR İÇİ İSTANBULDA BİRLİKTE GEZELİM BU DEĞER 80 KURUŞ ALTINA ASLA İNMEZ BUNU DENEYEBİLİZ İSTERSİNİZ SONUÇLARINIDA FORUMDA PAYLASIRIZ
          Hocam merhabalar,öncelikle aracınızda bir sorun var ise bu söyledikleriniz olabilir,fakat sorun araçda değil sizde ise sizin insignia kullanmayı öğrenmeniz gerekir,isterseniz bunu seve seve size öğretebilirim,bi perşembe buluşmasında gelin buyrun misafirimiz olun size detaylı anlatım ve uygulamalar ile 50 ve hatta 40 kuruş ile şehir içi gitmeyi öğretelim,lpg ye bu forumda en karşı olan kişilerden biriside benim,kesinlikle önermem,çok sayıdaki aracda sorunlar meydana geldi,bazılarında ise hiç bi sıkıntı olmadı(olmasında)
          Daha önceleride böyle konularla çok karşılaşmıştık,ben ilk insigniamı 2012 yılının basında almıştım ilk aldıgımda benimde ortalamam 14-15 lerdeydi sürekli dipgazlar vs yüzünden,ama en son 2 ay önce sattıgım 2. insigniamda arabamda ortalamam 9 lardaydı şehir içi sizinlede deniyebilir sonuclarıda tekrardan forumda paylaşabiliriz.
          Ve iki aracımda cosmo 19 jant ve sunroofluydu,ikinci insigniamda ise tüm opsiyonlar mevcuttu,yani edition yada cosmo olması yakıtta bi farklılık olusturmaz belki jantların 19 olusu 0,5 litre farkettiriz 100 kmde.
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Kadir kardesim benim aracta sehir ici 40-45 kr yakıyor 20-25 kr yaktıramazmıyım bende tüpe karsıyım bi persembede ben geleyim

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
              Kadir kardesim benim aracta sehir ici 40-45 kr yakıyor 20-25 kr yaktıramazmıyım bende tüpe karsıyım bi persembede ben geleyim
              Abi seni herzaman bekliyoruz sen gel 15 kuruşa düşürürüz
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                Orjinal yazı sahibi: insgna44
                Abi seni herzaman bekliyoruz sen gel 15 kuruşa düşürürüz
                Eywallah kardesim benim.. Şaka bi yana durumu çok iyi özetlemissin Kubilay bey davete icabet derse tatmin olur sanırım

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Antalya malum 5 ay full klima açık tamamı şehir içi 36 bin km ortalama 10,4lt/100km, keyifli kullanımla

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kubilaytakır
                    ARABAYI SAT DEMEMÎŞ OLABİLİRSİNİZ AMA BEYFENDİYİ GEREKSİZ ÖNERİLER SUNARAK ARABASINA BİR TON PARA HARCAMASINA SEBEB OLUYOYSUNUZ SİZDE 1.6 TURBO OLUP OLMADIGINI BİLMİYORUM AMA EN BAKIMLI 1.6 COSMOYU 1 GÜN BERABER SEHİR İÇİ İSTANBULDA BİRLİKTE GEZELİM BU DEĞER 80 KURUŞ ALTINA ASLA İNMEZ BUNU DENEYEBİLİZ İSTERSİNİZ SONUÇLARINIDA FORUMDA PAYLASIRIZ
                    Boşa konuşmadığımız tecrübeyle sabittir
                    2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

2 yıldır brc lpgli olarak kullanıyorum 2.8 tlden aldığım LPG ile 4 kez doldurdum gecen hafta 85 tlik depo dolumuyla uzun yolda ortalama 110 -120 km hızla 245 km sonra depo boş uyarısı aldım yani 0.34 tl /km sadce samsun şehiriçi dışı karışımda 200 km gidiyor yaklaşık 042 tl / km yapıyor . Aracı dipgaz pek kullanmam yaz ayları klima devamlı açık, bakımları, LPG ayarları tamdır, ( aracım 2. El LPG üzerinde takılıydı ama sahibi pek ayarlatamamış kullanmamıştı,ben iyi bir usta sayesinde sorunsuz kullanıyorum, 1 kez bobin arızası oldu bu süreçte, 2yıl önce sibop arızası olmamasına rağmen profilaktik olarak çelik sibop taktırdım)
                      Aslen galatasaraylıyım.
                      Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800

Yorum

İşleniyor...
                      X