Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia mı passat mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia mı passat mı?

merhabalar arkadaşlar : ben forumunuzla yeni tanıştım ve iki gündür aralıksız takipteyim neredeyse herşeyi okudum denebilir ben şu an 1.6 FSİ 115 bg passat kullanıcısıyım ama insignia almaya karar verdim ve bu konuyla ilgili sizlerden görüş almak istedim sorularıma geçmeden önce insignia sahibi olanlar gerçetne çok şanslı keşke benimde daha evel böyle bi şansım olsaydı böyle bilgili ve konuyla ilgili kişilerin grüş paylaştığı birbirlerine yardımcı olduğu bi yer gerçekten güzel adminlerin ve fikirlerini paylaşan herkese cok tesekkurler : sorularıma gelınce ise ben 2005 tenitibaren passat kullanıcısıyım ve aracımdan çok fazla memnumum biraz yavaş onun dısında konfor sürüş yol tutuş vs. konularda sorunsuz bi araba diye bilirim ama eskideiği için değiştirmeye karar verdim passatında yeni kasası çıkyor ve açıkcası tekrar passat mı insignia mı karar veremedim sizlerin fikirlerine başvurmak istedim.

*forum dan takip ettiğim kadarıyla bütün insignnialarda bazı sorunlar var ve bu durum beni caydırmak üzere çünkü ben passatda hiç bir sorun yaşamadım ne araç içinde çatırı lar ne rüzgar sesi ne disk çizilmesi ne koltuk oynaması :

1) bu sorunlara rağmen alınmaya değer bir araç mı ?

2)passat mı insignia mı? ( cevabı belli bu sorunun hepinizin insignia sahibi olduğu düşünülürse ama ben yinede objektif oluncağna eminim çünkü objektif görüşe ihtyacım var )

3)son sorum ise cosmo 1.6 turbo flexi ride sunroof ort. koltuk. ve dvd 800 dusunuyorum bu tercıh hakkında yorumlarınızı alabılrmıyım ....................şimdiden teşekürler

Ynt: insignia mı passat mı?

Hoşgeldiniz Ahmet Bey;

Şimdi Passatın yeni versiyonunda ne yi tercih edeceksiniz o çok önemli 1.4 122hb mi yok sa 2.0T mi TDI mı ;

Güç olarak bakarsanız insignia bir çok ihtiyacınızı karşılayacak ve sizi memnun eder birde Insigniadaki bahsetmiş olduğunuz özelliklere sahip bir passat almayı düşünürseniz yaklaşık 20-30 tl fazla para vermeniz lazım ve yıllk vergileride düşünmek lazım insignia yı belki passat değilde Passat Cc ile kıyaslayabilirsiniz.

Sonuçta burda bahsedilen sorunların hiçbiri büyütülecek amamn aman bir sorun değil en önemli hatası disk çizilmesiydi bu olay da frenlemeyi olumsuz etkilemiyor ve garantiden değişiyorlar

Diğer bir taraftan passat tan daha sert ve spor bir model tercih ediyorsunuz flex özelliği gerçekten çok başarılı

Bence test sürüşlerine çıkın gezin bakın yada bizim ara sıra toplantılarımız oluyor buyrun gelin canlı canlı bakın

Verdiğiniz para karşılığında alabileceğiniz en ucuz ve en iyi araba Isignia dır

Tekarar hoşgeldiniz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

hoşbulduk fatih bey ilginize teşekkürler . test sürüşü yaptım performansından etkilendim hele de benim arabadan sonra çok tatmin ediciydi aslında kararımı vermiştim insignia diye ama sounlar caydrdı. yeni çıkıcak passatda 1.4 tsi tercih edeceğim ki insigniann performansıyla kıyaslamıyorum bile passat cc nin en basit donanımı ve motor seçeneği bile insignian dolsundan pahalı o seçenek dahili bile değil . sorunlara gelince evet büyütülecekdeğil katılıyorum ama yinede düşündürücü çünkü şu anki aracımda ki 110 bin km de ve 5 yıllık bi araba hala sorunsuzken sizlerin 8-10 bindeki araçlarınız ufak tefek sesler yapınca bi daha düşündüm denebilr . ama herşeye rağmen sanırım insigniayı tercih ederım çünkü gerçekten özel bi araba ......tekrardan teşekkürler..

Yorum

2005 yılının son ayında bende 0 km.2006 passat 1.6 fsı comf.man. almıstım, arac 6 ılerı vıtestı, vıtes aralıklarının cok kısa olmasından hızlanmak ıcın durmadan vıtes degıstırmek, aracın hantal ve hissiz, tepkisiz olusu, buyuk hayallerle aldıgım passatımı satmama neden olmustu, 7000 kmde sattım aracımı, sonra opele döndüm bi süre vectra kullandım gayet memnundum, kmsi fazla olduğundan vectramı satıp 2ay önce sıfır km.insignia sahibi oldum, aynı zamanlarda bi arkadaşımda 2010 passat 1.4tsi 122bg comf. man. aldı, fakat suan okadar pişmanki insignia almadığına... yakıt olarak benim aractan fazla yakıyo, hemde fiyatları aynı, donanım olarakta passattan oldukça zengin, bi zenon farlar, far yıkama, deri-kumas elektrıklı koltuklar, bluetoot, 180 hplık motoru, uzun far asistanı vs vs... passata alarm bile koymamıslar dı, tabi sen yeni kasa passat düşündüğün için o konuda yorum yapamıcam, yeni passatın teknık ozelıklerı, donanımı ve fıyatını gormek gerek, ayrıca benım arac suan 4000 km yaklastı ve hiç bi sorun yok aracımda, tek korkum nazar değmesi, bütün gözler aracın üzerinde çünkü, herkes hayranlıkla bakıyor, bende aracımı keyıfle, zevkle, ilk gunku heyecanla kullanmaya devam ediyorum... saygılarmla....

