Ynt: insignia mı passat mı?
yaşınızdan dolayı söyleyeceklerim için şimdiden özür dilerim.
yazınızdan şunu çıkardım;
1- ya galericinin bir bildiği yok, size bişeyler uydurup söylemiş,
2- yada sizin birşey bildiğiniz yok, galerici sizi ciddiye almayıp bişeyler uydurmuş.
sonuçta galericinin her söylediği hikaye. buna inanıp inanmamanıza göre siz şıklardan birini seçin.
araç kendini kanıtladı, motor teknolojisi yeni değil A16LET yıllardır piyasada var, VW'nin TSI'si ile Opel'in LET'inin alakası yok yani VW'nin melezi felan değil,
motor gücüyle kasanın neresi orantısız, 1500kg'ya 180hp fazla mı geliyormuş, tabi biz normalde 2-3 tonluk arabalar kullanıyoruz
kasa orantısızlığı ile yol tutuş ne alaka, Opel'in girdiği virajlara hangi VW girebiliyor, sitemizde kanıtı da var, 1.6Turbo'nun 200+ hız ile girdiği viraja Scirocco giremiyor (kusura bakma Gökhan abi haha )
yakıtı kime ve neye göre yüksek? D segmenti 1.6 atmosferik motorların yaktığı yakıtı Insignia turbo motor ile yakıyor.
vergisi yüksek = muhaha muhaha muhaha
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Orjinal yazı sahibi: cagri
Orjinal yazı sahibi: cemcan
Geçenler de bir galeriye gitmiştim, orada şahit olduğum bir görüşmeyi aktarayım dedim. Galeri sahibinden satılacak bir araba konusunda bilgi alıyorlar, konu edinilen araba ise 2010 model bir insigna galericinin verdiği fiyat ise 40-43 bin arası bir fiyat. Görüşme bittikten sonra dedim ki; fiyat neden o kadar ucuz, D sınıfı bir araç değil mi bu. Galeri sahibi ise düşüncelerini şöyle açıkladı; Bu araba henüz kendisini kanıtlamadı, kullanılan motor teknolojisi daha yeni, ileri de ne tür sorunlar çıkaracağı belli değil üstelik, biraz da volkswagen in turbo tekniğinin melezini yapmışlar ve motor gücü ile kasa arasında çok fazla bir oransızlık var, bu da yol tutuşunu etkiliyor, üstelik yakıt sarfiyatı çok yüksek, vergisi yüksek bu nedenle 2. el de çok zarar eden bir araç bu nedenle kullanıcı bu aracı tercih etmiyor dedi. Benden söylemesi arkadaşlar, adam çokta haksız değil hani. Araç alırken bence şu değerlendirme yi yapmalıyız, dış görünüş mü yoksa, kalitesini kabul ettiren model mi. Hem öyle çok abartılı dış tasarımlar sizce de üreticinin kendine güvenememesinin sonucu değilmidir.
yazınızdan şunu çıkardım;
1- ya galericinin bir bildiği yok, size bişeyler uydurup söylemiş,
2- yada sizin birşey bildiğiniz yok, galerici sizi ciddiye almayıp bişeyler uydurmuş.
sonuçta galericinin her söylediği hikaye. buna inanıp inanmamanıza göre siz şıklardan birini seçin.
araç kendini kanıtladı, motor teknolojisi yeni değil A16LET yıllardır piyasada var, VW'nin TSI'si ile Opel'in LET'inin alakası yok yani VW'nin melezi felan değil,
motor gücüyle kasanın neresi orantısız, 1500kg'ya 180hp fazla mı geliyormuş, tabi biz normalde 2-3 tonluk arabalar kullanıyoruz
kasa orantısızlığı ile yol tutuş ne alaka, Opel'in girdiği virajlara hangi VW girebiliyor, sitemizde kanıtı da var, 1.6Turbo'nun 200+ hız ile girdiği viraja Scirocco giremiyor (kusura bakma Gökhan abi haha )
yakıtı kime ve neye göre yüksek? D segmenti 1.6 atmosferik motorların yaktığı yakıtı Insignia turbo motor ile yakıyor.
vergisi yüksek = muhaha muhaha muhaha
Yorum