Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç 1 tl yakıyor?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Araç 1 tl yakıyor?

Fatih abi akünün kutup başını söküp taktıktan sonra teyp kod falan istemez demi.Veya herhangi bişey olurmu?

Yorum

Sadece 4 camı sırasıyla indirip kaldırmanızı isteyecek, grafik ekranı takip edin sizi yönlendircek, haricinde kod isteme filan yok...

Yorum

teşekkür ederim deniyim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Fahrayt
          teşekkür ederim deniyim
          Sonuç ne oldu? Son durum nedir?
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Arabanın yok bujisi yok hava filitresi yoklastiğin havası arkadaşim herkes birşeyler söylüyor ne yazıkki cosmo serisinin benzinlisi bu rakamlara yaklaşıyor bahanelere takilirsak arabayi servisden cıkaramazsin imkanın varsa arabanı seviyorsan tak bir lpg keyfine bak ortalama lpg ile şehir içi 350 kuruşa gezersin hiç bekleme servise bir ton para harcama

Yorum

Bircok kiside cosmo var ama kimse durup dururken 1 tl yakmiyor o yuzden arkadaslar onerilerini sunmuslar kimse lpg tak dememis yada kimse aracini sat dememis

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ARABAYI SAT DEMEMÎŞ OLABİLİRSİNİZ AMA BEYFENDİYİ GEREKSİZ ÖNERİLER SUNARAK ARABASINA BİR TON PARA HARCAMASINA SEBEB OLUYOYSUNUZ SİZDE 1.6 TURBO OLUP OLMADIGINI BİLMİYORUM AMA EN BAKIMLI 1.6 COSMOYU 1 GÜN BERABER SEHİR İÇİ İSTANBULDA BİRLİKTE GEZELİM BU DEĞER 80 KURUŞ ALTINA ASLA İNMEZ BUNU DENEYEBİLİZ İSTERSİNİZ SONUÇLARINIDA FORUMDA PAYLASIRIZ

Yorum

Anlasilan sizinde sikintiniz var yakittan kaynakli
                  Evet bendede 1.6 t cosmo var ama benim surusumle bile 1 tl yakmiyor

Not:forum ortaminda buyuk harf kullanmak bagirmak kizmak manadinda kullanilir lutfen kucuk harf kullanalim

Yorum

Cosmo sanarım biraz daha donanımlı oldugundan fazla yakıyor ilginç bu dediğiniz
                    1 hafta 1.6 T kullandım (cosmo) fazla yakan cinsten sürekli dip gaz ve limitlerde kullandım aracı istanbulda trafigin yogun oldugu yerlerde 10.7 litre ortalama vardı suan benzınin litre fiyatı nekadar bilemiyorum 5 tl dersek 53.5 kurus yakmıs oldu.
                    İnsignia opc 80-1 lira arası yakabilir
                    2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                    Gerçek pilot

Yorum

Sorununun Cevabınızı kendi ağzinızla vermişsiniz ,zaten sizde bu aracın şehir içi 0.8 - 1tl ortalamala civarında aksine idda edenler gelsin buyursunlar deneyelim

Yorum

Arkadaslar arac cosmo diye fazla yakmaz

Sadece akseuar olarak farklilik vardir elektrikle calisan bir iki akseuari vardir oda akunun sarj olmasini etkileyen bir farklilik hissedilmez bile

Yakiti etkileyen faktorler
                        Surucu
                        Yol sartlari
                        Lastik jant
                        Hava filtresi performans
                        Sorunlu bujiler
                        Yazilimla chip yapilmasi
                        Aractaki agirlik
                        Yanlis takilan kaporta aksesuarlari
                        Yanlis yakit secimi
                        Vs..

Yorum

Fatih abi ben şey maksadıyla cosmo fazla yakar demiştim ciddimi algılandım
                          2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                          Gerçek pilot

Yorum

İnsignia 1.6T normal şartlarda istanbul karma trafikte ve bakımlı bi araçta, cosmo yada edition farketmeksizin yakacağı yakıt 10-10.5 civarıdır, buda mak 60 krş civarı yapar, eğerki sürekli dipgaz kullanırsanız ozaman 1 lira ve üzeri yaktırabilirsinizde, ekonomi yapcam derseniz istediğiniz kadar ekonomik kulllanın şehiriçi 50 kuruşun altına düşmez...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kubilaytakır
                              ARABAYI SAT DEMEMÎŞ OLABİLİRSİNİZ AMA BEYFENDİYİ GEREKSİZ ÖNERİLER SUNARAK ARABASINA BİR TON PARA HARCAMASINA SEBEB OLUYOYSUNUZ SİZDE 1.6 TURBO OLUP OLMADIGINI BİLMİYORUM AMA EN BAKIMLI 1.6 COSMOYU 1 GÜN BERABER SEHİR İÇİ İSTANBULDA BİRLİKTE GEZELİM BU DEĞER 80 KURUŞ ALTINA ASLA İNMEZ BUNU DENEYEBİLİZ İSTERSİNİZ SONUÇLARINIDA FORUMDA PAYLASIRIZ
                              Yaklaşık 2,5 senedir 1.6t kullanıyorum. Genellikle seri kullanırım. Ona rağmen 12,5 lt/100 km değerin ûzerine çıkamadım. Ya kullanım tarzınız uygun değil, veya kısa süreli kısa mesafe kullanıyorsunuz.
                              Ayrıca buradaki iyiniyetli önerileri farklı şekilde algılamanızın sebebini de anlamış değilim.
                              34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Dediğiniz gibi lastik havaları 23 te biri 26, 33 yaptım hepsini hava filtresini değiştirdim bujileri kontrol ettirdim kendim arabaya reset çektim...Şu an şehir içi 60 kuruş uzun yoldada 40-42 kuruş yakıyo memnunum Herkese çok teşekkürler.

Yorum

İşleniyor...
                                X