Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Abs sensör arızası hk.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Abs sensör arızası hk.

Yaklaşık 15 gün önce aldığım aracın abs esp ışıkları arada yanıyor bazen sönüyordu sonrasında yol bilgisayarında ESP Service yazısı çıkmaya başladı bazen hiç yanmadığı günde olabiliyor. Forumda benzer açılmış konuda arkadaşlar genelde abs kablosunda kopuk vb durumu belirleyip sorunu çözmüşler. Aracı bir süreliğine babamla değiştim Araç Ankaranın ilçesinde o nedenle ilçedeki bir ustaya babam götürmüş bilgisayara bağlayınca sol ön teker abs enerji az gelmiş uyarı verdiğini söylemiş hatayı silip böyle 2-3 gün kullan tekrar yanarsa temizleyelim demiş aynı gün tekrar yanmış. Birkaç gün kullandıktan sonra bugün tekrar gittiginde kabloyu iyice kontrol etmişler sensörü felan temizler takmışlar hatayı silmişler ancak tekrar yanmış ustada babama sol abs sensörü aldır takalım sorun çözülür demiş. Ben ankaradan alıp kargolayacağım ancak bu sensörün ürün numarası marka model nedir serviste muhtemelen pahalıdır dışardan nasıl uygun fiyat temin edebilirim fiyatı nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Ynt: Abs sensör arızası hk.

Maşallah herkez çok yardımcı oldu,
    Ben yazayımda sonra ihtiyacı olan olursa okusun servisi arayıp sordum 115 TL fiyat verdi ankaradaki servisler şaşmazda yedek parçacıdan 60 TL ye GM aldım yarın yada sonraki gün takılacak unutmazsam buraya yazarım.

Ürün parça kodu:1247310
    alternatif kod:1235053

Yorum

Paylasim icin tesekkurler ogrenmis olduk
      F30 Sport+

Yorum

Aldığım abs sensörü takıldı, insignia için farklı bir parça kodu geçiyor serviste. Benim parça aldığım yer farklı bir parça numaralı chevrolet ilede uyumlu dedi kesin konuşuyorum al sorun çıkmayacak olmazsa getir dedi emin konuştu 60 TL ye aldıgım parça iş gördü. Parça değişimi sonrası arıza kaydı silindi şimdilik sorun çözülmüş olarak görünüyor.

Yorum

İşleniyor...
        X