Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia mı passat mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia mı passat mı?

Passat bence 40 yaş ve üstünün arabası olur ama İnsignia daha genç kesime hitab ediyor.Görünüş olarak gerçekten güzel bir araba.Passat gene hantal olmuş.Daha spor bir araba bekliyordum açıkçası.Bence şimdiki kasa daha güzel çıkacak olan kasadan.Araba işşi şans işi biraz da.Aynı arabaya ben on yıl sorunsuz binerim,başkasınnı bir yılda burnundan gelir.Bu böyle bir şey işte.İnsignia arkadaşların da dediği gibi daha yeni bir araç.Birkaç seneye kadar kronik sorunu var mı yok mu belli olur.Servisler de iyice kurdu olurlar aracın.Araç sonuçta yeni bir araç ve sorunları olabilir ama zamanla da bu sorunlar düzeltilecektir.Özellikle de batma tehlikesinde bulunan GM sanmıyorum ki kalitesiz arabalar üretsin.
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

2004 sıfır passat 1.6 alıp 2010 yılına kadar kullandım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.sessizliği,yumuşak süspansiyonu,geniş görüş alanı passat ın öne çıkanlarıydı.açıkçası tekrar passat düşünüyordum ama vw türkiyenin ,türk tüketicisine biraz ukala baktığını farkettim.milyarlık arabalara plastik jant kapağı koymalar,taviz vermez fiat politikaları,servislerdeki ilgisizlikler vs. Birisine kızdığım bir gün sakinleşmek için evimin yakınındaki opel bayii ni gezmeye gittiğimde opel insisnia 1.6 T yi test ettim. kullanımı passata göre daha sert,görüş alanı kısıtlı,ama agresif bir araç ve donaımı çok zengin ayrıca çok sportif bir görünüşü var. sonuçta ne mi yaptım,ertesi gün passatımı sattım ve gittim siyah bir 1.6T aldım. aracım 2000 km de ve kullanmak çok heyecan verici.Kısacası fiatı donanımı dizaynı agresifliği güçü ile çok iyi bir seçim

Yorum

En iyisini yapmışsınız.Açıkcası hep insanları aklına bu soru geliyor ama yeni Passat görücüye çıktıktan sonra sonuç belli oldu "İnsignia"

Kendinize tanışma bölümünde bir başlık açarsanız sizleri daha iyi tanımak isteriz.Umarım forumumuz size de faydalı olur
        InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: abarkan
          2004 sıfır passat 1.6 alıp 2010 yılına kadar kullandım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.sessizliği,yumuşak süspansiyonu,geniş görüş alanı passat ın öne çıkanlarıydı.açıkçası tekrar passat düşünüyordum ama vw türkiyenin ,türk tüketicisine biraz ukala baktığını farkettim.milyarlık arabalara plastik jant kapağı koymalar,taviz vermez fiat politikaları,servislerdeki ilgisizlikler vs. Birisine kızdığım bir gün sakinleşmek için evimin yakınındaki opel bayii ni gezmeye gittiğimde opel insisnia 1.6 T yi test ettim. kullanımı passata göre daha sert,görüş alanı kısıtlı,ama agresif bir araç ve donaımı çok zengin ayrıca çok sportif bir görünüşü var. sonuçta ne mi yaptım,ertesi gün passatımı sattım ve gittim siyah bir 1.6T aldım. aracım 2000 km de ve kullanmak çok heyecan verici.Kısacası fiatı donanımı dizaynı agresifliği güçü ile çok iyi bir seçim
          Orjinal yazı sahibi: A.AHMET
          herkese zamanını ayırıp değerli görüşlerini yazdığı için teşekkür ediyorum bende en yakın zamanda sizlere insignia müjdesi verebilirm umarım parasal detaylar çözülünce kararım kesin insignia
          arkadaşlar passattan insignia 180 t ye yeni geçen bir kullanıcını olarak kurban bayramı tatili için 1600 km gidiş ve 1600km de geliş olmak üzere toplamda 3500 km denn fazla seyahat yaparak yeni aracımı denem fırsatım oldu. daha önce aynı yolu 1.6 passat ile yıllarca gittiğim için tam bir mukayese yapma şansım oldu.
          1.öncelikle 175 km hızla giderken 3200-3300 devirle araba sürmenin rahatlığını sonuna kadar hissettim
          2.aracı neredyse 14 saat aralıksız sürdüm.toplamda 1 saatlik bir mola verdim.ve bu 14-15 saatin büyük bölümünü yüksek hızlarda ve arabam tama yakın yükdeyken yaptım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.hız kontrol sistemi hatasız ve çalıştı.
          3.yakıt sarfiyatı korktuğum gibi çıkmadı ve o kadar yüksek hıza rağmen ortalamada 8.lt kadar oldu.passatta da aşağı yukarı aynı oluyordu
          4.kaskin virajlarda passat kadar kontrollü değil dikkat etmek gerekiyor
          5.yol bilgisayarındaki değerlere passat kadar kolay ulaşamıyorsunuz,elinizi bir şekilde direksiyondan çekmek zorundasınız
          6.herşeye rağmen insignia 14-15 saat yüksek performansda sorunsuz çalıştı ve hız tutkunları için iyi bir seçim olacağını söyleyebilirim
          7vites aralıkları beni tatmin etti diyebilirim
          8görüş alanı olarak passatdan daha dar bir açısı var ve dönüşlerde dikkatli olmak gerekiyor
          9sonuç olarak fiatıyla ,performansı ile ,donanımı ile neredeyse bir üst sınıfı zorlayabilecek nitelikte diyebilirim

