Duyuru

Collapse
No announcement yet.

18" 19" 20" Jant Ağırlıkları Avantajları Dezavantajları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 18" 19" 20" Jant Ağırlıkları Avantajları Dezavantajları

Jant lastik ile bir çok konu açılmış neredeyse tümünü okudum çok bilgi karmaşası yaşanmış bazı yanılgılar da bulunduğundan bu konuyu açma gereği duydum...

Bu video bir çok soruya net çözümler sunmaktadır.
    http://www.youtube.com/watch?v=-GIQLkwEoEk#ws

Elinde kesin net bilgilere sahip olan kullanıcılarımız jantların ağırlıklarını model ve marka olarak paylaşırlarsa faydalı bir konu oluşturalım.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Ynt: 18" 19" 20" Jant Ağırlıkları Avantajları Dezavantajları

Güzel Bir paylaşım olmuş teşekkürler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sağolasın ortak..
      2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Yanlis hatirlamiyosam 17lik orjinaller 19 yada 21 kgydu,19 replikalar 25 civari orjinal lastik olculeriyle birlikte
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Araç siparişi verirken çok araştırdığım bir konuydu..Güzel ve faydalı bir paylaşım olmuş..Teşekkürler..

Ben de vaktiyle yaptığım araştırmada birçok replika jantın balans tutmadığını,lastik yanak yüksekliğinin amortisörler kadar darbeleri sönümlemede etkili olduğunu ve jant çapı arttıkça lastik fiyatlarının çok arttığını görüp standart cosmo jantlarda kalmaya karar vermiştim..
          2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

İşleniyor...
          X