Yorum

evet gerçekten perf. konusunda tahamülü zor bir araba insigniandan memnun kaldığına ve sorun yaşamadgna sevndım umarım nazarda değmez arabana ve umarım bende yakında aranıza katılırm..tesekkurler

Yorum

inşallah arkadaşim ....

Yorum

Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve aracımda en ufak problem yok.3500 km oldu nerdeyse.He olsada gidip garantiden değişeceği için umarsamıyorum bile.Keşke çıkacak sorun varsa bu arada çıksan.Bende alırken passat la arsında gidip kaldım.Tercihim bu yönde oldu.Şikayetimde yok.Servise gittim bir iki kez saolsun arkadaşlar gerekli ilgiyi gösterdiler.Umarım çıkacak bir sorunda da aynı ilgiyi gösterirler.
              Neticede benim size önerebileceğim şudur;Her arabada sorun çıkar ve oda çözülür.Önemll olan gönlünüzün seçeceği araç olsun.Keyfinizle kullanın gerisi tefarruattır.
              Bi kısa notta sonuçta firmalar montajlama işi yapar araçların %70-80 i yan saniyi parçalardır.

Yorum

Sen burayı okuyup araba sorunlu diye düşünme sakın.Çünkü sorunlu araba sahipleri konu başlığı açıyor kimse arabam sorunsuz oh ne güzel biniyorum diye konu başlığı açmıyor ki . Disk çizilmesi vs hepsi halledilebilir sorunlar. Ayrıca alcağınız passattada sorun çıkabilir yani bu şans işi diyelim.
                Benim fikrim bu performansa herşey değer başka söze gerek yok
                Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

welcome

Burdaki çoğu kişi tercihinizin Insignia tarafından olmasını isteyecek Normaldir çünkü bir VW forumuna girseniz birisi de çıkıp Insignia alın demez burda herkes hemfikir sanırım Şöyle bir durum var Passat 1967 den beri üretiliyorken Insignia henüz 2 yıllık. Hangisi daha sorunsuzdur derseniz tabi ki Passat diyeceğiz çünkü daha Insignia nın kronik sorunları bilinmiyor. Daha piyasadaki Insignia lar garantiden yeni yeni çıkıyor. Sonuçta ikisini de insan üretiyor hatasız olması çok zor. Ha burda arabanın sorunları değil de mesela servislerin ilgisizliği sizi caydıracaksa saygım sonsuz Ama daha yolda her baktığında geçmeyen bir arabadan bahsediyoruz. Arabayı görünce yoldan geçenlerin gidene kadar seyredeceği bir arabadan. Passat deseniz şimdi kim bakıyor ki önünden geçse? 180 Hp den bahsediyoruz burda 8.7 saniyede 100 e ulaşmaktan bahsediyoruz

Ama araçtan gelen en ufak bir sesten şikayetçi olacaksanız Insignia nız sizi üzebilir. Biz kullanmıyoruz ama forumdan okuduklarıma göre konuşuyorum. Umarım, umarız aramıza bir Insignia sahibi daha katılır

Bu arada Passat lar da sorunsuz değil yani buyrun Passat Hakkındaki Şikayetler
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

yeni passatta elektronik klimanın sadece en üst donanımda standart olacağını biliyor musun? ayrıca bende rüzgar sesi filan yok
                    F30 Sport+

Yorum

Highline dışındalilerde far mercekleri yok ayrıca
                      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Hoşgeldiniz
                        1-Her araçta disk çizilmesi,koltuk oynaması olmuyor mesela bende olmadı ama olanlarda serviste garantiden hallediyorlar.Rüzgar sesi yok ama çıtırtılar var.
                        2-Ben insignia derim sırf afl ve flex ile döver insignia passatı,tasarımını felan hiç söylemiyorum.(passatta bu özellikler olur mu olursa kaç para olur siz düşünün)
                        3-Güzel seçim yapmışsınız bir de beyaz renk seçerseniz tamamdır.
                        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                        2.0 CDTI
                        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

istersen vw clup türk diye kaliteli bir forum oraya gir milletin passatın gögüs tıkırtıından neler çektiğini bi oku araba biraz şans işi bunu unutma
                          F30 Sport+

Yorum

ben de aracımı alırken çok düşünerek aldım (yaklaşık 1 gün düşündüm ) honda accord passat volvo s40 ford mondeo seçeneklerim içindeydi son ikiye passat ve insignia girdi. test sürüşüne çıktım beni hangi arabanın heyecanlandırdığına baktım passatın cc modeli ve insignia heyecanlandırdı cc epeyce pahalıydı ben de insignia aldım pişman değilim

Yorum

Kronik bildiğim sorun frenlerde cizik oluşması idi, ama artık ilk çıktığındaki gibi şikeyet duymuyorum. Şu ana kadar ön cama sinek yapışması harici bir sorunum olmadı. WV Türkiye'de donanımsız haliyle gerçek fiyatının çok üstünde satılan bir araç. Benim ilgimi CC çekmişti. Ama Insignia çok donanım,az para ile daha cazip derim ben. Gökhan abicim, bu kahve falı yorumuna benzemedi dimi? :P

Yorum

İşleniyor...
                              X