Arkadaşlar merhaba aracım 2009 1.6 T Sport dvd800 oem cihaz var ama phone tuşuna basıldığında mute özelliği kullanılıyor teyp için config tuşuna basıp özelliklere girdiğimde bluetooth veya telefon ayarları yok.Acaba yazılımla ilgili bir sorun mu yoksa bluetooth özelliği yok mu aracımda?veya yok ise bi aparat falan mı bağlanıyor?İlginiz için şimdiden teşekkür ederim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arkadaşlar YARDIM..
Collapse
X
-
Ynt: Arkadaşlar YARDIM..
Bilgisi olan veya bu durumla karşılaşan bir arkadaş yok mu acaba?İnsignia 1.6 T Sport -- Flexride -- Sunroof -- AFL Far --
Recaro Spor Koltuk -- İnfinity Surround System -- DVD800Turn Push -- Spor pedallar -- 19 Jant -- Piano Lake Konsol -- Park Assist --
-
İnsignia 1.6 T Sport -- Flexride -- Sunroof -- AFL Far --
Recaro Spor Koltuk -- İnfinity Surround System -- DVD800Turn Push -- Spor pedallar -- 19 Jant -- Piano Lake Konsol -- Park Assist --
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXBu orjinal Dvd 800İnsignia 1.6 T Sport -- Flexride -- Sunroof -- AFL Far --
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sufyarabayı çalıştırıp ,öyle deneyin birdeİnsignia 1.6 T Sport -- Flexride -- Sunroof -- AFL Far --
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxAracınız Sport donanımda olduğundan Bluetooth olmayabilir.Cosmo donanımda standart...İnsignia 1.6 T Sport -- Flexride -- Sunroof -- AFL Far --
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FRK_MYDNOrjinal yazı sahibi: xxstormxxAracınız Sport donanımda olduğundan Bluetooth olmayabilir.Cosmo donanımda standart...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: FRK_MYDNOrjinal yazı sahibi: xxstormxxAracınız Sport donanımda olduğundan Bluetooth olmayabilir.Cosmo donanımda standart...İnsignia 1.6 T Sport -- Flexride -- Sunroof -- AFL Far --
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FRK_MYDNbu arada sunroof düğmelerinin yanı boş(bazı modellerde orda sağlı sollu ufak göz gibi şeyler oluyor o bende yok) acaba onla ilgili bir durum mu?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYDVD800 Navi el kitabınız vardır herhalde, kitapta konuyu bulup okursanız sorunu çözebilirsiniz.
Hazırlığı olan bir şeyin kendisi de mutlaka olmalıdır diye düşünüyorumİnsignia 1.6 T Sport -- Flexride -- Sunroof -- AFL Far --
Yorum
Yorum