Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Koltuk Hafızası ile ilgili soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Koltuk Hafızası ile ilgili soru

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar... Araçdan indikten sonra kolay inme ayarında koltuk geri gittikten sonra tekrar binmek istediğimde, yani aracı açtığımda koltuk hafızasına geri dönüyordu, fakat şimdi dönmüyor sebebini çözemedim.
    2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Ynt: Koltuk Hafızası ile ilgili soru

Aklıma ilk gelen şey acaba yedek anahtarımı kullanıyorsunuz?
    2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Yedek anahtar ile bu fonksiyon çalışmıyor mu? bunu bilmiyordum ama hi farketmedim hep aynı anahtarı kullanırım ama bazen anahtar değişimi yapmışımdır
      2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Yorum

Arabada yaptiginiz ayarlar hangi anahtarla yaparsaniz o anahtarin hafizasina kayit edilir
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Kolay çıkış modu ile koltuk geride iken koltuğa oturup Anahtarın açma tuşuna bastığınızda hafızasında kayıtlı olan kademeye gelmesi gerek.

eğer 1 ve 2 hafızası dolu ise araç hangi sürücünün bindiğini anlayamadığı için koltuğu öne getirmiyor.
          bizim 1 veya 2ye basmamız gerekiyor.

anahtara basınca hangi hafızada indiysek o hafızaya getiriyor koltuğu..

Ben kendi denemelerim sonucunda bunları fark ettim..

Daha kolay kesin bir çözüm varsa bilmiyorum

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Aracı iki kişi kullanıyorsanız benim gibi bazen hanımda kullanıyor.İki ayrı hafızalı olması çok kullanışlı bir özellik.Araçtan inme özelliğide çok kullanışlı ama bozulur diye korkuyorum.Bozulursa çok maliyetli olur gibime geliyor.
            2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Hayırlı geceler arkadaşlar,
              Benim aracımda kolay inme fonksiyonu gayet güzel çalışıyor. Fakat sorun 1 ve 2 nolu hafıza tuşlarına kayıt yapamıyorum. Bu sorunu yaşayanınız var mı?
              2009 İnsignia 1.6T Cosmo Teknik Gri+DVD800+Sunroof+Flexride+Infinity Ses Sistemi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: A.Yanar
                Benim aracımda kolay inme fonksiyonu gayet güzel çalışıyor. Fakat sorun 1 ve 2 nolu hafıza tuşlarına kayıt yapamıyorum. Bu sorunu yaşayanınız var mı?
                Ben de bozulabilir diye bu fonksiyonu kullanmıyorum...
                1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
                  Orjinal yazı sahibi: A.Yanar
                  Ben de bozulabilir diye bu fonksiyonu kullanmıyorum...
                  Öyleyse benim için artık çok geç
                  2009 İnsignia 1.6T Cosmo Teknik Gri+DVD800+Sunroof+Flexride+Infinity Ses Sistemi

Yorum

İşleniyor...
                  X