Duyuru

Collapse
No announcement yet.

115 Edition 180 Hp olur mu ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 115 Edition 180 Hp olur mu ?

Ben olsam arkadaşlarım dediği gibi yaparım. İlanı koyarım. 1.6T 1.4T ile takas ederim. tabi düzgün bir araç için üzerine 10bin koymak lazım.
    Ancak Fatih abinin dediği gibi araç konfor aracı. Çekişine bakmadan bir vites küçültüp kullanmakta olabilir.
    Aracınız hayırlı olsun bu arada.
    Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
    Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gence
      Aracı 37500 aldım bu fiyata sizce normal mi yoksa Çokmu verdim

Araç Elektronik park frenli Xenon far 18" jant Ön park sensörü sürücü koltuğu elektrikli gibi diğer insignia göre ekstra donanımları ve Atiker marka tüp var boya var ancak değişen yok ve trimer sorgusunda hiç bir kaza bulunmuyor araç temiz bir araç 2009 model 74000 de sizce aldığım fiyat makul mü kazıklandık mı
      aldıgınız fiyat cok iyi bir rakam (lpg'de var)
      bende de 115lik (lpgs'siz) vardı ford focusla takasa girdim.. focusa 52 bin lira istiyordu, bende kendi aracımın üzerine 10 bin tl verdim... yani 42 bin liraya gitmiş oldu... sizin aracınız lpg'li oldugu icin 43 bin liradan satışa koyun 39/40 bin liraya satarsınız...

Yorum

Yakıt hiç beklemediğim kadar iyi çıktı konyadan muğlaya (600 km) 150 tl ye geldim daha önce S40 D2 vardı onun yakıtını hesaplayınca 135 tl civarı çıkıyor bu 150 tl ye pek fazla değil ancak malzeme çok kalitesiz uzun yol sürüşü keyifsiz sırt ağrısı yapıyor araç çok ses alıyor direksiyon çok sert ve bozuk yollarda iki elle tutmak zorunda kalıyorum ayrıca tam tur çevirince tak diye bir ses geliyor ) bilmiyorum hepsi aynı şekilde mi acaba

yoksa alıp başını gidiyor yokuş yukarı çekmiyor torku çok düşük koltukların ayarları çok kötü artı mekanizmaları ön iki koltukta arızalı bu gün fark ettim stopların altında iki tane plastik conta var yıpranmış ve arka koltuğa kadar su almış son derece pişmanım çok iğrenç bir araba dış görünüş hariç beş para etmez diyebilirim

Bu arada iki ön koltuğa ihtiyacım var çıkma falan temin edebileceğim bir yer bilen var mı ?

Bir de aux girişi var diye görünüyor bakmadığım yer kalmadı arabanın aux girişini bulamadım nerede olduğu konusunda bir fikri olan var mı ?

Yorum

Tüm bunları 2.el bir araç için söylediğinizi göz önünde bulundurursak ve anlattıklarınıza bakılırsa aracınız hor kullanılmış sizde böyle bir kanı bırakması normal.
          İstanbulda forum üyesi arkadaşlar toplandıklarında gidip bir bakın onların araçlarına. Hala aynı kanıdaysanız bu denli sert konuşmayı hakediyor demektir Insignia.
          Ancak anladığım ve kullandığım arabaya bakarak böyle bir memnuniyetsizlik sizin aldığınız araç ile ilgili.
          Keşke daha temiz olsaymış.
          Ancak şunu diyebilirim.
          Sırt ağrınız koltuk şişirme varsa ve çok şişkinse olabilir, sizin fiziksel durumunuzdan olabilir, sıkıntı çeken hiç duymadım bende çekmedim.
          Uzun yolu 115'lik olduğundan keyifsiz olabilir, ben inanılmaz keyif alıyorum. Üstelik Insignia kullandığım en düzgün cruise controle sahip.
          Direksiyon sertliği anormal olabilir. Yine buluşmaya katılıp bir de onlara bakın derim.
          Alıp başını gitme konusu çok ilginçmiş.
          İçeri ses alma konusunda stabilize yollar veya kötü asfalt için bazı arkadaşlarda da aynı şikayet oldu. Ufak bir izolasyon ile çözülüyor. Deneyin derim. Ancak yine de neye kıyasla çok ses alıyor ona da bakmak lazım. Akıllı telefonlardaki dB ölçer programlarla bir deneyin. Sonra beğendiğiniz bir araçla bir daha deneyin. Üstelik lastik havaları bile bu durum için çok etkili olabilir.
          Koltukların ayarları kötü derken ne demek istediniz onu hiç anlamadım. Aşşağı yukarı yükseklik ayarı diz bölümü yükseklik ayarı bile var. Size ne lazımdı?
          Stopların altındaki contadan su almış ve arka koltuklara nasıl su gelmiş? bu şekilde olduğuna emin misiniz?
          Çok iğrenç bir araba derken yalnızca kendizinkini kastedersen memnun olurum.
          Bende anlattığın problemlerin hiç birisi yok. Insignia olarak iğrenç kelimesi hiç hoş olmamış.
          Aux girişi de kol dayamanın içinde. Yoksa onuda çalmış olabilirler. Bir bak derim.
          Umarım buluşmaya gider ve düzgün bir arabaya bakar kanaatinizi değiştirirsiniz.
          Sizin adınıza üzüldüm. İğrenç bir araba almışsınız belliki.

