Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia mı passat mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia mı passat mı?

kadir abi 1 hafta once ayni sey benim basima geldi arkadasla balkonda oturuyoruz passat geldi arkadasimda astra almisti 1 ay once adamin dedigi benimkinin sedani geldi
    BMW 530 D gran turismo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceycey
      kadir abi 1 hafta once ayni sey benim basima geldi arkadasla balkonda oturuyoruz passat geldi arkadasimda astra almisti 1 ay once adamin dedigi benimkinin sedani geldi
      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Passatteam var mi ?
        Baska soze gerek yok

Yorum

Duygusu olmayan bir arabanin fun clubu olamaz. Anadol bile bence passsatdan daha degerli. Cunku anadolun da kendine ozgu bir havasi biz ozelligi bir duygusu var ...bu nedenle de fun clubu var.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
            Duygusu olmayan bir arabanin fun clubu olamaz. Anadol bile bence passsatdan daha degerli. Cunku anadolun da kendine ozgu bir havasi biz ozelligi bir duygusu var ...bu nedenle de fun clubu var.....
            +10000
            Orjinal yazı sahibi: Funkyair
            Passatteam var mi ?
            Baska soze gerek yok
            Dogru soze ne denirki?

Yorum

Walla insignia nın görüntüsü mü yoksa passatın görüntüsü mü daha güzel konusu bence zevk meselesi, fiyat farkı da bütçeye bakar; karşılayabilen alır, karşılayamayan almaz.

Ama sırf şu Doğuş Oto bayilerinin ilgisiz, müşteriye pislik muamelesi yapan tavırları yüzünden ben passat almam, alana uğurlar olsun...
              1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MySt
                Walla insignia nın görüntüsü mü yoksa passatın görüntüsü mü daha güzel konusu bence zevk meselesi, fiyat farkı da bütçeye bakar; karşılayabilen alır, karşılayamayan almaz.

Ama sırf şu Doğuş Oto bayilerinin ilgisiz, müşteriye pislik muamelesi yapan tavırları yüzünden ben passat almam, alana uğurlar olsun...
                sayın Myst ben 5 sene passata bindim araba tartışılır seversin sevmezsin şahsen ben insignia yı tercih ettim.Ama passatımı 5sene Esenyurt doğuş oto'ya götürdüm inanınki o kadar kaliteli bir servis görmedim.Randevu saatimde gidiyordum aracı o an kapıda teslim alıyorlar,hızlı bir şekilde fiyat veriyorlar ve söz verdikleri süredede bitiriyorlar.Opel servisisine ise sadece ilk kontrol için gittim kısmetse haftaya 15000km bakımına götürecem inşallah doğuş oto'yu aratmazlar ama ortamın karmaşası bana mumla arıyacakmışım gibi gösteriyor.

Yorum

sayın Myst ben 5 sene passata bindim araba tartışılır seversin sevmezsin şahsen ben insignia yı tercih ettim.Ama passatımı 5sene Esenyurt doğuş oto'ya götürdüm inanınki o kadar kaliteli bir servis görmedim.Randevu saatimde gidiyordum aracı o an kapıda teslim alıyorlar,hızlı bir şekilde fiyat veriyorlar ve söz verdikleri süredede bitiriyorlar.Opel servisisine ise sadece ilk kontrol için gittim kısmetse haftaya 15000km bakımına götürecem inşallah doğuş oto'yu aratmazlar ama ortamın karmaşası bana mumla arıyacakmışım gibi gösteriyor.
                  Yaptığım eleştiri servis kısmına değildi, - daha o aşamaya gelemedik, geleceğimizi de sanmıyorum - her araba değiştirme sırasında doğuş oto bayilerine giderim, daha bir Allahın kulu yanıma gelip de buyrun demedi, etrafta birsürü araba, ortada bir yuvarlak resepsiyon, orada da sizinle en fazla 30sn iletişim kuran -ki o da genellikle elinize fiyat listesi tutuşturmak oluyor- bezgin bir bayan..

