Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Enjektör Temizleyiciler İşe yararmı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Enjektör Temizleyiciler İşe yararmı

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
    Nurhan Damcıoğlu'nun seslendirdiği bir kanto vardı; adı 'fındık kurdu' olan bu eserin sözleri şöyle başlıyordu.

Boyum kısa, aklım çoktur,
    Benim bilmediğim yoktur.
    Aldatırım ben, aldanmam,
    Cici beyler, tongaya basmam.

Sen de (maşallah) genç yaşına rağmen çok bilgilisin.
    Her konuda mutlaka bir fikrin var, 3569 mesaj sayısı
    da bunu gösteriyor zaten
    Senin bu halin bana 'fındık kurdu' kantosunu hatırlattı, o kadar
    Teşekkür ederim.Şaman bey
    Bilgilerimizin çoğunu buradaki arkadaşlarımızdan,dostlarımızdan öğrendik.Öğrenmeyede devam ediyoruz.
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Katkı malzemelerin doğru kullanılmasından bir sorun yaşanmaz ama bizim insanımızın yapısında olan bir hastalık var basit bir örnekle bizim tanıdımız yaşlı bir teyze vardır ona şu ilaç şuna iyi geliyor buna iyi geliyor derlerdi ve buda ilaçları patur kütür yutardı o aklıma geldi büyük marketlerde internette çok güzel reklamlar var doğru ürünü kullanmak yerine daha iyi özelliği var diye yanlış ürün kullanmayı severiz

Kadirin dediği gibi servislerde enjektör temizliği yapan makinelerle kimyasallarla yapılıyor ve bunun 45-50 binde yapılmasında fayda vardır

Bosch servisleride yapıyor bu işi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Tam da bununla ilgili bir şikayet görmüştüm.
        http://forum.donanimhaber.com/m_93373192/tm.htm
        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Carbon clean enjektörleri temizler denir amma asıl pistonun üstünü ve subablardaki kurumu temizler enjektörlerden geçerken enjektörüde temizler derler ama çok temizlemez asıl faydası motoru açamıyacağımıza göre piston ve subablardaki kurumu alması en büyük artısıdır 150000 km üstü araçlara tavsiye edilmez çünkü subabtski pistondaki aşınmayı kurumla kapatır Carbon clean yapılırsa araç yağ yakmaya başlar kurumu kaldırdığından dolayı bizim enjektörlerde tam 13 delik var büyüteçle anca gördüm ,söktürüp elektrik bağlıyorlar ses dalgalarıyla temizlik yapılıyor 3 defa yaptırdım aracıma ,80000 km aracım her yaptırdığımda gaz tepkimemin değiştiğini fark ettim 30 000 km yi geçen arabanıza yaptırın kesinlikle ...

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
            Dizelin en hassas parçalarından birisidir enjektör,ve enjektör sürekli temizliğe ihtiyaç duyan bir parça değildir.
            periyodik bakımlarda veya ihtiyaç duyulduğunda ultrasonik temizlik yaptırabilirsiniz,bu en sağlıklısı olur
            ultrasonik cihazıda yetkili servislerde ve bosch servislerinde vardır.(büyük özel servislerdede bulunabilir)
            Ve bu enjektör temizleyicileri inanın zarar bile gösterebilir araca,zamanla düzensiz püskürtme gibi enjöktör deliklerinin etrafına zarar verebilir orada bir tabaka oluşturabilir.
            Güzel cevap yavru kurt

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İşleniyor...
            X