Yorum

http://www.insigniateam.com/forum/in...seen#msg263810
            Bir de bu var. 1150 km yol yapmış. yorulmamış.

Yorum

115 hp sat
              180 hp al

Yorum

Malzemenin kalitesiz olması kesinlikle ortada bir çok yerde plastikler kırılmış kullanıcıların dokunmadıkları yerlerde

Her ne olursa olsun ne kadar hor kullanılırsa kullanılsın ben 79 model arabaya da bindim ancak sırt ayarının bozulduğunu görmedim koltuğu dikince yatmıyor yatırınca dikilmiyor bu gayet kalitesiz bir malzeme kullandıklarını gösteriyor

Ön konsolda hız göstergesinin ve şu kırmızı ekranın ışığının akşam karanlığında ön cama yansıması kötü bir dizayn hatası olduğunu gösteriyor

Bardaklıklara konulan bardağı yerinden çıkarmak için sağa çekip durmak durumunda kalmak

Stopları sökerseniz göreceğiniz iki adet plastik conta bunlar yıprandığı için su alıyor ve sabah arka koltuğu ıslak görünce ne olduğunu anlamadım ilk başta ama daha sonra suyun stoplarda bulunan contaların yıpranıdığı için su sızdırdığını ve o suyun arka koltuğa kadar geldiğini gördüm

Aux çıkışını almış olması büyük bir olasılık bulmak için vitesin muhafazasına kadar söktüm

İçeri ses alma olayına gelince dayanılmayacak bir gürültü var içeride camlar açık mı kapalı mı diye bir çok kez şüpheye düştüm kontrol ettim

Her ne olursa olsun 115 Hp üvey evlat muamelesi yapılması çok kötü Hem aynı yakıtı yakıp hemde servise hiç hazır olmayan hatta yokuş çıkışlarında bir ambulansın
                sizi sollaması sinir bozucu bir durum ve yapacak hiç bir şey olmaması çok daha kötü bir durum çaresiz bırakılıyorsunuz fabrikasyon bir hatanın düzeltilmesi için

10 senelik hatta daha eski araçları bile inceledim ancak anahtarın açma kapama butonlarının üzerinde bulunan plastik muhafazanın yıpranmış ve yırtılmış olması bir kez daha gösteriyor ne kadar kalitesiz bir plastik kullandıklarını

Merkezi kilit sistemi ile aynaların katlanmaması başka garip bir yanı aracın

Lastik fiyatları 600 tl normal bir araçtan 1000-1500 tl dört lastik değiştirilirken bu araçta tek lastiğin fiyatı 600 tl

Elektrik tesisatı izolasyonu çok kalitesiz çoğu yerde kabloların izolasyonu bile yapılmamış bu gün bir çok yerini kendim izole ettim

