arkadaşlar konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama hız sabitleme sistemi çalışmıyor bilgisayarda hata vermiyor,düğmeye basınca işaret beyaz renkli çıkıyor res e basınca yeşil olmuyor maad direksiyon üstündeki soketi başka hız sabitleme tuşlarıyla denendi yine sonuç yok araç şu an surtaş aydın da yatıyor ana beyin ile sistemin beyni arasında bir kablo ölçülemiyormuş. opel merkezine mail yollandı teknik destek için dknow bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hız sabitleme acil yardım
Collapse
X
-
Ynt: hız sabitleme acil yardım
Hocam bu olay iki insigniamdada meydana geldi ikiside aku degistikten sonra normale dondu muhtemelen akunuz zayiftir alakasiz bir olay gibi gorunsede akuden kaynakli.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrhızınız 25 km ustünde olması lazım
Araçlarımız elektronik olduğu için bu tür şeylerde öncelikle enerjinin kaynağına bakmak en mantıklısı aslında. Surtaş'ın teknik kadrosu sağlamdır. Aydın'a her gelişimde çaylarını içmeye uğrarım muhakkak. Umarım en kısa sürede çözülür. Geçmiş olsun.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblHocam bu olay iki insigniamdada meydana geldi ikiside aku degistikten sonra normale dondu muhtemelen akunuz zayiftir alakasiz bir olay gibi gorunsede akuden kaynakli.
Antalyaya giderken yolda cc gitti çalışmadı.
Ertesi gün aküm zor bastı. Önce çok yormadım kafamı.
Sonraki çalıştırmamda akü çaktı.
Çekiciyle Antalyada servise çektirdim.
Akümü değiştirdim. Başka müdehale olmadan çalıştı.Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Yorum
Yorum