Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNA ALMAK İSTİYORUM İLK ARABAM OLACAK NELERE DİKKAT ETMELİYİM YARDIM LÜTFEN

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İNSİGNA ALMAK İSTİYORUM İLK ARABAM OLACAK NELERE DİKKAT ETMELİYİM YARDIM LÜTFEN

Bakımları zamanında yapılmış, hor kullanılmamış bir benzinli araç için 50 bin km yol bir şey değil.
    Ama gönül ister ki 20 bin yapmış olsun, hatta sıfır olsun Ben ilk İnsigniamı ikinci elden henüz
    800 km yol yapmışken almıştım.

Yorum

Ynt: İNSİGNA ALMAK İSTİYORUM İLK ARABAM OLACAK NELERE DİKKAT ETMELİYİM YARDIM LÜTFEN

Arkadaşlar 115 likleri bu kadar kötülemeyin ben tam iki senedir kullanıyorum ve hic bir sıkıntım yok... performans derseniz o ayrı tabiki...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
        Bakımları zamanında yapılmış, hor kullanılmamış bir benzinli araç için 50 bin km yol bir şey değil.
        Ama gönül ister ki 20 bin yapmış olsun, hatta sıfır olsun Ben ilk İnsigniamı ikinci elden henüz
        800 km yol yapmışken almıştım.
        Ah keşke banada nasip olsa 20 bine 30 bine internette var editionlar sizin fikrinizle düşük km ye yoğunlaşıcam teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enestrakya
          Arkadaşlar 115 likleri bu kadar kötülemeyin ben tam iki senedir kullanıyorum ve hic bir sıkıntım yok... performans derseniz o ayrı tabiki...
          Abi peki yakıt durumu nasıl?Hız yapmayı sevmiyorum o yüzden 115 beygir normal bir kullanım için ideal mi sence ?

Yorum

ben sürekli şehiriçi kullanıyorum, şuan kış olmasına rağmen 10 lt gecmedi, bence normal kullanım için ideal... ama aracda 4-5 kişi ve bayır cıkıyorsan kasa agır geliyor bunu da göz önüne almalısın (alt viteslere düşüyor ve devir yükseltmen gerekiyor)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enestrakya
              ben sürekli şehiriçi kullanıyorum, şuan kış olmasına rağmen 10 lt gecmedi, bence normal kullanım için ideal... ama aracda 4-5 kişi ve bayır cıkıyorsan kasa agır geliyor bunu da göz önüne almalısın (alt viteslere düşüyor ve devir yükseltmen gerekiyor)
              Abi çok teşekkür ederim

Yorum

çok km yapıyorsanız bence dizeli tercih edin .ama arkadaşların ve abilerimizin dediği gibi benzinli tercih ederseniz 180 hp olmalı .eğer lp gli araç alacaksanız kiti prins vs 2 olamsına ve lpg takıldıktan sonra az km yapmış olması iyi olur

Yorum

İşleniyor...
                X