Arkadaslar 1.6 at kullanıyorum. Aracım henüz 1500 km de olmasına rağmen durmaya yakın frene bastığımda disklerden hafif bir ses geliyor. Bu otomatik vitesle mi ilgili bir durum? Ayrıca bugün birden ikiye geçerken sanki ıslık sesi gibi bir ses duydum motordan...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1500km de disklerden ses geliyor
Collapse
X
-
Ynt: 1500km de disklerden ses geliyor
2000 km de benim fren diskleride ötüyordu serviste balataları temizlediler... Şuan 8000km de aracım yine ses var... Bende tekrar bi uğrayacam servise balataları bi daha temizletmek için.. Frene basınca gelen o ses sanki dogan kullanıyormusum gibi bir his uyandıyor..
Yorum
-
Bu ses balata temizleyici sıkınca belli dönem kesiliyor.Sonra yeniden başlıyor.Yeni balatalarda astpest kullanılmıyor balatalar eskisi gibi değil.2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
Yorum
-
Aynı ses bende de vardı. Temizlenince geçti. Bir müddet sonra yeniden başladı.
Balatalarda asbest kullanımı yasaklandı. Bu nedenle yetine kullanılan malzeme bu sesi yapıyor.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
Yorum