Duyuru

Collapse
No announcement yet.

250-300 KM DE SU EKSİLTME

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 250-300 KM DE SU EKSİLTME

Aracıma 250km 300km arasında soğutucu az soğutucu koy arızası veriyor. Bakıyorum gerçektende su yarının birazdaha altına inmiş bulunuyor. 56000DE aracım acaba 60.000 bakımına kadar beklemesem olur mu ya da tanıdığınız ıstanbulda usta varmıdır onerebılceğınız.

Ynt: 250-300 KM DE SU EKSİLTME

Muhtemelen hazne kapağınız çatlak ya da oradan bir yerden kaçak var. Kontrol ettirmenizde fayda var.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Oksitlenme İle Kaçak Kendi Kendini Zamanla Tıkayabilir. Ancak Servis Zamanına Kadar Devamlı Sadece Su İlavesi Yapmak, Sistemdeki Antifiriz Oranını Aşağıya Çekecektir. Daha Sonra Aşırı Yoğunlukta Antifiriz İlavesi Bu Sefer Sistemdeki Tüm Kiri Pası Söküp Daha Fazla Su Kaçağına Sebebiyet Verir.
      Marka Vermek İstemem Ama Bi Zamanlar Başıma Geldiği ve Aracın İçinde Durulmayacak Kadar (Kalorifer Sistemindenden) Tüten Buharı Bile Kesen Wynns Stop Leak (Su Tesisatı İçin, Şimdi İsmi Değişmiş Olabilir) Kullandığımda İnanılmayacak Bir Şekilde Sızıntıyı Hatta Akıntı Diyebilirim, Kesmişti ve Gereken Oranda Antifirizi Tekrar Koymamıza Rağmen Hiç Bir Şey Olmamıştı. Tabi Bunlar Benim Başıma Gelenler.
      Tavsiyem Konu Hayati Olduğu İçin Servise Gitmek. Belki Çok Basit Bir Sebepten Dolayı Kaçak Vardır.

Yorum

Kesinlikle devirdaim pompasını kontrol ettirin
        Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Ayni durum benim basimada gelmisti sürekli su eksiltiyordu hazne kapağı degisince sorun ortadan kalkti ya su kabinda yada kapakta kacak vardir
          2015 leon fr

Yorum

Su haznesinin kapağı düzgün kspatılmaz ise bu tür hatalar okabilir ve hararet yapabilir aman dikkat servise gidin sorunlu parçayı değiştirsinler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

alakanız için hepinize çok teşekkürler kapaktan olabilir mi diye çok baktım abi ama hep sonuna kadar özenle denedim yine aynı şey oldu. 60bini beklemeden götüreyim o zaman ben bunu yapacak birşey yok :/

Yorum

Soğutma suyu eksiltmenin pek çok sebebi olabilir, servis kaçağı bulur.
                Benzer bir hadiseyi ben yaşadım, araba kaşla göz arasında hararet yaptı.
                Hiç beklemeyin, önemli bir mesele ve acilen çözüm bulunması gerek.

Yorum

İşin ilginç tarafı performansta ya da hararette hiçbir anormallik yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OZGUROGUZ
                    Hararette anormallik sezildiğinde zaten iş işten geçmiş oluyor
                    Bana üç bin liraya patlamıştı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                      Orjinal yazı sahibi: OZGUROGUZ
                      Hararette anormallik sezildiğinde zaten iş işten geçmiş oluyor
                      Bana üç bin liraya patlamıştı
                      oda doğru ya servisten de korkmuyor değilim ya illa bi kazık yiyecekmişim gibi geliyor.

Yorum

motor ust kapak contasında sıkıntı olabılır umarım degıldır
                        2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

lpg den dolayı,üst kapak contasında sorun olabilirgeçmiş olsun.

Yorum

Soğutma sıvısının sızıntısını geçenlerde yaptırdığım 30.000 bakımda lifte kaldırınca şans eseri fark ettik. Su pompası motorunda terleme şeklinde bir sızıntı vardı. Neyse ki garanti kapsamında değiştirildi. Sizin de o aksam da belki sıkıntı olabilir. Ama diğer arkadaşların dediği gibi çok geç olmadan servise gitmek lazım
                            2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

dün itibariyle bir boşlukta kartal oto sanayiye gittim. iki yere uğradım ikiside radyatör suyu deposunun sızdırma yaptığını söyledi. değiştirdik bakalım dün itibariyle

Yorum

İşleniyor...
                              X