Duyuru

Collapse
No announcement yet.

115 Edition 180 Hp olur mu ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 115 Edition 180 Hp olur mu ?

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
    Orjinal yazı sahibi: Sufy
    arabanın albenisi gözleri kör ediyor :P
    Sıcaklık Büyüsü gibi mi ihihi
    sıcak soğuk farketmiyor :P
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

115 hp motor seçeneğinin kasayı taşımaması üzerine opel nasıl bir adım attı. Ben ne yapabilirim en azından tork eğrisinde %20 bir kazanç sağlamak için ne yapabilirim

Bazı arkadaşlar da kalın kafalı çıktı. Açıklamasını yaptığım halde, aklın neredeydi, gibi saçma sapan şeyler söylüyorlar. Arkadaşım okudun mu nelerden bahsettiğimi bunlar uzun yol yapmadan arabada anlaşılacak şeyler mi saçma sapan konuşup insanların sinir katsayısını arttırmaktan başka bir şey bilmiyorsunuz.

bazıları verdiğim parayı beğenmiyor arkadaşım 50-60 bin tl verecek olsam insignia ile ne işim var D segmenti bir dünya araç varken kalite özürlü bir araç kullanmak ne kadar mantıklı olur. Bu sözleri söylerken senin aklın neredeydi çok merak ediyorum. Lütfen basitleşmeyin yorum yapıyorsanız sorunu benim zekam da değil arabanın dizaynında arayın angry angry angry angry

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gence
        115 hp motor seçeneğinin kasayı taşımaması üzerine opel nasıl bir adım attı.

Bu soruyu yıl 2014 demi soruyorsunuz? bu sorunun cevabı 2009 - 2010 yılları arasında gizli. Gizli ki sorun yaşıyorsunuz : ) Bizler ve diğer arkadaşlar galiba çok gizli bir bilgi üzerine 140-180-170 ve dizel seçeneklerine yönelmişiz. Opelle özel anlaşmamız var. Bize neyi alıp neyi almayacağımızı belirtiyor. Kafaları kalın olanlar bu bilgilere erişebiliyor.

Şahin alsam bile, yol testi yaparım... Aldıktan sonra değil. Siz gerçekten araç almayı bilmiyorsunuz.3 sayfadır bu kanıya vardım. Jaguar' ın en hor kullanılmış dökülen aracını alır bol keseden bk atabilirim o halde?
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ha birde,

115 lik araçlar performans aramayan, nispeten de uygun fiyatlı ve güzel bir aile aracı olarak piyasada biliniyor. Bu aracı alanlar da bu konuyu bilerek bu aracı alıyorlar.

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Tek bir sorunun cevabını veremiyor mu Opel 115 hp bir motorun Dyno testi 98 hp düşmesi 17 hp kayıp 5 senelik bir araç için ne kadar normal fiat bile daha iyisini yapabilirdi. Bunu geçtim kazıkladığı müşterilerine bir şans vermesi gerekmiyor mu ? Sürekli aynı şeyleri söylüyorsunuz. Araç eski araç eski falan değil 5 senelik hatta 4.5 senelik bir araç eski değildir. 15 senelik 20 senelik araç eskidir. Sizler bir platform oluşturmuşsunuz ancak sorunlara yanıt vermek için değil. Opel Savunmak için benim gibi bir user olduğunuz halde opele ortak gibi davranmanızı anlamıyorum.

Sadece Tek bir soru Tork kazancı için ne gibi bir uygulama yapabilirim.

Yorum

Ben 225 yapmak istemiyorum hala anlaşılmıyor mu Şikayetim çekiş problemi benim için en büyük sorun budur ben sürat arasam D segmenti bir araç seçmem herhalde ancak yokuş yukarı durmadan vites küçültmek ki bu da çözüm olmuyor

Yorum

Hemen hemen tüm dyno testlerinde aktarım organlarında belli bir kayıp söz konusudur. 17 HP, gayet normal bir kayıp. Dyno hakkında araştırsaydınız biraz bu durumun çok normal olduğunu görürdünüz. Kaldı ki türkiyede doğru düzgün kalibre edilmiş dyno ölçün noktaları da bir elin 5 parmağını geçmez. Bunu da araştırsaydınız görürdünüz....

İstediğiniz kazanç ile ilgili teknik bilgiyi volkan arkadaşımız size vermişti ilk sayfada. Nesinden tatmin olmadınız?

Yorum

Tamam tatmin oldum teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
                  X