Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Otomatik ayna ve kolay inme koltuk modu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Otomatik ayna ve kolay inme koltuk modu

Arkadaşlar selamlar. Kolay inme modunu forumdaki ilgili konuyu okuyarak çözdüm , lakin bir sorunum var.
    Şimdi kendime göre aynayı ve koltuğu ayarlıyorum. menüden de kolay inme , ve sürücü ayarları bölümlerini açık yapıyorum. Arabayı kapatıp kontağı çıkardığımda koltuk geri kayıyor, binerken de açma tuşuna iki kez basında koltuk yerine geliyor. Çok güzel. Fakat eğer arabadan inince aynayı da kapatırsam arabayı açtığımda koltuk yerine geliyor fakat ayna açılıyor ama aynanın ayarı benim ayarıma gelmiyor. Ne yapmam lazım?
      1.6 Turbo Cosmo İnsignia

Ynt: Otomatik ayna ve kolay inme koltuk modu

Hafıza Tuşundan geri ayarladığınız pozisyona gelebilirsiniz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ilk önce menüden kolay inme modunu açın, daha sonra kotuğu normal sürüş posizyonuza getirip hafızaya alın ve inmek istediğinizde koltuk geriye doğru gidecektir, kapıları kitlemediğiniz sürece kapıyı tekrar açtığınızda koltuk sizin sürüş durumunuza gelmez (hafızadan almanız gerekir) kapıları kitleyip tekrar açtığınızda kapıyı açtığınız zaman koltuk sizin sürüş durumunuzu alır, aynaların kapanıp yada kapanmaması önemli değil.
      Benim aracımda böyle çalışıyor ve kullanıyorum..
      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Ayarı yapıp ''M ve 1 '' tusuna bib sesi için aynı anda basıyorum, ok. Koltukta sorunum yok, yerine geliyor açma tusuna iki kez basınca. Ama eğer aynayı da kapadıysam, aynayı açınca ayna aynı yerine gelmiyor.
          1.6 Turbo Cosmo İnsignia

Yorum

arkadaşlar denildiği şekilde ayarları yapıp M ve 1 tuşuna bib sesi için birlikte basıyorum. Fakat aynayı kapayıp açtığımda aynayı benim ayarladığım pozisyondan başka pozisyona çeviriyor.
            1.6 Turbo Cosmo İnsignia

Yorum

İşleniyor...
          X