Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia mı passat mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia mı passat mı?

Parası insignia'ya yetmeyen varsın passat alsın. clapclap Ben ikinci elini yok yakıtını düşüneceksem eğer gider passat ta değil latitude alırdım . hiho Ama benim icin onemli olan güzel olması ve benim arabayı icine oturduğumda begenmemdir, ha birde dışarıdan bakanların begenmesidir. Bu konularda passat ı insignia ile kiyaslamak insani güldürür ihihi ( cc hariç) O yüzden İNSİGNİA diyorum. Parası olmayanda varsın alamasın ki ayağa düşmesin arabamız.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt

.. ama burda Opel-VW kıyaslaması hiç bitmiyor.. yahu anlamış değilim VW düşmanmış gibi karşılanıyor ve düşünülüyor bazen.. ama bu konu uzar gider detaya girmeye gerek yok..
      VW ile Opel'in düşmanlıkları geçmişe dayanıyor aslında, ikisinin de savaş dönemlerindeki tarihlerini inceleyin bir, Hitler'in işleri.

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
      Bu konularda passat ı insignia ile kiyaslamak insani güldürür ihihi ( cc hariç)
      CC için de Yeni Astra Sedan var artık

'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
      '15 BMW 118i LCI

Yorum

İlk defa bir sedan Astra çok şık duruyor

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
          İlk defa bir sedan Astra çok şık duruyor
          g kasa güzeldi kardeşim hakkını yemeyelim

Yorum

kesinlikle katılıyorum..
            Ayrıca Opel logosunun direk bagaj kapısı üzerine konması çok zarif ve şık olmuş.... Makyajda İnsignia için de böyle birşey uygulanmalı bence.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Opelin imajini zedeleyen vectra c oldu o donem kapandi su an opel guzel bir ivme yakaladi . Bu ivmeyi yeni motor ve karoserle desteklerse mukemmel olur ki zaten su an gtc ve sedanla dewam ettircek gibi gozukuyor ama opelin hic bir arabasida bir insignia degil

Calibra , omega ve suv eksik birde

Yorum

Evet haklisiniz insigniaya param yetmedi o yuzden passat aldim dogru tespit passatimla mutlu surusler dileyen arkadasima da tesekkurler iyi aksamlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oziozborn
                  Evet haklisiniz insigniaya param yetmedi o yuzden passat aldim dogru tespit passatimla mutlu surusler dileyen arkadasima da tesekkurler iyi aksamlar
                  Oğuzhan bey ben esprili bir sekilde takılmak istedim ,haddimi aşıp kırdıysam özür dilerim. Sizin zevkiniz istediğiniz arabaya binersiniz tabii en doğal hakkınız. Babamdada passat var ben onunlada böyle takılıyorum. Hayır hep ekonomik olsun deniyor ya ben ekonomik yada tasarrufdan önce keyif için aldım insignia yi . Şu bulunduğumuz ortam da aynen böyle keyifli , bu ortamı bozacak hareket yapmak istemem , herkesin aracı en iyisi ve güzeldir , önemli olan bu değil kırıcı olamamak o yüzden tekar özür dilerim kırdıysam

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                  X