Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARAÇTA TİTREME SİLKELENME

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ARAÇTA TİTREME SİLKELENME

ARKADAŞLAR MERHABA 1.6 180 BG LPG Lİ İNSİGNİAM VAR EDİTİON ELEGANCE YAKLAŞIK 2 AY ÖNCE ALDIM ALDIKTAN BİRKAÇ GÜN SONRA ARAÇ İNANILMAZ BİR ŞEKİLDE TİTREMEYE VE GİTMEMEYE BAŞLADI USTAYA GÖTÜRDÜM ATEŞLEME BOBİNİNİ DEĞİŞTİRDİ PROBLEM DÜZELDİ AMA BUGÜN AYNI ŞEYİ TEKRARLADI GAZA SONUNA KADARDA BASSAN ARAÇ SİLKELENMEKTEN GİDEMİYOR SERVİS UYARISI VERİYOR BENZİNE GEÇİNCE YAPMIYOR BİR ÖNCEKİNDE BUNU DENEMEMİŞTİM AMA BOBİNİ DEĞİŞİNCE GAZDADA YAPMIYORDU. FAKAT YİNE BAŞLADI BENZER PROBLEMİ YAŞAYAN VARMI ÖZELLİKLE LPG Lİ KULANAN ARKADAŞLAR BİRAZDA TAKINTILIYIM BU KONULARDA NERDEYSE 2 AY OLMADAN GÖTÜRÜP SATICAM YARDIMLARINIZI VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Ynt: ARAÇTA TİTREME SİLKELENME

Lpg den dolayı titreme olayları başladıysa süboplarda sorun başlamış demektir en kısa zamanda sübapları çelik sübaplarla değişin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih abi benimde aklıma geldi fakat bobini değiştirince düzelmesi kararsız bıraktı birde aracın lpg bağlantısında problem vardı aldığımda bu yüzden lpg de çok kullanılmadı zaten araç 42000 de bu sorunu ben düzelttirip binmeye başladım ve en önemlisi benzinde yapmıyor lpg de titreyip giymeyen araç stop edip tekrar benzinde çalıştırıp kullanınca hiç bişey yok gibi gidiyor.

Yorum

Takılan bobin orjinal mi kardeş? Üzerinde GM Delphi yazıyor mu? Üzerine bak bobinin GM Delphi değilse bobini GM Delphi olanla değiştir. Sadece Delphi yazıyorsa ondan yapar. LPG bağlantı sorunun yoksa tabi,bobinden diyorsan dediklerimi yap.Sevgiler...
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

usta orjinal olduğunu söylemişti delphi oldugunuda gödüm fakat gm delphimi onu bilmiyorum tornado bi bakıyım ona geçen sefer benzinde denemeden değişmiştim bu sefer denedim benzinde yapmıyor o yüzden usta önce brc ye git diyo bimiyorum ne olcak can sıkıcı bir durum.

Yorum

Kardeş,GM yazmıyorsa Delphi ise ve 140 TL civarında almışsan orjinal değil. Lpg benzinden daha zor tutuşan bir yakıt olduğu için bobin benzinde daha az zorlanırken lpgde daha fazla zorlanır,iyi ateşlemez.O zaman silkeleme yapar. Lpg ayarına baktır BRC iyidir,ayarı iyiyse bobin ya da bujilere baktır. Orjinal bobin servislerde çok pahalı. Kendin al.

http://www.hepsiopel.com/Opel-Insign...M,PR-1329.html
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Kardesim soylediklerinin cogu dogru bugun gorustugum brc bayi faruk ustada ayni seyi soyledi ustamda mantikli oldugunu bobini deneyecegini soyledi yarin bakicaz umarim duzelir

Yorum

Bu arada bobini 235 tlye aldim fakat internette buldugum 135 lik delphiyle ayni gibiydi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 71Volkan71
                  Kardesim soylediklerinin cogu dogru bugun gorustugum brc bayi faruk ustada ayni seyi soyledi ustamda mantikli oldugunu bobini deneyecegini soyledi yarin bakicaz umarim duzelir
                  Kardeş,Faruk SEVGİLİ'den mi bahsediyorsun? En iyilerdendir,o baktıysa sorun yoktur lpgde. İnternetten 135 TL'ye bulduğun bobin Delphi marka işte,GM Delphi değil. Özel serviste 200 TL civarına satılıyor o 135 TL olan. Sen yazdığım siteden al,onu kullan.Bir de yazdıklarım hep doğrudur kardeş,bazıları değil. Bobinden sonra düzelir inşallah başka sıkıntın yoksa... Çünkü benim araca da o 135 TL olan bobinden taktılar da ben de satıyordum aracı az kalsın,çok uğraştım.Bobini orjinal yapınca düzeliverdi aracım oradan biliyorum,sevgiler.

