Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Auto Start Stop hakkında yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Auto Start Stop hakkında yardım

Iyi günler. Dün tanışma bölümünde kendimi tanıtmış, bugün yeni insignia'ma kavuşacağımı belirtmiştim. Evet aracı aldık ama kafama takılan bir durum var. Yaklaşık 20 km yol yapmama ve ECO düğmesi hasılı olmasına rağmen araç ışıklarda durduğumda Auto Stop moduna geçmedi. Sizce neden olabilir? Bugün mezuniyet törenim olduğu için servise döneemiyorum eğer halledemezsem yarın götüreceğim. Tecrübelerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.

Opel Insignia 1.4 Turbo Edition Elegance + Stil Paket

Ynt: Auto Start Stop hakkında yardım

Geçmiş konuları biraz incelerseniz sorunuzun cevabı tartışıldı diye hatırlıyorum.
    Kısaca sistem karmaşık yapıda ve birçok parametrenin (akü durumu, motor sıcaklığı vb.) değerlendirilmesi sonucu çalışıyor. Arada çalışmaması sıkıntı değil özetle...

Dipnot: Mezuniyetinizi de buradan tebrik eder, görevinizde başarılar dilerim.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
      Geçmiş konuları biraz incelerseniz sorunuzun cevabı tartışıldı diye hatırlıyorum.
      Kısaca sistem karmaşık yapıda ve birçok parametrenin (akü durumu, motor sıcaklığı vb.) değerlendirilmesi sonucu çalışıyor. Arada çalışmaması sıkıntı değil özetle...

Dipnot: Mezuniyetinizi de buradan tebrik eder, görevinizde başarılar dilerim.
      Öncelikle teşekkür ederim. Biraz inceledim, kullanma kılavuzuna da baktım dediğiniz gibi bir sonuca ulaştım ama aslında eksik sormuşum, servise gitmeme gerek var mı yoksa bir kaç hafta binip denedikten sonra mı gitmeliyim?

Yorum

Aracınız hayırlı olsun...

Yeni araçlarda olabiliyor 300 km.den sonra düzelir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
          Aracınız hayırlı olsun...

Yeni araçlarda olabiliyor 300 km.den sonra düzelir.
          Teşekkür ederim...

Yorum

Viteste bırakmamanız gerekiyor aracı boşa alıp frene bastığınızda o moda geçiyor. Belki küçük bi detay atlanmış olabilir hatırlatmakta yarar var. Saygılar
            2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

bu konuyu kafaya takmayın aracınıza gönül rahatlığıyla binin. konu üzerinde çok tartışıldı. bende benzer şeyler yaşadım. nacizane tavsiyem bu konuya takılmayın
              aracınız hayırlı olsun
              2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Servise gitmeye gerek yok, bizim diğer başka bi marka araçtada start stop var ancak oda kafasına göre takılıyor, tam olarak çöZmüş değilim, yalnız motor soğuk iken, araç yeni çalıştığında ve sport modu aktif ise çalışmıyor...

Yorum

arkadaşların bütün dediklerine katılıyorum ve kısa mesafelerde araç soğukken asla start stop çalışmıyor ayrıca sol ayağınız debriyaj üstünde durmaya alışmışsa o alışkanlıkdan kurtulmanızda fayda var bütün kış geçti bende uyuz oldum start stop olayına ama şimdi hava ısında hiç teklemeden çalışıyor çözemedim çözülemedi çözülemiyecek
                  [center]
                  İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

Hepinize çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız servise gitmeme gerek yok o zaman

Yorum

Arac yeni oldugu icin akü sarj durumu azdir. Aracinizi biraz kullanin duzelecektir. Duzelmez ise servisten aküyü sarj ettirin.. yine olmadi garantiden akü değişimi isteyin.. Bütün süreçleri yasamis bir kisi olarak eylül ayindan bu yana sicak soguk demeden sartlar olusmadan kısa mesafeli kullanımlarda bile start stop calismakta...
                      Bu arada araciniz hayirli olsun keyifli sürüşler.

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                        Arac yeni oldugu icin akü sarj durumu azdir. Aracinizi biraz kullanin duzelecektir. Duzelmez ise servisten aküyü sarj ettirin.. yine olmadi garantiden akü değişimi isteyin.. Bütün süreçleri yasamis bir kisi olarak eylül ayindan bu yana sicak soguk demeden sartlar olusmadan kısa mesafeli kullanımlarda bile start stop calismakta...
                        Bu arada araciniz hayirli olsun keyifli sürüşler.
                        Çok teşekkür ederim.

Yorum

Klima ya da fan tam açıkken de çalışmıyor. Araç sürücü kapısı açıkken de çalışmıyor. Bir keresinde bakımdan sonra ben de çalışmadı. Servise döndüm hemen. Servis teknisyeni arkadaş aldı aracı. Beş dakika sonra getirdi. Reset attık düzeldi, dedi. Bu Reset işini pek anlamadım ama galiba akü kutup başını sök tak yapıyorlar.
                          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
                            Klima ya da fan tam açıkken de çalışmıyor. Araç sürücü kapısı açıkken de çalışmıyor. Bir keresinde bakımdan sonra ben de çalışmadı. Servise döndüm hemen. Servis teknisyeni arkadaş aldı aracı. Beş dakika sonra getirdi. Reset attık düzeldi, dedi. Bu Reset işini pek anlamadım ama galiba akü kutup başını sök tak yapıyorlar.
                            Dediğiniz noktalara dikkat ettim fakat yine de çalışmıyor, Murat beyin söyledikleri makul geliyor. Bir süre kullanıp hala çalışmazsa servise gideceğim. İlginiz için teşekkür ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drburhan
                              Orjinal yazı sahibi: bilgecem
                              Dediğiniz noktalara dikkat ettim fakat yine de çalışmıyor, Murat beyin söyledikleri makul geliyor. Bir süre kullanıp hala çalışmazsa servise gideceğim. İlginiz için teşekkür ederim.
                              Öncelikle aracın hayırlı olsun hemşo bende de 1.4 stil paket var bende de araçla sürekli kısa mesafe gitmekten çalışmıyor çoğu zaman ama ne zamanki 100 km civarı yol yapıyorum o zaman 2-3 gün boyunca motor sıcak soğuk farketmeden çalışıyor.Kayseriye geldiğim zaman serviste garantisi bitmeden gösterecem.Necvox navigasyon sistemi mevcut onun etkilediğini düşünüyorum.
                              1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri

Yorum

İşleniyor...
                              X