arkadaşlar bayii bana haziran sonlarına doğru DVD800 için yükleme cdsi geleceğini söyledi bir arkadaşda donanim haberde genel müdürün cd sini alıp yüklediklerini ve mennun kaldıklarını söyledi başka yapan oldumu olduysa bende denemek istiyorum sonuçta işi bayiye bırakırsak biraz zor gibi...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
nagivasyon
Collapse
X
-
Ynt: nagivasyon
Şu an bildiğim kadarıyla gelmedi.
Ama Türkiye haritası olmayan arkadaşlar eğer İstanbul daysınız bendeki haritayhı yükleyebiliriz Cd ler korumalı olduğu için kopyelenmiyor Barkodla korumaya almışlar
Keyifli Sürüşler.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: cagriyazışmayı müşterinin yaptığıda oluyor. biz 2 sefer gönderdik. zarfın üstünde karşı taraf ödemeli olduğunu belirten birşey vardı, pul bölümünde. direk Almanya ya gidiyor.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Orjinal yazı sahibi: cagriyazışmayı müşterinin yaptığıda oluyor. biz 2 sefer gönderdik. zarfın üstünde karşı taraf ödemeli olduğunu belirten birşey vardı, pul bölümünde. direk Almanya ya gidiyor.InsigniaTEAM
Yorum
-
Arkadaşlar;
Navteq Firması ile telefon görüşmesi sonucunda en son güncellemenin şubat 2009 tarihinden olduğunu bu tarihten sonra Türkiye için bir güncelleme olmadığı konusunda bilgi veriyorlar bende cd içinden çıkan yazıda haziran-temmuz ayında güncelleme olacağını yazmışsınız dedim onlarda henüz olmadığını söylüyorlar sonuçta yetersiz haritaya mahkum gözüküyoruz.
toplu olarak Opel Türkiyeye şikayet yazısı yazalım.
Haydin Şavaşaaaaaa hiho hiho hiho
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 06METİNbence bu tür şikayetleri opelin alamanya merkezine iletilirse çok daha çabuk ve etkin sonuç alınabilir.hatta şikayetleri alamanca bile yapmaya gerek yok sanırım.çünkü tr-alm çevirisi yapacak muhakkak türkler vardır orada ihihi
arayan da doğal olarak Türk'tü Almanya'da da kesin Türk vardır diye düşünüyorum, ama konunun ciddiyeti açısından Almanca olarak göndermek daha iyi olur sanırımInsigniaTEAM
Yorum
-
Tamamdır abi Yazalım,
Fikrim şu herkes sana özelden insigniasının şasi nurmarasını iletsin ve İsmini
Insignia team mail adresinden topluca istekte bulunalım.
GM 'nin info adrsini de CC'yaparız hatta istenierse tüm uyleerin maiillerini de C yaparız !!!
Çağrı ada uylere özeleden mail atarsa uye dönüşlerine göre bunu topluca iletmiş oluruz!!!Bence kesin ses geitirir...
En azından ben çalışan olarak ürettğim bir iüründen topluca yazı ya da mail gelierse .
Hem de resmi web sitesinin altından kesin dikkate alırım !!! En azında processler biraz hızlanır !!!
Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
yanlız, tavsiyem resmi site üzerinden göndermeyin.
geri dönüşü Almanya'dan olmuyor.
kunden.info.center@de.opel.com
buraya yazmanızı tavsiye ederim.InsigniaTEAM
Yorum
-
Arkadaşlar;ben navigasyonun türkiye versiyonunu yüklettim.yanlız çok yetersiz.ben konyada yaşıyorum sadece ana arterleri gösteriyor cadde ve kavşak isimleri adres'e girebiliyorsunuz.Benim öğrenmek istediğim başka GPS haritaları yüklenebiliyormu (navteq'ten başka) Teşekkürler.
Yorum
Yorum