Iyi günler. Dün tanışma bölümünde kendimi tanıtmış, bugün yeni insignia'ma kavuşacağımı belirtmiştim. Evet aracı aldık ama kafama takılan bir durum var. Yaklaşık 20 km yol yapmama ve ECO düğmesi hasılı olmasına rağmen araç ışıklarda durduğumda Auto Stop moduna geçmedi. Sizce neden olabilir? Bugün mezuniyet törenim olduğu için servise döneemiyorum eğer halledemezsem yarın götüreceğim. Tecrübelerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Auto Start Stop hakkında yardım
Collapse
X
-
Ynt: Auto Start Stop hakkında yardım
Geçmiş konuları biraz incelerseniz sorunuzun cevabı tartışıldı diye hatırlıyorum.
Kısaca sistem karmaşık yapıda ve birçok parametrenin (akü durumu, motor sıcaklığı vb.) değerlendirilmesi sonucu çalışıyor. Arada çalışmaması sıkıntı değil özetle...
Dipnot: Mezuniyetinizi de buradan tebrik eder, görevinizde başarılar dilerim.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
-
Orjinal yazı sahibi: ratipGeçmiş konuları biraz incelerseniz sorunuzun cevabı tartışıldı diye hatırlıyorum.
Kısaca sistem karmaşık yapıda ve birçok parametrenin (akü durumu, motor sıcaklığı vb.) değerlendirilmesi sonucu çalışıyor. Arada çalışmaması sıkıntı değil özetle...
Dipnot: Mezuniyetinizi de buradan tebrik eder, görevinizde başarılar dilerim.
Opel Insignia 1.4 Turbo Edition Elegance + Stil Paket
Yorum
-
Viteste bırakmamanız gerekiyor aracı boşa alıp frene bastığınızda o moda geçiyor. Belki küçük bi detay atlanmış olabilir hatırlatmakta yarar var. Saygılar
2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED
Yorum
-
bu konuyu kafaya takmayın aracınıza gönül rahatlığıyla binin. konu üzerinde çok tartışıldı. bende benzer şeyler yaşadım. nacizane tavsiyem bu konuya takılmayın
aracınız hayırlı olsun2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Yorum
-
arkadaşların bütün dediklerine katılıyorum ve kısa mesafelerde araç soğukken asla start stop çalışmıyor ayrıca sol ayağınız debriyaj üstünde durmaya alışmışsa o alışkanlıkdan kurtulmanızda fayda var bütün kış geçti bende uyuz oldum start stop olayına ama şimdi hava ısında hiç teklemeden çalışıyor çözemedim çözülemedi çözülemiyecek
Yorum
-
Arac yeni oldugu icin akü sarj durumu azdir. Aracinizi biraz kullanin duzelecektir. Duzelmez ise servisten aküyü sarj ettirin.. yine olmadi garantiden akü değişimi isteyin.. Bütün süreçleri yasamis bir kisi olarak eylül ayindan bu yana sicak soguk demeden sartlar olusmadan kısa mesafeli kullanımlarda bile start stop calismakta...
Bu arada araciniz hayirli olsun keyifli sürüşler.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Arac yeni oldugu icin akü sarj durumu azdir. Aracinizi biraz kullanin duzelecektir. Duzelmez ise servisten aküyü sarj ettirin.. yine olmadi garantiden akü değişimi isteyin.. Bütün süreçleri yasamis bir kisi olarak eylül ayindan bu yana sicak soguk demeden sartlar olusmadan kısa mesafeli kullanımlarda bile start stop calismakta...
Bu arada araciniz hayirli olsun keyifli sürüşler.
Yorum
-
Klima ya da fan tam açıkken de çalışmıyor. Araç sürücü kapısı açıkken de çalışmıyor. Bir keresinde bakımdan sonra ben de çalışmadı. Servise döndüm hemen. Servis teknisyeni arkadaş aldı aracı. Beş dakika sonra getirdi. Reset attık düzeldi, dedi. Bu Reset işini pek anlamadım ama galiba akü kutup başını sök tak yapıyorlar.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilgecemKlima ya da fan tam açıkken de çalışmıyor. Araç sürücü kapısı açıkken de çalışmıyor. Bir keresinde bakımdan sonra ben de çalışmadı. Servise döndüm hemen. Servis teknisyeni arkadaş aldı aracı. Beş dakika sonra getirdi. Reset attık düzeldi, dedi. Bu Reset işini pek anlamadım ama galiba akü kutup başını sök tak yapıyorlar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: drburhanOrjinal yazı sahibi: bilgecemKlima ya da fan tam açıkken de çalışmıyor. Araç sürücü kapısı açıkken de çalışmıyor. Bir keresinde bakımdan sonra ben de çalışmadı. Servise döndüm hemen. Servis teknisyeni arkadaş aldı aracı. Beş dakika sonra getirdi. Reset attık düzeldi, dedi. Bu Reset işini pek anlamadım ama galiba akü kutup başını sök tak yapıyorlar.1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri
Yorum
Yorum