merhabalar arkadaşlar : ben forumunuzla yeni tanıştım ve iki gündür aralıksız takipteyim neredeyse herşeyi okudum denebilir ben şu an 1.6 FSİ 115 bg passat kullanıcısıyım ama insignia almaya karar verdim ve bu konuyla ilgili sizlerden görüş almak istedim sorularıma geçmeden önce insignia sahibi olanlar gerçetne çok şanslı keşke benimde daha evel böyle bi şansım olsaydı böyle bilgili ve konuyla ilgili kişilerin grüş paylaştığı birbirlerine yardımcı olduğu bi yer gerçekten güzel adminlerin ve fikirlerini paylaşan herkese cok tesekkurler : sorularıma gelınce ise ben 2005 tenitibaren passat kullanıcısıyım ve aracımdan çok fazla memnumum biraz yavaş onun dısında konfor sürüş yol tutuş vs. konularda sorunsuz bi araba diye bilirim ama eskideiği için değiştirmeye karar verdim passatında yeni kasası çıkyor ve açıkcası tekrar passat mı insignia mı karar veremedim sizlerin fikirlerine başvurmak istedim.
*forum dan takip ettiğim kadarıyla bütün insignnialarda bazı sorunlar var ve bu durum beni caydırmak üzere çünkü ben passatda hiç bir sorun yaşamadım ne araç içinde çatırı lar ne rüzgar sesi ne disk çizilmesi ne koltuk oynaması :
1) bu sorunlara rağmen alınmaya değer bir araç mı ?
2)passat mı insignia mı? ( cevabı belli bu sorunun hepinizin insignia sahibi olduğu düşünülürse ama ben yinede objektif oluncağna eminim çünkü objektif görüşe ihtyacım var )
3)son sorum ise cosmo 1.6 turbo flexi ride sunroof ort. koltuk. ve dvd 800 dusunuyorum bu tercıh hakkında yorumlarınızı alabılrmıyım ....................şimdiden teşekürler
*forum dan takip ettiğim kadarıyla bütün insignnialarda bazı sorunlar var ve bu durum beni caydırmak üzere çünkü ben passatda hiç bir sorun yaşamadım ne araç içinde çatırı lar ne rüzgar sesi ne disk çizilmesi ne koltuk oynaması :
1) bu sorunlara rağmen alınmaya değer bir araç mı ?
2)passat mı insignia mı? ( cevabı belli bu sorunun hepinizin insignia sahibi olduğu düşünülürse ama ben yinede objektif oluncağna eminim çünkü objektif görüşe ihtyacım var )
3)son sorum ise cosmo 1.6 turbo flexi ride sunroof ort. koltuk. ve dvd 800 dusunuyorum bu tercıh hakkında yorumlarınızı alabılrmıyım ....................şimdiden teşekürler
Yorum