Selam arkadaslar benım aractan sabah sogukken calıştıdıgımda aşısı metal vuruntu sesı gelıyor ama ısındıgında gecıyor sızce neden olabılır servıse göturdum ama sıcak oldugundan pek bısı bulamadılar sonra tekrar gıdıcem vıdeo ya cektım ama burya yukleyemedım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Motordan gelen vuruntu sesi
Collapse
X
-
Ynt: Motordan gelen vuruntu sesi
Bu konu ile ilgili bayağı bir başlık açılmıştı daha önceden teknik destek kısmını iyice incelerseniz sanırım cevap bulursunuz
video yuda önce youtube a ardından önizleme kısmında int adresi ekle kısmı arasına video nun adresini yapıştırırsanız video yu paylaşabilirsiniz.. bilgisi olan arkadaşlar yorum yapacaktırr..
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXBizim araclarda hareketli Volant var boyle vuruntu yapabilir
LPG varmı araçta? LPG varsa, ve en aşşa 15 - 20 bin km dir LPG li kullanıyorsanız ki bunun km ölçüsü yok, afaki konuşuyorum. Subaplarınızı kontrol ettirin.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: vandettaHayır araçta lpg yok diesel
Ama dizel araçlar soğukken biraz vuruntu yapabilir,şiddeti önemli aracınız kaç km'de ?Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr
Yorum
Yorum