Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Emniyet Kemeri Uyarısı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Emniyet Kemeri Uyarısı

evet Arkadaşlar bu problem bendede başladı ben arabanın koltuklarını temizletmişştim. sanırım ondan sonra oldu. napcam bilmiyorum valla..

Yorum

Merhaba Arkadaşlar.

Aynı sorun yaklaşık bir haftadır bende de meydana geldi. ekranda emniyet kemeri takmış üç adam resmi çıkıyor. bunun çözümü nedir yardımcı olabilirmisiniz.
      Opel İnsignia 1.4 Edition Elegance 2012

Yorum

Orjinal yazı sahibi: abdullah47
        Merhaba Arkadaşlar.

Aynı sorun yaklaşık bir haftadır bende de meydana geldi. ekranda emniyet kemeri takmış üç adam resmi çıkıyor. bunun çözümü nedir yardımcı olabilirmisiniz.
        Merhaba, aramıza welcome

Tanışma sayfasında bir başlık açıp kendinizi tanıtır mısınız?
        Tanıştıktan sonra , konudan bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlar

Yorum

Merhaba Arkadaşlar.

arka koltukta emniyet kemerleri takılıdır ve kimse yoktur ya da arka koltukta oturan kişi kemerini çıkarmıştır. galiba böyleydi...
          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
            Merhaba Arkadaşlar.

arka koltukta emniyet kemerleri takılıdır ve kimse yoktur ya da arka koltukta oturan kişi kemerini çıkarmıştır. galiba böyleydi...
            Cevap için teşekkür ederim.

arka koltukta kimse yok ve arka kemerler takılı değil.. yaklaşık 1 haftadır bu şekilde
            Opel İnsignia 1.4 Edition Elegance 2012

Yorum

Arka koltukta kimse yok ve arka kemerler takılı değil.. yaklaşık 1 haftadır bu şekilde
              Bu bir arıza değil, elektronik bilgi ekranı dijital km sayacı konumundayken, ilk çalıştırmada -önem sırasına göre-
              yapılan hatırlatmalar . Üç adam (arka koltuk kemer ikazı), yağmur algılayıcı kapalı, uzun farlar asistanı aktif vb.
              Hiçbir müdahaleye gerek yok, birkaç saniye içinde kendiliğinden ekrandan silinir. Elektronik bilgi ekranını dijital
              km sayacı konumundan çıkarırsanız hiç görünmez

Yorum

Değerli dostlar merhaba,
                Aynı hatayı son 2 gündür bende almaya başladım. Arka koltukta hiçbir yolcu da taşımadım aslında. 3 lü koltukta nedense bu sorun bende de oluyor. Ve sesli uyarı yaptığı için bazen oldukça rahatsız edici olabiliyor. Sol koldaki yuvarlak OK tuşuna basıyorum susuyor ancak 10 15 saniye içinde tekrar 3 lü kemer göstergesi çıkıp ötmeye başlıyor. Servise götürdüğümde detaylı incelenmesi gerek dediler ama anlamadım açıkcası koca 1 günde aracı bırakmakta istemiyorum. Fikir ve önerilerinizi paylaşırsanız müteşekkir olurum.
                Selamlar.
                Emre
                Insignia'nın büyülü dünyasında yolculukta...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaboy
                  Değerli dostlar merhaba,
                  Aynı hatayı son 2 gündür bende almaya başladım. Arka koltukta hiçbir yolcu da taşımadım aslında. 3 lü koltukta nedense bu sorun bende de oluyor. Ve sesli uyarı yaptığı için bazen oldukça rahatsız edici olabiliyor. Sol koldaki yuvarlak OK tuşuna basıyorum susuyor ancak 10 15 saniye içinde tekrar 3 lü kemer göstergesi çıkıp ötmeye başlıyor. Servise götürdüğümde detaylı incelenmesi gerek dediler ama anlamadım açıkcası koca 1 günde aracı bırakmakta istemiyorum. Fikir ve önerilerinizi paylaşırsanız müteşekkir olurum.
                  Selamlar.
                  Emre
                  Kemeri taktığınızda uyarı kesiliyor mu?Eğer kesiliyorsa ,en pratik çözüm kemer tokası alıp sinyal veren kemere takmak olabilir.
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                    Orjinal yazı sahibi: insigniaboy
                    Değerli dostlar merhaba,
                    Selamlar.
                    Emre
                    Kemeri taktığınızda uyarı kesiliyor mu?Eğer kesiliyorsa ,en pratik çözüm kemer tokası alıp sinyal veren kemere takmak olabilir.
                    Merhabalar Ahmet bey,
                    Öncelikle degerli cevabiniz icin tesekkur etmek isterim.
                    Arkadaki 3 lu kemerleri taktigimda uyari kesildi evet. Tesekkur ederim fikir verdiginiz icin takili kalsinlar kemerler arkada yolcu olmasa da sikinti yok

Insignia'nın büyülü dünyasında yolculukta...

Yorum

bende de arada yapıyor birkaç saniye sonra geip gidiyor atrık görmezdden geliyorum

Yorum

İşleniyor...
                      X