Yorum

evet Faruk sevgiliden bahsediyorum hakikaten çok iyi usta eger bobinden yapıyorsa ustanın değişmesi lazım çünkü 1 ay felan oldu daha

Yorum

Bak da haber ver bakalım,neymiş?Aslında bobini kendin de kontrol edebilirsin. Motorun üstündeki kapağı kaldırınca görünür.Üzernde GM Delphi yazıp yazmadığı.Eğer GM Delphi ise başka sorun vardır.

Yorum

Tornado bugün gittim özel servise ama bobin problemi tekrarlamadı çok dolaştık ustayla ama birdaha yapmadı bobine baktım gm yazmıyordu delphiydi yalnızca ama usta orjnal olduğunu söylüyo ve bugün internetten bir kaç yerle görüştüm delphi zaten orjinali sadece kutusu farklı bazı insanlar özelikle gm yazısını görmek istiyor dedi yüzde yüz aynı ürün aynı banttan çıkıyo dediler.delphide yöneticilik yapan bir arkadaş buldum yarın onu arayıp teyit edicem.problem tekrarlarsa usta yenisi ile değişecek bakalım bekleyip görcez.

Yorum

Tornado bugün gittim özel servise ama bobin problemi tekrarlamadı çok dolaştık ustayla ama birdaha yapmadı bobine baktım gm yazmıyordu delphiydi yalnızca ama usta orjnal olduğunu söylüyo ve bugün internetten bir kaç yerle görüştüm delphi zaten orjinali sadece kutusu farklı bazı insanlar özelikle gm yazısını görmek istiyor dedi yüzde yüz aynı ürün aynı banttan çıkıyo dediler.delphide yöneticilik yapan bir arkadaş buldum yarın onu arayıp teyit edicem.problem tekrarlarsa usta yenisi ile değişecek bakalım bekleyip görcez.

Kardeş,sen onların dediğine bakma.GM yazmayan Delphi orjinal değil.Bazen yapar,bazen yapmaz o bobin. Uğraşmak istemiyorsan dediğimi yap ama sen bilirsin tabi.Benim araca da takarken orjinal dediler ama hep silkeleme ve titreme yaptı. Sonra da orjinal alıp taktım silkeleme filan kalmadı.Madem orjinalmiş neden GM yazmıyormuş? Yetkili servisi ara sor,ya da aldığın yere sor GM yazan kaç paraymış? 240 TL'ye mi almıştın? GM yazanı getirtsinler o fiyata o zaman.Benim servis geri aldı o bobini onlardan 200 TL'ye almıştım. İnternette 135 TL idi,sorunun bobinden olduğu ortaya çıkınca geri aldılar,sonra da bana orjinal diyen usta:"Yan sanayi hocam bunlar."dedi.Ben de :"Hani orjinaldi?" diye sordum, haha o da bozuldu tabi... Yenisi ile değiştirirken gene Delphi kullanırsan gene uğraşırsın.Bende de ikinci Delpi'yi taktılar da gene silkeledi. Ben çok uğraştım kardeş,her yerine baktılar aracın,bir şey bulamadılar.Meğer Delphi bobindenmiş. Forumda da bahsetmiştim konuyu.Bir bak istersen...

Yorum

Tekrar Yaparsa usta ücretsiz göndercek söylerim orjinal istediğimi muhtemelen gönderir en az faruk usta kadar ii bir usta zaten faruk usta yönlendirmişti yorumların için ilgin için çok sağol senin bilgi ve düşüncelerin benim için önemli.

Yorum

Tekrar Yaparsa usta ücretsiz göndercek söylerim orjinal istediğimi muhtemelen gönderir en az faruk usta kadar ii bir usta zaten faruk usta yönlendirmişti yorumların için ilgin için çok sağol senin bilgi ve düşüncelerin benim için önemli.

Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize,sevgiler...

Yorum

İşleniyor...
                              X