Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1500km de disklerden ses geliyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1500km de disklerden ses geliyor

Arkadaslar 1.6 at kullanıyorum. Aracım henüz 1500 km de olmasına rağmen durmaya yakın frene bastığımda disklerden hafif bir ses geliyor. Bu otomatik vitesle mi ilgili bir durum? Ayrıca bugün birden ikiye geçerken sanki ıslık sesi gibi bir ses duydum motordan...
    2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Ynt: 1500km de disklerden ses geliyor

Servise gidin bir baktirin balatalari bir temizlesinler

Islik sesi normaldir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

2000 km de benim fren diskleride ötüyordu serviste balataları temizlediler... Şuan 8000km de aracım yine ses var... Bende tekrar bi uğrayacam servise balataları bi daha temizletmek için.. Frene basınca gelen o ses sanki dogan kullanıyormusum gibi bir his uyandıyor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Otomayik vites D konumunda gaz verdigi icin harekete gecen tekere balata baskisi olabilir mi aceba?

Yorum

Bir de bu ses ilk defa 200km civarinda duymustum

Yorum

bu durumdan bende şikayetçiyim frene basınca araç adeta ıslık çalıyo kesin çözüme ulaşabilen varmı
            İNSİGNİA'sız

Yorum

Bazı araçlarda çok nadirde olsa ses çıkabiliyor çözümü yukarıda anlatıldı

Bu arada bu ses olayı kronik bir sorun değil

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bu ses balata temizleyici sıkınca belli dönem kesiliyor.Sonra yeniden başlıyor.Yeni balatalarda astpest kullanılmıyor balatalar eskisi gibi değil.
                2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Aynı ses bende de vardı. Temizlenince geçti. Bir müddet sonra yeniden başladı.

Balatalarda asbest kullanımı yasaklandı. Bu nedenle yetine kullanılan malzeme bu sesi yapıyor.
                  MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İşleniyor...
                  X