Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En sonunda oldu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: En sonunda oldu

Geçenlerde arkadaşım "Opel'i bir alırken birde satarken sevinirsin, arada pek mutlu etmez" demişti yazdıklarınızı okuyunca ve benimde son günlerde yaşadıklarımı gözümün önünden geçirince pekte yanlış söylemediğini düşünüyorum ama nedense insignia sevdası bazı şeyleri görmezden geldiriyor bana . Her güzelin bir kusuru vardır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mlh
      ....
      . Her güzelin bir kusuru vardır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Öncelikle geçmiş olsun...

Opel ile kötü anılarınız gelişmiş olabilir ama bahsettiğiniz sorunlar kronik olmadıkça yaşadığınız durum, OPEL'in kötü bir marka olmasına yetmez. Yalnızca sizin için OPEL artık bir anlam ifade etmeyecektir.

Hep söylerim; sorunsuz otomobil olsa hepimiz ona yönelirdik. BMW ile, Mercedes ile, Audi ile, vs. ile sorun yaşayan yok mu? Elbette var, hem de fazlasıyla, ve bu durum o kişi için BMW'yi ya da sorun yaşadığı markayı kötü kılar. Ama markayı kötülemeye yetmez. Yanlış anlamayın, siz kötülüyorsunuz demiyorum. Bilakis oldukça serin kanlı yaklaşmışsınız.

Ben, genel olarak söylüyorum, genelde bu gibi durumlarda sorun yaşanan marka körü-körüne kötülenir. Tekrar geçmiş olsun...

Yorum

Bu yazıyı okuyunca BMW sini parçalayan adam aklıma geldi iyi seyirler

http://www.youtube.com/watch?v=3crm-T3dgGA#ws

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bagaj Açıkken 911 e Benziyor. Neymiş Derdi, SMG mi??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
              Bagaj Açıkken 911 e Benziyor. Neymiş Derdi, SMG mi??
              Abi yazılanlara göre 2008 de aldığı aracın sürekli problemler çıkarması nedeniyle bir çok kez sevise aracını götürdüğü ancak sorunun bir türlü çözülememesi ve BMW ye yazdığı maillere cevap gelmemesine kızmış ve frankfurt otomobil fuarı önünde böyle bir eylem yapmış...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

O Zaman O Problemler Kesin SMG dendir. Ne Çekti Bu SMG ciler be. Satan, Sattım Kurtuldum Diye Bayram Ederdi...

Yorum

geçmiş olsun...
                  her markada sorunlar olabiliyor. sonuçta otomobil binlerce parçanın birleşiminden oluşan bir ürün. her parçanın bir diğer parça ile aralarında belirli toleranslar ile montajları yapılır. bu toleranslar ne kadar dar bir aralıkta olursa ürün, kağıt üzerinde planlanan projeye yakın olur. fakat seri üretimde olan bir ürün toleranslar sebebi ile diğer parti bir üründen mikro ölçülerde farklıdır. arada bazı ürünler mükemmele yakın, bazıları ise tam tersi çıkabilir.
                  seri üretim yapan üreticiler üretim işini mümkün olduğunca makineleştirerek üretim kalitesini sabitleştirmeye çalışıyorlar.
                  bu nedenle bazı araçlarda sorunlar olabiliyor iken, bazılarında hiç olmamakta. sorunlu araç sayısı ne kadar az ise o markanın üretim kalitesinden bahsedilebilir.
                  insignia sorunsuzluk testinde rakiplerini geride bırakmış bir araçtır. fakat tabi bu sorun çıkarmaz anlamına gelmemektedir.
                  netten kısa bir araştırma yapılırsa her markada çok ilginç şikayetlerin olduğu görülecektir.

Yorum

geçenlerde land da da büyük bi sıkıntı olmuştu yanlış deilsem türkiyeden bi avukat o range alıyor 400 500 km de iken araç sanzıman arızası veriyor.oda yolda kullanımda araç alev alıyor filan sonuçda kul yapımı her markada olabilicek şeyler marka ile alakalı bişi oldugunu sanmıyorum.
                    siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                    siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                    uçan teneke fiorino

Yorum

İşleniyor...
                    X