Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Konsol gıcırtı sesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Konsol gıcırtı sesi

Arkadaşlar biraz bozuk ve tırtılı yollarda orta konsol dan gıcırtı sesleri geliyor. Konya'da ki Opel servisi bunun çaresi olmadığını söylüyor. Sizce bunun bir çözümü yokmudur. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
    Arabam 2011 1.6 t cosmo

Ynt: Konsol gıcırtı sesi

Orjinal yazı sahibi: hasdem
    Arkadaşlar biraz bozuk ve tırtılı yollarda orta konsol dan gıcırtı sesleri geliyor. Konya'da ki Opel servisi bunun çaresi olmadığını söylüyor. Sizce bunun bir çözümü yokmudur. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
    Arabam 2011 1.6 t cosmo
    Abi,sen Beyşehir'e bir gel hallederiz.

https://www.facebook.com/akbiyikfati...8542198&type=3
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Telefonunu verirsen haberleşelim
      Yardımın için şimdiden teşekkürler

Yorum

selam.benımde 2011 16t aracımda aynı sorun vardı.istanbul odak opel de arkadaşlar sorunu hallettıler.işi bılmeyen servısler caresı yok dıyor.o yuzden edirne de servıs olmasına ragmen istanbul odak a goturdum.tavsıye ederım

Yorum

Km arttıkça farklı yerlerden de gıcırtılar gelmeye başlayacak. Tepe ışığınının oradan, arka koltuğun kenarlarından bir yerden... Zaten konsolu ve vitesin oraları saymıyorum bile.
          2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

İşleniyor...
          X