Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ön cam

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ön cam

arkadaşlar gecen araçla uzun yol yaptım yolda malum yol çalışması vardı ve kamyondan gelen
    taş ile ön camda taş deliği açıldı fakat öyle fazla sırıtmıyor. sileceğin hemen yanında simdi size sorayım
    aracım kaskolu camı değitireyimmi yoksa kalsınmı ? işin açıkcası kaskodan değiştirsemde yinede yazık
    diyorum siz ne dersiniz? bide yolda giderken gidişte 140-170 arası hız ile 11 lt yaktı dönüste test
    için 90 na sabitledim ondada 6 lt yaktı bence süper. Allah hepimizi kazadan korusun. dua ile

Ynt: ön cam

Abi kış geldi değiştir bence yağmuru karı var bunun öyle mi kalsın
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

kaskoda yılda 1 defa ücretsiz cam değişimi vardır kaskonuz bozulmaz yani rahatlıkla değiştirebilirsiniz beyanda taş geldi dersiniz sorun olmaz
      İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

Yorum

Orjinal cam ile değiştirin bence olmazsa etrafını çizdirin yayılmadan.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Değiştirin lütfen.. Gör görül hayatta kal......!!!!
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

dostlarım öyle delik falan değil bilgiğiniz cam hani içten dağılırya onun gibi bişey
            kaskoda sorun olmuycağını biliyorum fakat insani yaklaşım acısından sordum hani yazı olurmu
            bide orjinal olanını nasıl anlarım

Yorum

servisten değiştirirseniz orjinal olur.
              ama sökülmesin, oralar açılmasın derseniz autoking'de çizikleri kapatıyolar, eğer onarılabilecek gibiyse ve cam değişimi içinize sinmezse autoking'e götürün derim.
              onlar da zaten onarılabilir mi, yoksa değişim şart m bilgi verirler.
              InsigniaTEAM

Yorum

bencede değiştirin camı, hem içiniz rahat eder öyle kalırsa kafanız hep ona takılır acaba dersiniz hep. zaten kaskoda bozulmuyor serviste orijinalini taktırırsınız

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bence de çağrının dediği gibi değişim gerekip gerekmediğini işin uzmanına sormak lazım keşke kasko ve sigorta firmaları da sizin gibi insani yaklaşsa kazalarda ödemek zorunda oldukları tazminatlar konusunda

Yorum

delik küçükse kesinlikle değişmeyin ses ısı izolasyonu asla eskisi gibi olmayacak orijinal cam taksalarda diş doktorlarının yaptığı giib lazer katalizörlü dolgu yapıyorlar ilk günkü gibi oluyor toplu iğne başı kadar yer ancak kalıyor. tabi yapılabiliyorsa uzmanın görmesi lazım.

Yorum

Cam değişiminde yağmur/far sensörünün düzgün bir biçimde yerleştiğinden mutlaka emin olun. Daha önce başıma gelmişti. Cam değişiminden sonra yağmur sensörü eskisi gibi çalışmadı. Tekrar gidip düzelttirmem gerekti.

Yorum

Eski aracımda aldığım gün aynı bahsettiğiniz gibi bir taş çöküntüsü olmuştu. Çok sırıtmayan hafif bi bölge. Ben tam 4 yıl bindim hiç te bir sorun olmadı. Daha önceki aracımda ön camı komple değiştirmiştim hiç bi zaman orjinali gibi tat vermyo. Ses yalıtımı kötü olmuştu değişimden sonra. Her ne kadar orjinali de olsa aynı tadı veriyo bence.
                        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

bencede degıstırın, benım bı oncekı aracım vectra c idi, sizin anlattıgınız gıbı yolda ılerlerken tas fırlayıp nokta seklınde hasar vermıstı, kaskodan servıste degıstırdım camı, gayette memnun kaldım, gayet orjınal yapmıslardı, sızınde degıstırmenızı tavsıye ederım ama kesınlıkle servıs harıcı yerlerde (doroglass vs.) bu işlemi yaptırmayın...

Yorum

Bu arada Ford Servislerinde kaskonuzdan cam değişimi yapmak istediğinizde ekstra ücret talep ediyorlardı. Carglass'a yönlendirmişlerdi beni. Orada ücretsiz değiştirmişlerdi. O zaman çok ilginç gelmişti bu uygulama bana.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: posta464
                              delik küçükse kesinlikle değişmeyin ses ısı izolasyonu asla eskisi gibi olmayacak orijinal cam taksalarda diş doktorlarının yaptığı giib lazer katalizörlü dolgu yapıyorlar ilk günkü gibi oluyor toplu iğne başı kadar yer ancak kalıyor. tabi yapılabiliyorsa uzmanın görmesi lazım.
                              lazer den katalizor olmaz .. o dediğiniz soğuk güneş ışığı
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

İşleniyor...
                              X