İNSİGNA ALMAK İSTİYORUM İLK ARABAM OLACAK NELERE DİKKAT ETMELİYİM YARDIM LÜTFEN
Merhabalar Bende insignia ailesine üye olmak istiyorum ilk arabam olacak inşallah o yüzden siz abilerimden öğrenmek istedim Nelere Dikkat Etmeliyim nasıl bir insignia tercih etmeliyim Bu kardeşinizin elinden tutun
Ynt: İNSİGNA ALMAK İSTİYORUM İLK ARABAM OLACAK NELERE DİKKAT ETMELİYİM YARDIM LÜTFEN
Abi çok teşekkür ederim Detaylı bir bilgi oldu verdiğin linkler peki hangi motor ve yılı önemli midir?? Mesela 2009 model 1.6 edition 37.000 de kazasız boyasız diyor satıcı boya varsa hangi boya önemli değildir ?
Ynt: İNSİGNA ALMAK İSTİYORUM İLK ARABAM OLACAK NELERE DİKKAT ETMELİYİM YARDIM LÜTFEN
Tampondaki boyalar bence onemli degildir birde ufak tefek rutus boyalari cok onemli degildir malumunuz trafikte cok ökü..... var ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Hoşgeldin.
Birkere, '' hangi boya önemli değildir '' yaklaşıma göre karar verirsen büyük hata yaparsın. Onu, servisteki arkadaşlar sana açıklar. Önemli önemsizini o zaman karar verirsin.
Biraz araştırma ile, motorlar hakkında bilgiye ulaşırsın. En basitinden Sahibinden.com' ilanlar bölümünde motora göre kategorize ediliyor.
Orjinal yazı sahibi: aton1981
Hoşgeldin.
Birkere, '' hangi boya önemli değildir '' yaklaşıma göre karar verirsen büyük hata yaparsın. Onu, servisteki arkadaşlar sana açıklar. Önemli önemsizini o zaman karar verirsin.
Biraz araştırma ile, motorlar hakkında bilgiye ulaşırsın. En basitinden Sahibinden.com' ilanlar bölümünde motora göre kategorize ediliyor.
kolay gelsin.
Genel Motor bilgim var Yaklaşık 3 aydır insignia araştırıyorum 1.6 101-125 beygir mi 180 beygir mi yada 1.4 motor mu daha avantajlı merakım bu
Orjinal yazı sahibi: sadsada
Orjinal yazı sahibi: aton1981
Hoşgeldin.
kolay gelsin.
Genel Motor bilgim var Yaklaşık 3 aydır insignia araştırıyorum 1.6 101-125 beygir mi 180 beygir mi yada 1.4 motor mu daha avantajlı merakım bu
180 hp alın bence ve cosmo şart olmalı flexride saşi sistemi olursa iyi olur bence 2 litre için 180 hpden vazgeçmeyin derim 1.6 115 olanlara yanaşmayın bence.
2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket. Gerçek pilot
[/quote]180 hp alın bence ve cosmo şart olmalı flexride saşi sistemi olursa iyi olur bence 2 litre için 180 hpden vazgeçmeyin derim 1.6 115 olanlara yanaşmayın bence.
[/quote] Performans olarak mı yanaşmayın diyorsunuz yoksa kalite mi ? Motorda sorun olmadığı sürece performansı yüksek olmasada olur
Performans olarak mı yanaşmayın diyorsunuz yoksa kalite mi ? Motorda sorun olmadığı sürece performansı yüksek olmasada olur
1.6 atmosferik 115 hp olan motor İnsignia'ya küçük geliyor; kullanan arkadaşlar yok değil.
Opel artık 1.6 115 hp insignia üretmiyor, performansı sizi tatmin ederse fiyatları da çok uygun olur.
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
Performans olarak mı yanaşmayın diyorsunuz yoksa kalite mi ? Motorda sorun olmadığı sürece performansı yüksek olmasada olur
1.6 atmosferik 115 hp olan motor İnsignia'ya küçük geliyor; kullanan arkadaşlar yok değil.
Opel artık 1.6 115 hp insignia üretmiyor, performansı sizi tatmin ederse fiyatları da çok uygun olur.
Çok teşşekkür ederim Peki kaç bin km ye kadar insignia alınabilir mesela 50000 km sorun olur mu ?
Yorum