arkadaşlar araçta yeni bir huy çıktı. çalıştırmayı takiben ekranda arka emniyet kemerleri takılı yazıyor ve ekranda üstte görünen koltuk sembolleri flulaşıyor. Bu durum her çalıştırmadan sonra oluyor.(arkada oturan yok, kemerler de takılı değilken). servisi aradım sordum. normal olduğunu söylediler fakat düne kadar böyle birşey yoktu. ben normal olduğunu zannetmiyorum. başına böyle birşey gelen veya bu konuda bir yorumu olan var mı? teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arka emniyet kemerleri takılı uyarısı
Collapse
X
-
Ynt: arka emniyet kemerleri takılı uyarısı
Arka Koltuklarda ağırlık sensörü var eğer koltuk üzerinde ağır birşeyler var ise sensörler devreye girebilir problem olarak görmeyin sadece bilgilendirme
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Ben arka koltuklarda ağırlık sensörü olduğunu zannetmiyorum. Benim aracımda arkada bebk koltuğu var ve kemerle bağlı. Bu nedenle sürekli sağ koltukta kemer takılı uyarısı veriyor. Bazen eşim kızımızın yanına arkaya oturuyor. Normalde uyarı ikazı vermiyor. Ancak kemeri bir kere takar ve daha sonra çıkartırsa be sefer kemer takılı değil uyarısı veriyor.
Yani benim tahminime göre ön koltukta bulanan ağırlık sensörü arka koltukta yok, sistemin devreye girmesi için kemerin bir defa takılması gerekiyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattağırlık sensörü mü huh
bu sensör ne için?
arka koltuklarda bence de sensör yoktur. her araçta kemerin takılıp takılmamasına bakıyor.
eswl dediği gibi normalde uyarı vermezken emniyet kemerini takınca birisinin oturduğunu anlıyor, aracı stop etmeden önce kemer çıkartılırsa uyarı veriyor. yada çıkarttıktan sonra arka kapıyı açıp kapatmak lazım.InsigniaTEAM
Yorum
-
sensör olmayabilir, çünkü benim arka koltuğa birileri oturup kemer takmadığında uyarı vermemişti.ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Yorum
Yorum