En son inat ettim; 72000 tl fiyat etiketi olan passat ı 35 dk. kurcaladım, bomboş bayide bir kişi gelipte "olay nedir" demedi.
                  1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

Passatteam var mi ?
                    Baska soze gerek yok
                    Aslında var abi
                    Volkswagen Passat için kurulmuş ilk paylaşım sitesi.Sorularınızın yanıtları burada.
                    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MySt
                      Yaptığım eleştiri servis kısmına değildi, - daha o aşamaya gelemedik, geleceğimizi de sanmıyorum - her araba değiştirme sırasında doğuş oto bayilerine giderim, daha bir Allahın kulu yanıma gelip de buyrun demedi, etrafta birsürü araba, ortada bir yuvarlak resepsiyon, orada da sizinle en fazla 30sn iletişim kuran -ki o da genellikle elinize fiyat listesi tutuşturmak oluyor- bezgin bir bayan..

En son inat ettim; 72000 tl fiyat etiketi olan passat ı 35 dk. kurcaladım, bomboş bayide bir kişi gelipte "olay nedir" demedi.
                      satış politikası olabilir sayın Myst siz böyle anlatınca şu meşhur bentley reklamı geldi aklıma bmw ve subaruya posta koyduğu)

linkte burda http://everybodysucksbutus.com/2008/...ru-vs-bentley/

çok gülmüştüm bu reklama

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                        Passatteam var mi ?
                        Baska soze gerek yok
                        Aslında var abi
                        Volkswagen Passat için kurulmuş ilk paylaşım sitesi.Sorularınızın yanıtları burada.
                        Yapma yauv

Evet varmis o zaman lafimi geri aliyorum
                        Kusura bakmasinlar
                        Biraz sayfalarinda dolandim fena gorunmuyorlar
                        Hatta bugun saat 15 de Maltepe de Beyaz Kosk de bulusuyorlarmis
                        Yolu dusen olursa bir iki foto ceksin merak ettim
                        24 araba olacaklarmis

Bilgilendirme icin tekrar tesekkurler

Yorum

Vallahi İstanbul grubunun hemen toplanip 25 araba ile karsilarinda bir konvoy yapmasi lazim. Zaten gorunce insignialari bircogu arabalarina satis ilani vercektir..... muhaha muhaha

Yorum

Hakikaten ya en azından bi 10 araç olsanız yeterdi Ankarada olsa hemen bir çıkartma yapardık
                            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Sırf görsel karşılaştırma yapmak bile gerekli cevabı verir bence.

Bu en son B7 kasa hakkaten çirkin. Kişiden kişiye göre değişebilir ama göz var nizam var. Insignia alırken C5, 508 gibi araçlarla ciddi kıyaslama yaptım, hatta 508 ile çok arada kaldım. Ama inanın Passat ın fiyat listesine dahi göz atmadım.

Bir araca vereceğiniz para belli bir limitin üstündeyse artık yani D sınıfı gibi bir sınıfa çıkılıyorsa, meblağ ne kadar olursa olsun gözünüze hoş gelmesi, görsel yönden tatmin etmesi lazım.

Passat ın bu son kasasını alanlar eminim ki Türkiye deki VW ne bakış açısı, 2. eldeki avantajı(hakkatende avantajlı şimdi) yüzünden tercih ediyor. Passat forumda bile B7 kasanın şekli şemali ile olumsuz görüşleri rahatlıkla görebilirsiniz.
                              Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                              VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Bende eski bir passat kullanıcısı olarak şunu söyliyebilirim gerçekten tasarım olarak bakarsanız insigniadan sonra nerdeyse tüm araçlar vasat geliyor benimde gözüme.İnanın bmw 3.20 d alıp hep performans hem ekonomi yapayım diye düşündüm ama e46 kasa eski bmw bile e90 kasadan daha kaliteliydi.Passat bence konfor ve yol tutuş olarak bizim araçlarımızdan daha iyi ama bu gerçek.bmw de dahil virazjlarda en az salınım yapan aracım passatı.Ama gerçekten en agresif kullandığım araç ve benim tarzıma uygun en güzel araç derseniz insignia o konuda en iyisi.
                                Ben aracımı değişecek olursam bundan sonra ilk alacağım araç yinede 1.6 tdi passat,508 1.6 dizel veya ford mondeo 1.6 dizel bu üçlüyü seçerim.olaki insignia 1.6 dizel çıkarır ise ozaman fikrim değişebilir.Ama bu araçtan sonra artık ekonomik bir araç alacağım kesin
                                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
                                X