Aracıma 250km 300km arasında soğutucu az soğutucu koy arızası veriyor. Bakıyorum gerçektende su yarının birazdaha altına inmiş bulunuyor. 56000DE aracım acaba 60.000 bakımına kadar beklemesem olur mu ya da tanıdığınız ıstanbulda usta varmıdır onerebılceğınız.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
250-300 KM DE SU EKSİLTME
Collapse
X
-
Ynt: 250-300 KM DE SU EKSİLTME
Oksitlenme İle Kaçak Kendi Kendini Zamanla Tıkayabilir. Ancak Servis Zamanına Kadar Devamlı Sadece Su İlavesi Yapmak, Sistemdeki Antifiriz Oranını Aşağıya Çekecektir. Daha Sonra Aşırı Yoğunlukta Antifiriz İlavesi Bu Sefer Sistemdeki Tüm Kiri Pası Söküp Daha Fazla Su Kaçağına Sebebiyet Verir.
Marka Vermek İstemem Ama Bi Zamanlar Başıma Geldiği ve Aracın İçinde Durulmayacak Kadar (Kalorifer Sistemindenden) Tüten Buharı Bile Kesen Wynns Stop Leak (Su Tesisatı İçin, Şimdi İsmi Değişmiş Olabilir) Kullandığımda İnanılmayacak Bir Şekilde Sızıntıyı Hatta Akıntı Diyebilirim, Kesmişti ve Gereken Oranda Antifirizi Tekrar Koymamıza Rağmen Hiç Bir Şey Olmamıştı. Tabi Bunlar Benim Başıma Gelenler.
Tavsiyem Konu Hayati Olduğu İçin Servise Gitmek. Belki Çok Basit Bir Sebepten Dolayı Kaçak Vardır.
Yorum
-
Su haznesinin kapağı düzgün kspatılmaz ise bu tür hatalar okabilir ve hararet yapabilir aman dikkat servise gidin sorunlu parçayı değiştirsinler
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYOrjinal yazı sahibi: OZGUROGUZİşin ilginç tarafı performansta ya da hararette hiçbir anormallik yok
Bana üç bin liraya patlamıştı
Yorum
-
Soğutma sıvısının sızıntısını geçenlerde yaptırdığım 30.000 bakımda lifte kaldırınca şans eseri fark ettik. Su pompası motorunda terleme şeklinde bir sızıntı vardı. Neyse ki garanti kapsamında değiştirildi. Sizin de o aksam da belki sıkıntı olabilir. Ama diğer arkadaşların dediği gibi çok geç olmadan servise gitmek lazım2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.
Yorum
Yorum