Duyuru

Collapse
No announcement yet.

astra hakkında bilgi paylaşımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• astra hakkında bilgi paylaşımı

herkese selamlar. eski bir insignia kullanıcııyım. sattığımdan beri foruma giremiyorum. kardeşime astra 1.3 cdti ecoflex düşünüyoruz. 95hp kullanan var mı aramızda ? varsa ya da olumlu olumsuz bilgilerini paylaşabilir mi benimle ? birde bu arçların piyasası nedir ne değildir ?

Ynt: astra hakkında bilgi paylaşımı

Fiat'ın kullandığı 1.3 multijet motordur yakıt konusunda iyidir.Çok atak olmadığını ama yolunu alınca gayet iyi gittiğini biliyorum. turbosu uzun ömürlüdür. Aracın yılı donanımı paketi vs göre fiyat değişir
    Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Corsanın 2 ay bu motorlu arabasını kullandım 2012 model megane II vardı bizim ona 10 basar. Hem yakit hem yol tutus olsun cok iyi araba cok az yakiyor emin ol. Hasta kaldim corsaya cok iyiydi.. Alt devirlerde gayet atak
      2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

ben zannetmiyorum 1.3 dizel motorun o aracı taşıyabileceğini.. ama 1.6 benzinli focusdan sonra tatminka olabilir. bir aracı aradıgımızda pazarlık için ecoflex oldugunu ve 95 hp oldugunu söyledi. bu motor diğerlerine göre farklımı

Yorum

Ben yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. yakıt son derede az ben şehir içi 6 lt geçiremiyorum desem yeridir. performans sorununu sprint booster"la çözebilirsiniz (resmen bu motor için icat edilmiş ben 1.4 insigniada"da astrada"da kullandım astra"yı coşturuyor) genel olarak çok memnunum, beni en çok rahatsız eden koltukları, resmen kronik bel ağrıları başladı. cosmonun koltukları farklı diye biliyorum çok km yapıyosanız koltuk işini dikkate alın derim. şimdiden hayırlı olsun.
             2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

İşleniyor...
          X