Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracımı yeni aldım birkaç sorum var!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracımı yeni aldım birkaç sorum var!

2.0 dizel insignia aldım. araç kullanımı ile ilgili ufak tefek sorularım var:
    - bel desteğinin nerden ayarlıyoruz bir türlü bulamadım. ya da buldum çalışmıyor. tarif eder misiniz?
    - cd500 navi takılı araçta. sanırım geri görüş kamerası taksak da video çevirici mi gerekiyor, kullanamıyoruz değil mi bu haliyle?
    - lastiklere kaç hava basıyoruz? 245-45-18

cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Ynt: Aracımı yeni aldım birkaç sorum var!

130 luk mu 160lık mı aldınız acaba.. Allah nasip ederse bende 160lık düşünüyorum ama yakıtı biraz tedirgin ediyor..
    2013 Peugeot 508 1.6 e-HDI Allure

Yorum

.
      Orjinal yazı sahibi: Anadolu
      2.0 dizel insignia aldım. araç kullanımı ile ilgili ufak tefek sorularım var:
      - bel desteğinin nerden ayarlıyoruz bir türlü bulamadım. ya da buldum çalışmıyor. tarif eder misiniz?
      - cd500 navi takılı araçta. sanırım geri görüş kamerası taksak da video çevirici mi gerekiyor, kullanamıyoruz değil mi bu haliyle?
      - lastiklere kaç hava basıyoruz? 245-45-18

cevaplar için şimdiden teşekkürler.
      Öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
      Bel destek ayarı, sürücü koltuğunun yan (sol) alt tarafındaki plastik aksamda, yuvarlak ve dört ucu içe bombeli olan tuş. Buradan aşağı yukarı ve şişme ve söndürme işlemi yapabilirsiniz. Ancak forumu dikkatlice incelediğinizde, bazı insigniaların bel destek ayarının sonradan problem çıkardığını görürsünüz. Umarım sizinkisi de bozuk değildir.
      Ayrıca benim araçta da aynı ebatlı lastikler var. En son Eskişehir Alpata serviste önlere 32 arkalara 30 bastılar
      2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Geri görüş için çevirici ve kamera lazım, istanbulda opel odak yetkili bayide bu işlemi hallediyolar, ankarada odak dynamictede olabilir, bi görüşün...

Lastikler için konforlu kullanımda 32-32 idealdir....

Bel destek ayarı da üst mesajda arkadaşın tarif ettiği şekilde, koltuğun sol yanında allta yuvarlak 4 yönlü düğme mevcut, burdan yapabilirsiniz...

Bu arada öncelikle "tanışma" bölümünden kendinize yeni bir konu açarak tanıtırmısınız...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OnurKo
          130 luk mu 160lık mı aldınız acaba.. Allah nasip ederse bende 160lık düşünüyorum ama yakıtı biraz tedirgin ediyor..
          130'luk aldım, araç hep hoşuma giderdi zaten. şimdiye kısmet oldu. allah herkese kazasız belasız nasip etsin.

cevaplar için de teşekkürler. sanırım benim bel destek ayarım çalışmıyor. yuvarlak kontrol düğmesi tepki vermiyor.

Yorum

Aynı sorun bende de var,
            Bel desteği ayarı için yuvarlak tuşu kullandığımda çalışma sesi geliyor lakin her hangi bir tepki yok.
            Bende servise danışsam iyi olacak..
            İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

problemi çözdüğünüzde burdan veya başlık açarak bilgi verirseniz seviniriz. en azından çok uğraştıracak bir şey değilse biz de halledelim.

Yorum

İşleniyor...
              X