Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Rölanti dengesiziliği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Rölanti dengesiziliği

Walla arkadaşlar kesin çözümü aracı satmakta buldum. Epey oldu gerçi ama ne yapayım. Uğraşmak istemedim. En son söylenen beyinin gaz kelebeğini okumadığıydı ve beyin değişimi gerekiyordu. Aslında 2800 TL yani çok afaki bir meblağ da değil ama araçtan soğuyunca artık yaptırmak istemedim. Hayırlısı diyelim ...
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Beyin çalışıyor farzederek, ki araç hali hazırda yürüyor ken beyin gaz kelebeğini okuyamıyor sa bunun sorumlusu beyindeki mekanik arıza olamaz tahminimce. Yazılımsal olması yüksek ihtimalle beraber, gaz kelebeği ile alakalı ara mekanik elemanlarındaki bir sorunmuş gibi algıladım. Tabi tamamen tahmin ve mantık yürüterek.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
        Beyin çalışıyor farzederek, ki araç hali hazırda yürüyor ken beyin gaz kelebeğini okuyamıyor sa bunun sorumlusu beyindeki mekanik arıza olamaz tahminimce. Yazılımsal olması yüksek ihtimalle beraber, gaz kelebeği ile alakalı ara mekanik elemanlarındaki bir sorunmuş gibi algıladım. Tabi tamamen tahmin ve mantık yürüterek.
        Toplam 3 kez yazılım denendi, 2 gaz kelebeği sökülüpm yenisi konuşdu vs...
        Olmadı mkı olmuyor. Ama yürüttüğünüz tahmin hiç amatörce değil zira ustalar da aynı mantıkla düşündüler...
        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Bazı durumlarda alakasız parçalar dolaylı yonden arıza vermeye meyilli durumlar oluşturabiliyor. Buda bunlardan belki de biri diyerek uzatmayayım Nede osla satılmış ve gitmiş. Acaba alan şahıs ne yaptı : ) Asıl onu düşünmek gerek.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Benzer sorun bi arkadaşımda vardı. Bizde iki kez boğaz kelebeğini temizlettik olmadı. Bigün araca hararet yaptırıp yolda kaldı. Bin lira civarında masraf çıkmıştı. Ve ilginçtirki aracın bu problemi hararetten sonrası yapılan onarımla birlikte düzelmişti. Çözümü hararet haha
            İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
            Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Hararet olunca verdiği zarar ve telafisi için gereken ekipman ve ürünler neye ihtiva ediyorsa demekki çoğunlukla bu rölanti dengesizlik problemi o parçalar ve çevresi üzerine yoğunlaşmalı. Çıkarım : ()

Yorum

Eğer araç lpg li ise tek sorun sübap erimesi başıma geldi tecrübe... maad

Yorum

İşleniyor...
                X