Direksiyonu her hangi bir yöne sonuna kadar çevirince stoper plastik izolasyonlu olmadığı için tak diye bir ses geliyor ilk başta bu sesten gerçekten korktum acaba direksiyon kutusunda bir sıkıntımı var diye hala da şüpheliyim bunun için başka insigniaları incelemem gerekecek çünkü hiç normal bir şey değil

Yolda sürüş esnasında 60-70 km sürat ile sıfır asfalttan çakıllı asfalta geçtiğim esnada direksiyonun elimden kayıp gitmesi çok korkuttu beni sürüş esnasında daha dikkatli olmam konusunda bir uyarıydı her halde hiç hoş bir durum değil kaza bile yapabilirdim

BU KADAR EKSİ ÜZERİNE NE SÖYLEMEMİ BEKLİYORDUNUZ

Yorum

Abi sat kurtul öyleyse yapacak pek bir şey yok. Tekrar Insignia düşünürsen de test etmeden görmeden almazsın umarım
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

)

Yorum

Aynen bencede satın, siz olayı kafanızda bitirmişsiniz zaten...

Yorum

Ben şöyle söyliyim. Bu kadar eksi olduğunu almadan bi tur atınca anlardınız. Neden aldınız? 37.5bin para vermişsiniz. Ne bekliyodunuz?
                        Mercedesin de ucuz etin yahnisi yıkık arabası var. Mercedes kötü mü? BMW? Yoksa hor kullanılmış arabayı almak mı hata?
                        Parça kalitesinin de bir ömrü var. Hor kullanılırsa tabii ki deforme olur.

Yorum

Hiç mi araştırma yapmadınız 115 lik insignia larla ilgili yorumları hiçmi okumadınız... ACEMİ ce alınmış bir araç .. Ustaca yazılmış yorumlar ben söyleyecek bir şey bulamıyorum size..

37500 TL verip araçtan 60000 TL'lik performans ve temizlik beklemek... ne kadar doğru bir yaklasım..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Yukarıda belirttiğim sorunların hangisini bir tur atıp anlayabilirsiniz bilmiyorum.

Yorum

Daha önce opel vectra kullandım (2 yıl) onunda çekiş ile ilgili problemleri olduğunu söylemişlerdi ama ben hiç bir problem yaşamadım. Aynı şeyi umuyordum ancak gerçek bir rezalet ile karşılaştım artı 37500 tl vermiş olmam ile 50.000 tl vermiş olmam arasında pek bir şey değişmiyor bildiğiniz gibi aynı malzemeler 50.000 tl vermiş olduğum bir insignia da aynı standartları sunuyor bildiğim kadarıyla

Ben hor kullanılmış olduğunu düşünmüyorum şu var ki araç içinde sigara içilmemiş olması kişinin duyduğu özeni gösteriyor ve 74000 km 2009 model bir araçta bulmak gerçekten zordur ben 2011 model aracımı 60000 km de sattım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gence
                                Daha önce opel vectra kullandım (2 yıl) onunda çekiş ile ilgili problemleri olduğunu söylemişlerdi ama ben hiç bir problem yaşamadım. Aynı şeyi umuyordum ancak gerçek bir rezalet ile karşılaştım artı 37500 tl vermiş olmam ile 50.000 tl vermiş olmam arasında pek bir şey değişmiyor bildiğiniz gibi aynı malzemeler 50.000 tl vermiş olduğum bir insignia da aynı standartları sunuyor bildiğim kadarıyla
                                Beklentiler yüksek fiyat düşük olunca ve anladığım kadarıyla hor kullanılan bir araç alınınca malesef bu tür hoşnutsuzluklar çıkıyor ortaya.. yazdığınız yorumlara bakıyorum aracın KALİTESİZ olduğundan bahsetmişsiniz çoğu yerde ...

sırt ayarnın bozulduğu malzeme kalitesizliği ,,dizayn hatası,,içeri ses alma izolasyon,, elektrik tesisatı izolasyonu ,, yol tutuşu falan filan bir sürü olumsuz eleştri..

Ya siz çok iyi anlıyorsunuz araçtan yada bizler beş para etmez Çok kalitesiz araçlara biniyoruz...

Bence hiç koltuk işine falan girmeyin en kısa zamanda aracınızı satın kurtulun.. İnsignia size göre bir araç değil...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                                X