Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Emniyet Kemeri Uyarısı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Emniyet Kemeri Uyarısı

Merhaba arkadaşlar,aracımda son zamanlarda emniyet kemeri uyarısı çıkmaya başladı (3 kişilik kemerli ikaz uyarısı) daha önce olmayan bu uyarı ilk çalıştırmada yaklaşık 30 sn.kadar duruyor veya sol kolu çevirince gidiyor.Daha önceleri gelmeyen bu uyarı sizce neden çıkmaya başladı?Bakıma girerken bu durumu belirttim resmini gösterdim arızaya rastlanmadı herhangi bir problem yok dendi.Bu arada yan koltuk ve arka koltukta oturan olsun olmasın veriyor ayrıca koltuklarda eşya vs. yok.
    1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri

Ynt: Emniyet Kemeri Uyarısı

resmi direk yükleyemedim buraya. aynı uyarıyı gören var mı arkadaşlar?

http://u1312.hizliresim.com/1j/8/vb6zy.jpg

Yorum

Benim bildiğim bu arka koltuktaki kemerler takılıp çıkarılınca oluyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cit_38

Benim araçtada arasıra çıkıyor havalar soğudu ondanmıdır nedir önce buz uyarısı sonra 3 adam .... önemli bişey deill zatenn.bende servise sormustum herhangi bi sorun yok aynen dediğiniz gibikolu çevirin gitsinn

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44

Benim araçtada arasıra çıkıyor havalar soğudu ondanmıdır nedir önce buz uyarısı sonra 3 adam .... önemli bişey deill zatenn.bende servise sormustum herhangi bi sorun yok aynen dediğiniz gibikolu çevirin gitsinn
          Valla oyle ya dikkat buz olabilir arkasina aktif uzun farlar arkasina uc adam amma sensor var ama benim anladigim bizim araclar pek sogugu sevmiyor

Yorum

Merhaba arkadaşlar,aracımda son zamanlarda emniyet kemeri uyarısı çıkmaya başladı (3 kişilik kemerli ikaz uyarısı) daha önce olmayan bu uyarı ilk çalıştırmada yaklaşık 30 sn.kadar duruyor veya sol kolu çevirince gidiyor.Daha önceleri gelmeyen bu uyarı sizce neden çıkmaya başladı?Bakıma girerken bu durumu belirttim resmini gösterdim arızaya rastlanmadı herhangi bir problem yok dendi.Bu arada yan koltuk ve arka koltukta oturan olsun olmasın veriyor ayrıca koltuklarda eşya vs. yok.
            Arka koltukta birisi otururken kemer takılmazsa bu ikazı alırsınız ne yazık ki... Ancak arka koltukta birisi yoksa bile bu ikazı alıyorsanız sensörlerde bir sorun olabilir...
            1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Kesinlikle büyük bir arızanız yokbence .
              Benim aracımın başına gelmeyen kalmadı. Arka sol camı açıp kapatın, arka sağ camı açıp kapatın, arka kemerler bağlı... vs. vs. 2 yıldır sorun çözemedik. Kaçak kontrolleri vs. yaptırdım akü ölçtürdüm, sorunu bulamadık... Tabi bu aralarda aküm 10-15 sefer bitti. Her seferinde takviye yaptırdım çalıştırdım( belli periyotlarda ). 2-3 gün araba çalışmasa marşa basıyordum araba çalışmıyordu. Sonra yeni gm akü aldım. 15 gün sonra oda bitti... takviye yaptım gittim artık arabadan soğuma ve satma noktasındayım... Derken En sonunda bulduk sorunu. Sonradan serviste uygulattığım kumandadan kapanan ayna modülü elektrik akımı çekiyormuş... 150 tl ye uygulattığım modül bana neredeyse 1000 tl ye mal oldu her seferinde takviye için adam çağırttır para ver. Akü değiştir. Servise git. Deneme yanılmalar için zenon söktürdüm taktır...Çektiğin çileyi zaten saymıyorum...vs.vs....

Konuyu özetliyecem. Sorununuz: akünüz zayıftır bu yüzden beyinsel kontrol mekanızmasının ani uyarı vermesidir.

Sorununuz ile bağlantılı konu sonradan uygulattığınız aksesuar vs. kesinlikle tek tek kontrol ettirin.
              Bundan sonra elektronik hiç bir şeye dokunmayacam vallaha. Sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek bile yemem artık...

Yorum

Benim araçta da ara sıra çıkıyor, havalar soğudu ondan mıdır nedir önce buz uyarısı sonra 3 adam .... önemli bir şey değil zaten .Ben de servise sormustum herhangi bir sorun yok aynen dediğiniz gibi kolu çevirin gitsin.
                Bu bir arıza değil, ilk çalıştırmada -önem sırasına göre- yapılan hatırlatmalar. Üç adam (arka koltuk kemer ikazı), yağmur algılayıcı kapalı, otomatik uzun farlar aktif vb.
                Hiçbir müdahaleye gerek yok, birkaç saniye içinde kendiliğinden ekrandan silinir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                  Benim araçta da ara sıra çıkıyor, havalar soğudu ondan mıdır nedir önce buz uyarısı sonra 3 adam .... önemli bir şey değil zaten .Ben de servise sormustum herhangi bir sorun yok aynen dediğiniz gibi kolu çevirin gitsin.
                  Bu bir arıza değil, ilk çalıştırmada -önem sırasına göre- yapılan hatırlatmalar. Üç adam (arka koltuk kemer ikazı), yağmur algılayıcı kapalı, otomatik uzun farlar aktif vb.
                  Hiçbir müdahaleye gerek yok, birkaç saniye içinde kendiliğinden ekrandan silinir
                  Evet aynen soylediginiz gibi sirasiyla bunlari hatirlatiyor sadece daha onceden cikmazdi onun icin merak ettim yoksa bir sorun olarak gormuyorum

Yorum

Aynen benim de havalar soğuduğundan beri aynı kemer ve buz uyarısı veriyor. Gerçekten bizim arabalar soğuğu sevmiyor galiba.

Yorum

Buz uyarısı normal ama arka koltuk kemer uyarısını sürekli vermemesi lazım...
                      1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Sensör hatası vardır

Akünün kutup başını sökün takın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

arkadaki 3 adam cok üşüyor heralde hemen sıcak havayı acmı diyor acaba haha haha
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                            arkadaki 3 adam cok üşüyor heralde hemen sıcak havayı acmı diyor acaba haha haha
                            evet bencede ben diyorum insignialar soğugu sevmiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                              evet bencede ben diyorum insignialar soğugu sevmiyor
                              birde Alman arabası olacak haha
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                              X