arkadaşlar arabadan inerken farkettim açma mandalının kromu uç kısmı hafif bir şekilde kalkmış (çok az) kapıyı açarken elime tırtıklı geliyor.Başına gelen var mı? maad
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sürücü kapı mandalı
Collapse
X
-
Ynt: sürücü kapı mandalı
Orjinal yazı sahibi: insigniaTarkadaşlar arabadan inerken farkettim açma mandalının kromu uç kısmı hafif bir şekilde kalkmış (çok az) kapıyı açarken elime tırtıklı geliyor.Başına gelen var mı? maad
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
dış kapı kolunu demiyorum, içdeki mandalın nikelajı hafiften soyulmuş kafamı vurmamın sebebi, bunu servise söylediğimde bana şizofren muamelesi yapıp sorunu çözmeyecekleriAşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insigniaTdış kapı kolunu demiyorum, içdeki mandalın nikelajı hafiften soyulmuş kafamı vurmamın sebebi, bunu servise söylediğimde bana şizofren muamelesi yapıp sorunu çözmeyecekleri
Orjinal yazı sahibi: FacomXEvet benim sağ kapıda oldu garantiden değişiyor dua edinde garanti bittiği zaman olmasın küçücük bir kol için bütün yarım gövde değişiyor
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insigniaTdış kapı kolunu demiyorum, içdeki mandalın nikelajı hafiften soyulmuş kafamı vurmamın sebebi, bunu servise söylediğimde bana şizofren muamelesi yapıp sorunu çözmeyecekleri
Bende de oldu bu sorun garantiden kapı iç döşemesi komple değişti. 1200 tl yenisi garanti bitmeden değiştirin.OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ PREMIUM PACE
34 GK 1225
Yorum
Yorum