Duyuru

Collapse
No announcement yet.

255/45/19 lastik İnsignia'ya olur mu ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 255/45/19 lastik İnsignia'ya olur mu ?

Merhaba arkadaşlar...

Aracıma 19 jant + lastik düşünüyorum. Aracımı zaten fazla kullanmıyorum. Toplamda Yılda 9.000-10.000 km arası kullanıyorum. (Yılda 2.000 km civarı şehir içi)

255/45/19 lastik 1.6 Turbo Benzinli, 220 bg, 2010 model aracıma uyar mı?
    Jant büyük ihtimal BMW Jantı olucak ( Replika ) . Ön arka ofset değerleri eşit ve 8 ofset düşünüyorum.
    Açıkcası arkalar geniş düşünmüyorum ama (8-9 yada 8-9.5 gibi.) geniş olursa da bildiğiniz örnek görüntüler var mı ? Yada nasıl olur ?

Birazcık yakıtı artırmak dışında olumsuz yönü var mı ?

Ynt: 255/45/19 lastik İnsignia'ya olur mu ?

Ön 8,5 arkada 9-10 ofset olabilir.Bmw karpuz jantı hariç bir model deneyin bence hatta illa bmw değilse başka jantlara yönelin.
    Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Benim kışlıklar 255x35x19

255/45/19 uyar diye düşünüyorum ama opelin onay vermediği bir lastik ölçüsü

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kesinlikle sürtme yapar, heleki bmw replica jantta bu kaçınılmaz...

Yorum

Ofsetsiz jantta, orjinal yaylarla da sürtme yapar mı ?

Yorum

Karpuz dilim tabiki değilde; sade ve şık güzel modeller var. Onlardan düşünüyorum...

Yorum

19 inch cosmo jantına bende geçmek istiyorum ama kafama uygun bulamadım. İzninizle benimde bir sorum olacak.
              Yine cosmo 20 inch opsiyon jantını buldum lastik ve jant çok iyi durumda fiyatı henüz belirlememişler, 8000tl gibi bi rakam olabileceğini öğrendim. Bu jantların gerçek ederi nedir acaba?aradıklarında bende ona göre bi fiyat çekeyim

Yorum

Orjinal yaylar ile orjinal jantta sürtme yapmaz, bmw replica jantları, opelin orjinal jantlarından daha ofsetli olduğu için sürtme yapacaktır, ama 255/45 yerine 245/40 kullanırsan sorun yaşamazsın, bide aklında olsun bmw 3 kasa ile 5 kasanın jantları arasında ofset farkı var, dediğin ebatlarda ancak 3 kada bmw nin replica jantını kullanabilirsin, oda bi ihtimal, bide yol tutuş kalitesi düşücektir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: M J
                  19 inch cosmo jantına bende geçmek istiyorum ama kafama uygun bulamadım. İzninizle benimde bir sorum olacak.
                  Yine cosmo 20 inch opsiyon jantını buldum lastik ve jant çok iyi durumda fiyatı henüz belirlememişler, 8000tl gibi bi rakam olabileceğini öğrendim. Bu jantların gerçek ederi nedir acaba?aradıklarında bende ona göre bi fiyat çekeyim
                  20 inç opsiyon jantından kastınızı anlayamadım, 20 opc jantmı yoksa 20 lansman jantımı, ikisininde sadece jant olarak bayide sıfır fiyatları birbirine yakın, yaklaşık olarak 5500-6000 civarı olarak biliyorum...

Yorum

http://www.odakdynamics.com/jant?limit=50

Evet orjinal opc jantı 20" inç tek fiyatı 1600 lira, tk. 6400 ₺

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                      Orjinal yazı sahibi: M J
                      20 inç opsiyon jantından kastınızı anlayamadım, 20 opc jantmı yoksa 20 lansman jantımı, ikisininde sadece jant olarak bayide sıfır fiyatları birbirine yakın, yaklaşık olarak 5500-6000 civarı olarak biliyorum...

Lansman jantları. Lastiklerde jantlarda çok iyi durumda fiyat 8000 tl kadar olacaktır dendi. Kesin fiyat için arayacaklar ama anlaşılan fiyat bir hayli yüksek

Yorum

Evet o rakama sıfır jant ve lastik alırsınız, üstünede 2 depo benzin parası kalır

Yorum

Yukarıda linkini verdiğim site, insigniateamın sponsor firmasıdır, fiyatları bi inceleyin derim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                            Yukarıda linkini verdiğim site, insigniateamın sponsor firmasıdır, fiyatları bi inceleyin derim...
                            Teşekkürederim geçen hafta oradaydım önümüzdeki günlerde bikaç uygulama için ziyaret edeceğim yine . 19 cosmo jantı stoklarında yokmuş, 20 için kararsızım

Yorum

Yol tutuşunun biraz daha artması gerekmez mi, 255 tabanlarla.
                              Ayrıca ofset değeri 8 olan bir jantda... Düz yolda, aşırı yük de yüklenmediği taktirde de mi sürter.?
                              Dönüşlerde tekerlerin tam tur döndürülmemesi gerekecek sanırım.

Yorum

İşleniyor...
                              X