Arkadaşlar herkese iyi akşamlar... Araçdan indikten sonra kolay inme ayarında koltuk geri gittikten sonra tekrar binmek istediğimde, yani aracı açtığımda koltuk hafızasına geri dönüyordu, fakat şimdi dönmüyor sebebini çözemedim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Koltuk Hafızası ile ilgili soru
Collapse
X
-
Ynt: Koltuk Hafızası ile ilgili soru
Arabada yaptiginiz ayarlar hangi anahtarla yaparsaniz o anahtarin hafizasina kayit edilirHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Kolay çıkış modu ile koltuk geride iken koltuğa oturup Anahtarın açma tuşuna bastığınızda hafızasında kayıtlı olan kademeye gelmesi gerek.
eğer 1 ve 2 hafızası dolu ise araç hangi sürücünün bindiğini anlayamadığı için koltuğu öne getirmiyor.
bizim 1 veya 2ye basmamız gerekiyor.
anahtara basınca hangi hafızada indiysek o hafızaya getiriyor koltuğu..
Ben kendi denemelerim sonucunda bunları fark ettim..
Daha kolay kesin bir çözüm varsa bilmiyorum
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Aracı iki kişi kullanıyorsanız benim gibi bazen hanımda kullanıyor.İki ayrı hafızalı olması çok kullanışlı bir özellik.Araçtan inme özelliğide çok kullanışlı ama bozulur diye korkuyorum.Bozulursa çok maliyetli olur gibime geliyor.2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
Yorum
-
Hayırlı geceler arkadaşlar,
Benim aracımda kolay inme fonksiyonu gayet güzel çalışıyor. Fakat sorun 1 ve 2 nolu hafıza tuşlarına kayıt yapamıyorum. Bu sorunu yaşayanınız var mı?2009 İnsignia 1.6T Cosmo Teknik Gri+DVD800+Sunroof+Flexride+Infinity Ses Sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: A.YanarHayırlı geceler arkadaşlar,
Benim aracımda kolay inme fonksiyonu gayet güzel çalışıyor. Fakat sorun 1 ve 2 nolu hafıza tuşlarına kayıt yapamıyorum. Bu sorunu yaşayanınız var mı?1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bigbrotherOrjinal yazı sahibi: A.YanarHayırlı geceler arkadaşlar,
Benim aracımda kolay inme fonksiyonu gayet güzel çalışıyor. Fakat sorun 1 ve 2 nolu hafıza tuşlarına kayıt yapamıyorum. Bu sorunu yaşayanınız var mı?2009 İnsignia 1.6T Cosmo Teknik Gri+DVD800+Sunroof+Flexride+Infinity Ses Sistemi
Yorum
Yorum