Yorum

buqün yeni passatı test ettim.. ya şimdi ne diyorum biliyo musunuz, bu bizim milletimiz neden passat deyince toz kondurmuyolar ona tapıyolar neyi var arabanın Allah aşkına. arabaya daha ilk oturduğunuz an bikere İnsiqnia nın yerini konforunu sağlamlığını kalitesini herşeyiyle anlıyosunuz bi kez daha.. passata karşı bi sempatim vardı ama artık o da yok.. anlayamıyorum neden passat diyolar İnsiqnia qibi bi arabayla kıyaslıyolar İnsiqnia nın sakibi passat olamaz bence.. araçlarınızın kıymetini bilin arkadaşlar qerçekten qidin bi test yapın qörün aradaki farkı daha koltuğa oturup aracın içine qöz qezdirdiğiniz anda qörüş açısı olsun kokpit olsun direksiyon olsun koltukların rahatlığı olsun, herşeyiyle üstün be passattan daha nediyeyim ki...
            İnsiqnia m olduğu için onu övmek passatı yerlere vurmak için söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın, yemin ederim İnsiqnia m olmasaydı bile yeni passatı testten sonra hakkındaki düşüncelerim qördüklerim hissettiklerim yine aynı olacaktı tek bişeyini bile beğenemedim sürüşte passatın..

daha koltuğa oturduğumda ön camın en alt hizasında bitiyodu sanki kaput maput yoktu arabada koltuğu yüksellttim ancak çokta yeterli qöremedim ufuk çizqisini ihihi kokptin cama doğru qiden bölümü o kadar dar qeldiki bana sanki kaput yok önü dümdüzdü arabanın, çok qarip.. birazda sıkışık qeldi sürücü bölümü bana.. İnsiqnia qerçekten o konuda daha başarılı kokpitin qörünüşü kaputun qörünüşü yüksekliği qerçekten insana keyf veriyor.. neyse qelelim sürüşe, yola qirer qirmez kalkışına bakayım dedim bi ivmelenmesine falan, tepkisi pekte kötü değildi 105 HP motor yeterliydi o arabaya bence.. ama yol sesi olduğu qibi içerdeydi, ya bu mu konforu sessizliği.. valla vectra 99 um aklıma qeldi hemen, o bile aynıydı yol sesi alması yönünden onda da aynı şiddette sesleri alıyodu içeri, passatta aynı.. arkadaşımla konuşurken İnsiqnia mdaki qibi rahat konuşamıyodum biraz daha yükses sesle konuşuyoduk birbirimizle çoğu zaman bi söylediğimi bi kez daha tekrarlamak zorunda kalıyodum. hele beni en çok şaşırtan şey neydi bi bilseniz ya, 4. viteste qidiyodum hızım 100 falandı, 5 e aldım ve qaza yapıştırdım ayağımı araba hızlandı neyse hız artıyodu baktım arabanın kokpiti titremeye başladı hani yeni kalkıp şahlansa patinaja falan düşse tamam diyecem normal diyecem ama araba hızlandıkça yol sesi müthiş arttı ve araba titremeye başladı anlayamadım bir türlü, çektim ayağımı qazdan daha fazla hızlanmak istemedim virajlarda yola tutunması yine İnsiqnia kadar başarılı diyemem neden derseniz, bizim araçlarda direksiyon biraz daha sert passatınki daha yumuşaktı ve hızım ne kadar artsada direksiyonun sertleştiğini hissetmedim ben bikaç yerde daha önce denemiştim benim arabayla, virajdan önce hızlanıp viraja öyle bi qiriyodumki o kenar taşlarına ne kadar yakın dönüyodum ve nasıl döndüğünü anlamıyodum sanki yapışıyodu araba ya.. ama passatla İnsiqnia da denediğim qibi qirdiğimde o kadar da başarıı değildi beni şaşırttı ben daha iyi bekliyodum arkadaşımda çok şaşırdı, bu arada arkadaşım bi VW hayranı abisindede 2004 passat var
            dönüp bayiye qeldik arabadan indiğimizde arkadaşımın yüzündeki ifade bile özetliyodu herşeyi)

sonsöz, İnsiqnia passatla karşılaştırılacak bi araba değil artık bunu VW çalışanları bile kabulleniyor dknow

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

nerde o 2003- 2004 tdi passatlar, o yıllarda passatlar gercektende guzeldi, oturaklı bi kasası vardı, passat diyince ulasilması daha zor bi araçtı, ama şimdiki passatlar beş para etmez, görüntüsü, kalitesi ve konforu cok kötü, kendi gitti, ismi kaldı...

