bu gün akşam hanımı bir yere bıraktıktan sonra dönerken birden araç esp servis uyarısı verdi ve tek silindiri çalışmıyormuş gibi sarsıntılı şekilde çalışmaya başladı aracı kıyıya çekip kontağı kapattım anahtarı çıkartıp 1 dakika bekledim tekrar çalıştırdım yine aynı şekilde sarsıntılı çalışıp esp servis yazısı çıktı bakalım yarın servise çekici ile götüreceğim ne diyecekler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
servis yolu gözüktü
Collapse
X
-
Ynt: servis yolu gözüktü
ESP hatası vermese en iyimser ihtimalle buji, yada ateşleme bobini aklıma gelicekte, ESP' ışığı yaktıysa AKü bitme ihtimali de akla geliyor. Lakin Akü' nün tekleme ile alakasını kuramadım.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ulas79Sağolun arkadaşlar, servis nediyecek bakalım.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Ücretli değişim yapıldığına göre garanti dışı işlem olmus. Biraz da pahalı olmuş sanırm. Neyse ki sorununuz hallolmuş. Geçmiş olsun.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ulas79Az önce arza tespit edilip yapıldı,ateşleme bobini arızalanmış onunla beraber bujiler de değişti 760 tl ye halloldu hepsi.
Geçmiş olsun...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
Yorum