Yeni bir gıcırtı ile karşı karşıyayım. Normalde kaymak-bozuk asfalt arasında gelmiyordu hiç bir ses. Ancak şimdilerde sol kapıdan bir cızırtı geliyor. Ne olduğunu da bir türlü anlayamadım. Süs olan değişik renkli trim (yumuşak olmayan plastik şerit) yapıyor sandım, üstüne basınca gıcırdıyor o trim ama cızırtı gelirken onu tutunca kesilmiyor. Araçta oynayan/cızırdayacak cisimler yok. Hepini kaldırdım. Sol emniyet kemerini yuvasından da gelmiyor (ordakini zaten biliyorum), kapıdan geldiğine eminim ama sanki içinden geliyormuş gibi. O taraflarda daha önce gıcırtı farkedipde nereye bakmam konusunda bir fikri olan var mıdır? Bu şekilde servise gidip bantla vs. hallettirmeye çalışsam bulamadık diyip gönderecekler geri.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Şoför Tarafından Gelen Gıcırtı
Collapse
X
-
Ynt: Şoför Tarafından Gelen Gıcırtı
tavan kısmında bulunan kapakları gıcırtı esnasında tutarak bir kontrol edil.bende ilk başlarda kapılardan sandığım gıcırtının tavan aydınlatma bölmesindeki hiç bir fonksiyonu olmayan kapaktan geldiğini farkettim.daha sonra kapağı çıkartıp çift taraflı bant ile sabitlediğimde sorun kalmamıştı.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_tureditavan kısmında bulunan kapakları gıcırtı esnasında tutarak bir kontrol edil.bende ilk başlarda kapılardan sandığım gıcırtının tavan aydınlatma bölmesindeki hiç bir fonksiyonu olmayan kapaktan geldiğini farkettim.daha sonra kapağı çıkartıp çift taraflı bant ile sabitlediğimde sorun kalmamıştı.
Yorum
-
bende de olmaya başlamıştı bi ara ben çok aradım sonunda buldum yerini bilmiyorum daha önce farkeden oldumu ama dikiz aynasının arkasındaki cama yapışık kamera gibi büyük siyah sesnsörün kapağı tıkırdıyor ve ses sanki konsoldan geliyormuş gibi oluyor ne güldüm çok basit bişeymiş mutlaka kontrol edin2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Yorum
Yorum