Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çeki Demir Kapağı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Çeki Demir Kapağı

Öncelikle herkese selamlar,
    Arkadaşlar aracımın arka çeki demir kapağı sanırım yolda giderken düşmüş.Kartal oto sanayide bakmadığım opelci kalmadı bulamadım.Yetkili servis 105 tl dedi minnacık kapağı oda astarlıymış .Boyatmam gerekiyor.Bu parçayı nereden temin edebilirim?Birkaç pert insigniaya baktım onlardada kapak yoktu.

Yardımalrınızı bekliyorum.

Ynt: Çeki Demir Kapağı

Geçmiş olsun, bide ikitelliye bakın, Atatürk oto sanayideki çıkmacılarda olabilir...

Yorum

O parçanın maaliyeti ne ki 105 ne?
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
        O parçanın maaliyeti ne ki 105 ne?
        Hocam maliyetinin olduğundan değilde milleti ne kadar kerizlesek mantığı...

Yorum

Aynı kapaktan bana da lazım.internette 70 lira gibi bi fiyata buldum almadım.şaka gibi.evde kendim yaptım rötuş noyam vardı boyadım.kurusun monte edicem inşallah.
          2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

http://www.balkanopelparca.com/pinfo.asp?pid=2533

ön tampon için olanı 14 lira. belki ön tampon için olan arkaya da uyar. veya arka taraf için de başka tarafta vardır illa. iyi araştırmak lazım.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...pagi-181328977
            bu da astranınki.

boya işini de kandiniz yapabilirsiniz. oto sanayi sitesinde boyacılara basınçlı tüpe boya basıp basmadıklarını sorun illa bi tanesi basıyordur. Aracınızın boya kodunu verdiğinizde aynı renkte sprey boya yapıp size verecekler ve evde balkond falan kendiniz boyayabilirsiniz. boyanın maaliyeti 10 lira falan oluyor.
            ya kendine gel ya da bize gidelim...

Yorum

Aynı sitede arka için olan 90 kusur tl bende onu görünce önle arka farklı diye düşündüm.bi ölçüp olursa almak lazım.sağolun..
              2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

İşleniyor...
              X