Yorum

iyi akşamlar öncelikle siteye yeni katıldım güzel bilgiler içeriyor gibi görünüyor bende
                1.6 benzinli 180 HP cosmo donanımlı bir insignia'ya sahibim.
                Şimdi buradaki yorumları okuyunca cevap yazasım geldi birden ihihi
                Benim abim 2011 model (B7 kasa)1.6 TDI BMT comfortline bir passata sahip
                ve bende aracı denedim şimdi araçla ilgili bi kaç bilgi vereyim dedim xD
                Öncelikle önceki yorumlarda bir arkadaşın bu aracı denediğini sölemişti
                nasıl bir araç denediyse bilemiyorum gerçi ama herneyse araçtan araba
                çalışırken hiçbir şekilde içeriye ses geçirmiyor bu gerçekten geçirmiyor
                bütün ses içerde diye söylemişler anlamadım doğrusu. araç 1.6 105 HP
                olmasına rağmen hızlanma vb sorunları yok tabi bizim araç kadar çabuk
                hız yükseltemiyor doğal olarak ayrıca araç yüksek hızda giderken hiçbir
                şekilde tzangır zangır titreme filanda gerçekleşmiyor. Yanlış bilgilendirilmenizi istemem.
                araç o kadar yerden yere vurulcak bir araçta değil ayrıca. Haksızlık yapmayalım.
                araç konfor olarak gerçekten rahat o arkadaşın denediği trendline olabilir koltuklar
                o yüzden kötü gelmiş olabilir ama bi comfortline ve highline nın koltukları gerçekten rahat.
                şimdi gelelim hangisini seçeceğim konusuna sportif bir bekleyiş içindeysem bir dakika bile durmayıp
                insignia derdim ama sadelik ve ağırbaşlılık dersekte ben direk passat derdim ayrıca insignianın
                arkasının yüksekliği alçak ve benim gibi uzun boylular için sığmak zor oluyor ama passatta bu
                mesafe yeterli bunuda belirtmeden edemeyeceğim passatın kullanımıda çok yumuşak ayrıca
                ekonomik yönden ve yakıt tasarrufu yönünden düşünürsek passat bu konuda daha lider gibi
                duruyor. BMT teknolojisini insignialarada getirsek araçlar çok güzel olurdu diye düşünüyorum
                Start-stop yorgunluk denetimi otomatik kendiliğinden park eden park asistanı anahtarsız giriş sistemi
                acc gibi yenilikleride kıskanmadm değil ama ben aracımdan memnunum ama passatta yabana atılcak araç değil
                hani.
                Saygılarımla
                Serkan

Yorum

hoşgeldiniz kendinizi Tanışma bölümünde tanıtırsanız seviniriz;

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

insignia gerçekten güzel bir araç ama bu sınıfta her araç udak hacimli araç kullanılıyor insignia da bunun eksikliğini hissettiriyor

fiat tan 1.3 ten sonra 1.6 dizelide alsak o zaman görün insignia yıı

yorumlarda şunu da katılmıyorum insignia 2-3 yıllık bir araç deneliyor ama aslında bu aracın ruhunda senelerden beri üretilmekte olan vectra var

Yorum

Insignia ya 1.6 dizel yakışmaz.
                      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

130 ps 320 nm tork olan bi dizel motor yakışır neden yakışmasın Hasan'cım?
                        fiat ın 1.6 multijet'i az bir oynama ile bu seviyeye rahatlıkla gelebilirdi..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
                          valla tadından yenmezdi ama tınne dknow

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
                            Abi mesela mercedes clc 160 ları bilirsin. Arabada coupe, tasarımı çok güzel ama gel gelelim 1.6 motor 129 beygir. Yolda görse millet seni tahrik etse gaza basmaya korkarsın. Insignia da öyle madem böyle sportif bir tasarımı var madem ki millet hayranlıkla bakıyor megane coupe, clc 160, bmw 316 gibi güçlü görünüp zayıf olacağına güçlü göründüğü gibi olsun. Tabi yapsalar olmaz mı Insignia ya binmek isteyenler için çok iyi olur ama benim ve şu anda gözlemlediğim herkesin gözünde Insignia güçlü bir araba ve öyle kalsın. Yine de görüşlerinize saygı duyarım.
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Benim hanım Yeni Passat'ı görünce bunun astra sedan dan ne farkı var söyler misin bana dedi Megane gibi bir şey işte dedi
                              İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                                Benim hanım Yeni Passat'ı görünce bunun astra sedan dan ne farkı var söyler misin bana dedi Megane gibi bir şey işte dedi
                                helal olsun muhaha

Yorum

İşleniyor...
                                X