Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia mı passat mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia mı passat mı?

biraz andırdır sanki kardeşim ya ama paran yetiyorsa cc tabi daha havalı bir araç ama normal passatla insignia da sonuç belli
    F30 Sport+

Yorum

kesinlikle insignia derim. arabamdaki tek şikayetim çatur çutur sesler ancak oda benim suçum 3 defa söktürdüm konsolu...ama için rahat olsun istiyosan yeni passatlar gelsin gör dene ondan sonra al derim. o duyguyu iyi bilirim içinde kalır sonra iyimi yaptım kötümü yaptım diye kara kara düşünürsün

Yorum

Orjinal yazı sahibi: A.AHMET
        merhabalar arkadaşlar : ben forumunuzla yeni tanıştım ve iki gündür aralıksız takipteyim neredeyse herşeyi okudum denebilir
        sizi tanıyabilir miyiz

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

herkese zamanını ayırıp değerli görüşlerini yazdığı için teşekkür ediyorum bende en yakın zamanda sizlere insignia müjdesi verebilirm umarım parasal detaylar çözülünce kararım kesin insignia

Yorum

Bende bu konu hakkında bir iki satır yazmak isterim.

Insignialardaki sıkıntılar aslında çok abartılı teknik sorunlar değil. Fark ettiyseniz hepimiz çıtırtılar veya ufak detaylara o kadar takılıyoruz ki aynı sıkıntıları diğer arkadaşlarımızda yaşıyor mu onu merak ettiğimiz için burada dile getiriyoruz.
            Servisler biraz yavaş, ağırdan almalarına rağmen ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar.
            Ben Türkiye'ye gelen ilk parti Insignialardan aldım ve benim aldığım dönemde servislerin elinde 1 ufak parça dahi yoktu.
            artık ne sorun olursa olsun daha kısa bir süre içinde çözebiliyorlar.

Tabii ki Passat daha eski ve oturmuş bir model olduğu için bizim abuk subuk çıtırtı takırtılarımız o araçta yoktur ancak bizim seçimimiz aracın gerçekten çekiciliği ve gücüyle alakalı. Passat ne yazık ki Insignia'nın yanında daha az çekici bir kimliğe sahip.

Fiyat mukayesesi yaparken eş aksesuar, donanım karşılaştırmak gerekili. o daha ucuz bu daha pahalı demek bence çok doğğru değil çünkü ınsignia biraz daha dolu bir araç gibi.

hangisi tercih edilmesi gerekiyo sorusu çok şahsi tabii. Biz Insignia kullanıcıları olarak beğendik ki aldık, siz de Passat'ı bu araçtan daha çok beğenebilirsiniz.
            Ancak burada bizim konuştuğumuz çoğu sorun öyle abartılacak boyutlarda değil.

Bence farklı markalarda da bu gibi forumlar takip edilirse böyle sorunları herkes tartışıyordur. Bİz aracımız konusunda hassas olduğumuz için olabilecek en mükemmel haliyle kullanmak istiyoruz ve ufak bir tıkırtı bile bize sıkıntı yaratıyor. Siz bakmayın bize, deneyin ve ondan sonra karar verin.

Yorum

Eğer zevk ve görüşünüşe dikkat ediyorsanız insignia. Ama eğer tasarruf derseniz Passat
              Beyaz tutkudur.

Yorum

passat dıyorum bende

Yorum

insignia opel tr değil de doğuş grubunun elinde olan bir araba olsaydı çok daha fazla satardı bu arada..
                  bence her şekilde passat tan üstün,tek eksiği 1.6 lt de otomatik vites..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

passat
                    [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Yeni Passat rezalet kim ne derse desin eskisi kadar güzel alımlı bir duruşu yok. VW in sitesinde araba yenilenmiş merak edenler bakabilir galeriden resimlerine. Eskisi kadar güzel duramaz ama yine satar yine satar Passat değil mi ...
                      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Hasan satması kadar doğal birşey yok ama abicim. Çünkü bu araba senelerdir var bu piyasada ve insanlar artık tanıyorlar alışıklar. Arabanın motoru konforu şanzımanı vs. daha da önemlisi insanların aklına yerleşen, bi VW olması ve fazla değer kaybının olmaması bu arabayı illaki sattırır. İnsanlar yenilikleri pek qörmüyor bazen, qöremiyor. Alışık olduğu, bilinen şeylerin peşinden qitmeyi seviyor, haa yanlış karar verdiğini anlıyor veya anlamıyor ya da memnun kalıyor veya kalmıyor, ama sonuçta yaptığı yanlışta olsa bunu kabulleniyor, çünkü senelerdir belli bir prestije sahip bir marka passat. Ama birde işin Opel tarafından bak, İnsiqnia henüz yeni bir model. Adamlar daha henüz yeni bir araba yarattılar. Henüz kimse arabayı tam anlamıyla tanımıyor bile. Ne insanlar ne servis çalışanları. Servisler yeni yeni toparlandı denebilir. Tüm bunlara rağmen araba daha ilk senesinde kendi seqmentinde ilk 3 e qirmeyi başardı. Ve kendini ıspatladı. Ama Opel ne bu arabanın reklemını yapıyor ne birşey.. İstese daha çok konuşturamaz mı bu arabayı bir Renault kadar bir Toyota kadar.. Ama Opel sanki, hani insanlar diğer arabaları qider qörür, inceler ve nasıl olsa aklına bir Opel bayiine uğramak qelir ve sonuçta bu arabayı qörür diye düşünüyor qibi
                        Passatın İnsiqnia dan daha iyi bir araba olduğunu tabiki söylemek mümkün değil, çünkü qerek donanım qerek motor qerek de qörünüş olarak Passat İnsiqnia dan daha zayıf bir araba şu an piyasada. İnsiqnia dan tek artısı biraz daha yakıt ekonomiği olması.. Ama İnsiqnia da sonuçta passattan 58 HP daha qüçlü ve daha donanımlı. Passat çok mu sessiz çok mu sorunsuz bir araba? Tabiki değil, onların sitelerinde bir qirsinde baksın insanlar DSG dedikleri şanzımanlar ne hatalar veriyor, qöğüsten nasıl çatır çutur sesler qeliyor ya da kapı menteşeleri nasıl düşüyor.

İnsiqnia, hem fiyatıyla hem kalitesiyle hem konforuyla hemde qücüyle vs.vs. bu piyasada bu sınıfta alınabilecek en özel otomobil.

Yorum

her sekilde INSIGNIA diyorum. ayni caddeden bir passat bir de insignia gecsin. en cok hangi arac dikkat ceker sizce...

Yorum

İnsiqnia yı sadece dikkat çekmesi ve qörünüşü yönünden değerlendirmeyelim bence. İnsiqnia her anlamda bir passattan daha iyi ve özel bir araba.

Yorum

Passatı sevmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Yorum

Scirocco dışında bütün VW'ler tipim değil..

Yorum

İşleniyor...
                                X