Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARAÇTA TİTREME SİLKELENME

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ARAÇTA TİTREME SİLKELENME

Delphi bobin üretir. Fakat GM öpele özel daha farklı özellikte üretim yaptığını düşünüyorum. Yoksa Gm delphi ile diğer delphi fiyat farkı olmazdı.

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Delphide Yöneticilik Yapmış Bir Arkadaşa Ulaştık Şuanda Şişlide Parçacı Dükkanı Var Hiç Bir Fark Olmadığını Aynı Bantta Tamamen Aynı Şartlarda Üretildiğini Söylüyor Sadece Garanti Şartlarında Farklılık Olduğunu İadesinin Daha Kolay Olduğunu Söylüyor Oda Aradaki Fiyat Farkından Dolayı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 71Volkan71
        Delphide Yöneticilik Yapmış Bir Arkadaşa Ulaştık Şuanda Şişlide Parçacı Dükkanı Var Hiç Bir Fark Olmadığını Aynı Bantta Tamamen Aynı Şartlarda Üretildiğini Söylüyor Sadece Garanti Şartlarında Farklılık Olduğunu İadesinin Daha Kolay Olduğunu Söylüyor Oda Aradaki Fiyat Farkından Dolayı.
        Vallahi kardeş o arkadaşa söyle benim araca takılan bobin hatta iki bobin sadece Delphi olan da silkeleme yaptı.Bu tesadüf olamaz.Kalite her zaman daha pahalıdır.GM Delphi yazan daha kaliteli,bilgine... Bir de Delphi'nin GM Delphi yazanla yakın fiyatlı olanı var.Belki ona diyordur arkadaşın yoksa 136 TL olan Delphi bobin kesinlikle kalite filan değil,sıkıntı yapar.
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

136 Tl Olan 1.6 Turbolar için değil zaten tornado parçacıyı arayıp söylediğimde o sizin araç için değil dedi bize uygun olanın 240 lira olduğunu söyledi ondada gm delphi yazmıyo yazan için 590 lira istedi fakat 2 tane opel parçacısı ile görüştüm ikiside orada çalışan arkadaşın söylediğini söyledi ama gerçekten hangisi doğru bilmiyorum.

Yorum

136 Tl Olan 1.6 Turbolar için değil zaten tornado parçacıyı arayıp söylediğimde o sizin araç için değil dedi bize uygun olanın 240 lira olduğunu söyledi ondada gm delphi yazmıyo yazan için 590 lira istedi fakat 2 tane opel parçacısı ile görüştüm ikiside orada çalışan arkadaşın söylediğini söyledi ama gerçekten hangisi doğru bilmiyorum.

http://www.hepsiopel.com/Opel-Insign...M,PR-1329.html

Bu linkten alabilirsin GM yazanı,fiyatı da uygun.Ben buradan aldım,GM Delphi,236 TL idi aldığımda.
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

eyvallah kardeşim çok sağol tekrar ihtiyacım olursa burdan alcam şimdilik problem tekrarlamadı umarımda tekrar etmez.faruk sevgili rolantideki titremeyi dengesizliğide ateşleme bobininden yapar dedi sence doğru olabilir mi

Yorum

Rölantideki vuruntu normal zaten,lpgde %70 daha fazla belli olur vuruntu ve motor titremesi. Bobinden de olabilir,tam bilmiyorum.

Yorum

Sizin probleminiz bana kalırsa enjektörlerden..Bilginiz olsun..Ayrıca Delphi kötü marka değildir...Örn Hella far ile Valeo far arasındaki fark da çok fazla değildir..Valeo için kalitesiz denebilir mi?Fakat GM in verdiği talimat ve prosedürle üretilen ürün Delphi..Bunun yanında Hüco var, yine farlardan Depo var, TYC var....

Ben de aynı durumu yaşamıştım..Araçta inanılmaz bir sarsıntı ve güç düşüklüğü vardı..Araç sanki 45-50 hp gibi isteksiz ve vasat bir kondisyonda idi...Değiştirmediğim şey kalmadı...Ateşleme bobini,bujiler,buji kabloları,hava debimetresi,EGR vs vs...Bujileri değiştirdim, 2-3 gün sonra aynı arızayı yeniden yaptı...En son baktık..Problem enjektörlerden idi..Bir de rolantideki istikrarsızlığı bujilerden yapar..Tırnak sayısı önemli..Ben 4 tırnak da taktım tek tırnak da (5000 km de bir yağını,filtrelerini ve bujilerini değiştiririm) tek tırnak 4 tırnaktan çok daha istikrarlı rolantiye sahip bendeki araçta...Size hangisi uyumlu olur bilemiyorum..Geçmiş olsun..
                  İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

servise gittiğimde birde enjektörleri kontrol ettiririm umarım ondan yapıyordur da kurtulurum bu sıkıntıdan bildiğim kadarıyla tek tırnak buji var.

Yorum

Aynı sorun benim 2009 turbolu insigniada var. motor arıza veriyor servise götürün yazıyor ve araç bildiğiniz traktöre dönüyor. kontağı kapatıp bi süre beklemek gerekiyo bi kaç kere. tatile gitmiştim bi ara bu şekilde 300 km yol geldim, insignia çok güzel araba ama rezilliği dahada güzel oluyo...
                      http://www.facebook.com/ozansurgec

Yorum

Araba lpg li mi

Yorum

Evet

Yorum

Ateşleme bobininizi kontrol ettirin,yenisi ile değiştirin.

Yorum

Tornado Şuan Bir Problem Yok ati Başkan Sorduğu İçin Yazdım.

Yorum

Tornado Şuan Bir Problem Yok ati Başkan Sorduğu İçin Yazdım.
                                Volkan kardeşim ben onu ozan062 arkadaş için yazmıştım zaten,sevgiler...

Yorum

İşleniyor...
                                X