Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bridgestone Potenza 245*45*18 Lastik Problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bridgestone Potenza 245*45*18 Lastik Problemi

Arkadaşlar merhaba,

Konu başlığında belirttiğim lastikler ile ilgili yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum.Bu lastikleri aldığımdan beri 4 kez balans yaptırmama rağmen titreme ve vuruntu problemim düzelmemişti.En son ana distribütör olan Birlas'ın Bahçeşehir şubesinde balans yaptırdım,yine düzelmedi.Bugün tekrar test sürüşüne çıktığımızda yetkili kişi bu lastiklerde daha önce de bu problemin olduğunu ve fabrikaya teste göndermemizi önerdi.Eğer problem üretim kaynaklıysa yıpranma payı düşüp para iadesi yapıyorlarmış.
    Yarın kısmetse orj.17'' jant lastiklerimi takıp 18'' lastiklerimi fabrikaya gönderecekler.
    Bu sıkıntıyı daha önce yaşayan forumdaşımız varmı?Yoksa da böyle bir durum var bilginiz olsun,

Saygılarımla
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Ynt: Bridgestone Potenza 245*45*18 Lastik Problemi

benım aracın uzerınde orjınal potenza 18*245*45 lasıkler var, yanı sızınkılerle aynı, bende cok hafıf tıtreme ve vuruntu hıssedıyorum, bunun sebebını ıse lastıklerın cok sert olmasından kaynaklangıgını dusunuyorum, yoldakı butun gırıntıyı, cıkıntıyı en ufacık bozuklukları bıle hıssettırıyo, bıde yanak payını cok az olması comforu oldukca azaltıyo, goruntu cok guzel ama komforu yasatmıyo, kasası kocaman olan aracın altınada 16-17 jant takınca komık duruyo, ıkısınden bırınden vazgecmek gerek ))

Yorum

bence sizde Birlas'a gösterin belki normal değildir.
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

17'' jant normal bu araç için

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
        35GB5825  A Rh+

Yorum

bencede 17 normal ama 18 jantların yanında cok sonuk gelıo

Yorum

ben 17'den 18' e geçen biri olarak söyleyeyim ebattan çok jant modeli aracı çok değiştiriyor.
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

jant modelıde onemlı tabıkı ama bence jantı buyuttukce aracta daha guzel duruyo

Yorum

Orijinal 17'' janta orijinal 18'' jantlardaki qibi kalın lastik takılsa nasıl durur acaba, mümkün mü bu? Hem lastik kalın qörünür hem konforlu olur.. huh

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bunun mumkun olmadıgını dusunuorum, cunku jant buyudukce lastıgın yanak payıda kuculmeye mahkumdur dıye bılıyorum

Yorum

aynı sorun bendede oldu aracı c.tesi aldım bayiden otoyolda 120 km de anormal bir titreme hissettim yarın balans yaptırıcam bakalım sorun çözülcekmi
                    2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
                      aynı sorun bendede oldu aracı c.tesi aldım bayiden otoyolda 120 km de anormal bir titreme hissettim yarın balans yaptırıcam bakalım sorun çözülcekmi
                      yaptırtıktan sonra da paylaşırsanız sevinirim..
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HASAN_APG09
                        bunun mumkun olmadıgını dusunuorum, cunku jant buyudukce lastıgın yanak payıda kuculmeye mahkumdur dıye bılıyorum
                        çamurlukta boşluk olduğu sürece yanak kalınlaştırılabilir ama
                        1- göstergelere yeniden konfigürasyon yapılması lazım
                        2- iğrenç bir görüntü olur, yanak kalınlığı ve şıklık ters orantılı
                        InsigniaTEAM

Yorum

Arkadaşlar bende aynı Bridgestone lastiği kulllanıyorum ve hamuru gerçekten çok sert. Daha 25.000km'de eski yol tutuşunu kaybetmek üzere. Bundan sonra biraz daha yumuşak hamur lastik seçmek gerekecek heralde.

Yorum

ben çok memnunum bu lastikten... kedi gibi yapışıyor yola ıslak havada bile...
                            F30 Sport+

Yorum

Konuya tekrar geldim. Edition elegance 2 hf oldu alalı. 2 kere servise titreme nedeniyle gittim. Ayar yaptılar tamam dediler ama yine 120 hıza ulaşınca titremeler devam ediyor. 6 yıl olmuş ne yapmali sizce

Yorum

İşleniyor...
                              X