Selam arkadaşlar 2009 1.6 turbo insignia sahibiyim vites geçişlerinde özellikle 1-2-3. viteslerde debraja basıt vites atınca tak diye bi vurma sesi geliyor mesela araba çalışırken 1. vitese ilk attığımda tak diye ses geliyor tekrar boşa atıp yeniden 1. vitese takınca ses kesiliyor sanki yerine oturuyomuş gibi, hareket halindeykende neredeyse bütün viteslerde geliyor ve bu çok belirgin bi şekilde oluyor dışarıdaki insanlar duyabiliyor yani, bi ustaya göstermiştim baskı balata ve volant değişmesi gerek dediler, başka biriside arabanın ampülü patlasa baskı balatayı değiştir der ustalar dedi, anlamadım sizce ne olabilir, hepinize çok teşekkürler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
vites geçişlerinde ses geliyor
Collapse
X
-
Ynt: vites geçişlerinde ses geliyor
Orjinal yazı sahibi: ozan062Selam arkadaşlar 2009 1.6 turbo insignia sahibiyim vites geçişlerinde özellikle 1-2-3. viteslerde debraja basıt vites atınca tak diye bi vurma sesi geliyor mesela araba çalışırken 1. vitese ilk attığımda tak diye ses geliyor tekrar boşa atıp yeniden 1. vitese takınca ses kesiliyor sanki yerine oturuyomuş gibi, hareket halindeykende neredeyse bütün viteslerde geliyor ve bu çok belirgin bi şekilde oluyor dışarıdaki insanlar duyabiliyor yani, bi ustaya göstermiştim baskı balata ve volant değişmesi gerek dediler, başka biriside arabanın ampülü patlasa baskı balatayı değiştir der ustalar dedi, anlamadım sizce ne olabilir, hepinize çok teşekkürler...
2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme
-
Bahsettiğiniz sorun ya volan baskı balata setinden yada şanzumanın kendisinde dişlilerde yada senkromeçlerde kanaklı olabilir
Aracın Km nedir?
istanbuldamısınız ?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
aracın km si 65 binde 2009 model, araç hareket halindeyken gazdan ayağımı çekip bir süre sonda gaza tekrar basınca yine tak diye sert bir ses geliyor hiç bişey anlamadım bu nedirhttp://www.facebook.com/ozansurgec
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozan062aracın km si 65 binde 2009 model, araç hareket halindeyken gazdan ayağımı çekip bir süre sonda gaza tekrar basınca yine tak diye sert bir ses geliyor hiç bişey anlamadım bu nedir34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
Yorum