Ynt: PERFORMAN LASTIĞİ ALMAK İSTİYORUM ÖNERİLERİNİZ BEKLİYORUM
Aynı araştırmayı ben de yaptım ve 245/40r19 için Michelin Pilot Sport3'e karar verdim.
Anladığım kadarıyla aralarındaki en yumuşak lastik Michelin. Benim için en önemli özellik sessizlik ve konfor. Ayrıca bizim araçlardaki hassas balans ayarlarını en iyi kaldıracak lastik de Michelin olacak galiba.
Continental contact2'yi Swift'te kullanıyorum ve biraz sert buluyorum. Yol sesi fazla. Bu tabii Swift'in kötü izolasyonundan da kaynaklanıyor.
Bu arada Opel servisi de Pirelli P Zero önerdi.
Lastik işi karışık bir iş
Bende bugun bi opel servisine danıstım prelli zero veya continental Contisport contact 5 önerdiler özellikleri aynı dediler asagı yukarı continentalde kara kıldım hafta sonu taktıracam insallah
Aracı alalı 1 hafta oldu üzerinde continental var performans açısından da ses konusundan da gayet memnunum.Yarın michelin kar lastiğini taktırmayı düşünüyorum(araç ile birlikte verdiler).Şu an için çok gerekli mi acaba?1 nisana kadar yasal zorunluluk var deniliyor
İnsignia 1.6 T Sport -- Flexride -- Sunroof -- AFL Far -- Recaro Spor Koltuk -- İnfinity Surround System -- DVD800Turn Push -- Spor pedallar -- 19 Jant -- Piano Lake Konsol -- Park Assist --
michelin hangi lastiği idi bilmiyorum ama dayanıklılık testinden en iyi sonucu almıştı.
her lastik firmasının lastik boyutları değiştikçe dayanım ve konfor özellikleri değişiyorum.Michelin her boyutunda aynı konforu beklemeyin yada aynı dayanımı.bu tüm lastik firmaları için geçerli.internette lastik testleri ile ilgili araştırma yapın alacağınız lastik ebatları ile ilgili test yapılmışmı ona bakın.yoksa burdaki yorumlar çok bağlayıcı değil bence.
benim eşimin arabasında 2008 model michelinlar duruyo tel mel attığı yok hala sağlam
aracı farketmeden derin bir çukura vurmuş olabilirsiniz yada bir kaldırıma çıkarken tellere zarar vermiş olabilirsiniz.zamanla o bölge deforme olup lastik tel atabilir.
demek istediğim kullanıcının sürüş esnasında lastiği ne tür yollara maruz bıraktığını veya nasıl sürdüğünü bilmediğimiz için en sağlıklısı karşılıklı yapılmış olan testlere bakmak.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Orjinal yazı sahibi: hikmetapaydin
Michelin almadan önce Goodyear ve Continental kullandım lakin bu üçlü arasında en sessizi ve yumuşağı Michelin diyebilirim.
Yaklaşık üç ay önce felandı 245/45R/18 96V Primacy3 lastik aldım takımına 2.000TL verdim gayet güzel kullanıyorum.
Bilgine..
Primacylere yol tutuş açısından biraz zayıf diye duymuştum. Yani daha çok konfor lastiği olması ve dolayısı ile yumuşak hamurlu olması nedeniyle virajlarda tutma kabiliyetini az da olsa düşük buldunuz mu?
Orjinal yazı sahibi: _emre26_
Orjinal yazı sahibi: hikmetapaydin
Michelin almadan önce Goodyear ve Continental kullandım lakin bu üçlü arasında en sessizi ve yumuşağı Michelin diyebilirim.
Yaklaşık üç ay önce felandı 245/45R/18 96V Primacy3 lastik aldım takımına 2.000TL verdim gayet güzel kullanıyorum.
Bilgine..
Primacylere yol tutuş açısından biraz zayıf diye duymuştum. Yani daha çok konfor lastiği olması ve dolayısı ile yumuşak hamurlu olması nedeniyle virajlarda tutma kabiliyetini az da olsa düşük buldunuz mu?
Hissetmedim, her gün ev-iş arası yaklaşık 20km karadeniz sahil ana yolunu kullanıyorum.
PrimacyHp de dediğiniz olabalir belki ama Primacy3 de böyle bir izlenimim olmadı zaten yeni bir lastik sorunlar giderilmiş olabilir.
Yorum