Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gaz Kesmesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Gaz Kesmesi

Selam arkadaşlar.
    Bende bu gaz kesme mevzusunu hissettim. İlkinde soğuktur ondan dedim. Bugün 2km. falan gittim gösterge yeni yeni 90 dereceye gelmişti sanırım. 40 gibi bir hızda bu kesme olayını yaşadım. Yine ısınmamıştır ondan olmuştur diye düşünüyorum ama siz daha deneyimli olduğunuzdan bilirsiniz. Bu olay sadece motor soğukken mi oluyor. Daha önceki yazılarda okudum "serviste yazılımla gideriliyor" denmiş. Ne yapmak gerekli?
    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Ynt: Gaz Kesmesi

Aracınız kaç model ?

2800-3100 devirlerde çok kısa bir kesilme oluyordu bunu yazılımla düzelttiler servise gidip aracın yazılımını güncelletmenizle çözülür diye düşünüyorum

geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih bey, 2011 son ay çıkışlı. 3100 km. civarı.
      Sanırım o devirler civarı.

(Bu yazılım ya da navigasyon güncellemeleri garanti bitince ücrete tabi mi oluyor acaba?)

Yorum

Servisle olan ilişkinize göre değişebilir

Yorum

Geçenlerde servise gidip durumu bildirdim. Arkadaş dolaşıp baktı,bir şey yok dedi. Yazılımda güncelmiş. Tamam dedim ne diyeyim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
            Geçenlerde servise gidip durumu bildirdim. Arkadaş dolaşıp baktı,bir şey yok dedi. Yazılımda güncelmiş. Tamam dedim ne diyeyim
            Aynen ne diyelim

Yorum

gaz kesmesi benim insigniadada oluyordu sanırım turbodan kaynaklanıyor.bende servise başvurdum ama hiç bişey yok dediler.düşük viteslerde araç ani yığılma yapıp hemen toparlıyordu.açıkcası hiç hoşuma gitmiyordu ama çaresi bulunamadı öylece sattım gitti galiba kronik bir durum bu.
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
              X