arkadaşlar öncelikle merhaba aracım 2010 model insignia cozmo zavolli lpg takılı 27 binde lpg takıldı suanda 77 binde pek bi sorun yok binde bir araç ılk marşta çalışmadı yoksa çalışıyor birde bir ik, sefer basıa geldı direksiyonu en sonuna çevirdiğimde araba sondu bunları genel olan seyler arada bır ama asıl sorunum arabamın bazen çekişten düşmesi gaz yememesi bazen arıza ışığı yanıyor bazen sonuyor yanı sorun varsa vardır yoksa yoktur hıc gaz yemese neyse dıyecemde bazen yemıyor bıraz suruyorum sonra tekrar kendıne geliyor bastığımda fark edilecek sekılde otobanda basıyorum 130 a zor geliyor çekişten dusunce kendine geldiğinde ise 200 e rahat geliyor sizce sıkıntı nedır akrkadasşar subaptan olsa sureklo gıtmez dıye düşünüyorum ama rada sırada yapınca kafamda soru ısareti kalıyor.cvplarınız için şimdiden tskler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
araçımın bazen çekişten düşmesi
Collapse
X
-
Ynt: araçımın bazen çekişten düşmesi
Bence sorununuz ateşleme bobininden olabilir. benzer sorunu bende yaşadım Benzinde de yapıyordu aynı sorunu. sanayide özel birservisten 50 tl ye çıkma bobin aldım sorun bobinden mi diye denemek için. Aldığım bobini takınca bütün sorun çözüldü bir daha çıkarmadım.2009 Cosmo 1.6 Turbo + Landirenzo+Bej iç döşeme + DVD800 + Siyah
-
bobini daha 3 ay one değiştirdim bobin arızalı olduğunda tekleme yapıyordu aracım ve araıza ısıgım yanıp sonuyordu tekrar mı sorun oldu acaba.araçım tekleme yapmıyor. çekişten düşüyor sadeceOpel insignia cosmo 1.6 turbo 2010 model zavolli LPG cdc 400 teyp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: vedat candanbenim araçta lgp de yok....
tekleme yok ama çekişten düşüyor. zor hızlanıyor....
bobinden olabilirmi o da ?
benzinli ise turbolumu (115 hp yada 180 hp)
lpg olmadığını söyledniz
km kaç?2009 Cosmo 1.6 Turbo + Landirenzo+Bej iç döşeme + DVD800 + Siyah
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emin005bobini daha 3 ay one değiştirdim bobin arızalı olduğunda tekleme yapıyordu aracım ve araıza ısıgım yanıp sonuyordu tekrar mı sorun oldu acaba.araçım tekleme yapmıyor. çekişten düşüyor sadece
Bobini değiştirdikten sonra sorunlarınız düüzelip sonrasında aynı sorunlar tekrarmı başladı? Genelde bobinden kaynaklı sorun olduğunda ateşlemeyi kısa süreli kestiği için, sizin ayağınız gaz pedalına basılı olduğunda kesilme yaparsa anlık birden yığılma olur araçta, ateşleme düzeldiğinde de ayağınız zaten gaz pedalına basılı olduğu için aniden gitmeye devam edeceği için araç sarsıntılı ilerler. bu olay 1-2 saniyelik bile olsa arabayı geri ve ileri sarsacaktir. sizin sorununuz ise anladığım kadarıyla bazen gaz yememesidir.
Bu sorunla ilgili özel yada yetkili servise gittiniz mi?2009 Cosmo 1.6 Turbo + Landirenzo+Bej iç döşeme + DVD800 + Siyah
Yorum
-
sorun benzin dede oluyor devir yavaş yavaş yükseliyor.bobinden olduunu sanmıyor sankı çekişten düşüş gibi.ariza ısıgım sürekli yanmıyor birgün yanıyor üç gün sonuk gidiyor. bu aralar hiç yanmamaya başladı eski performasını bılıyorum ben arabamın 2 çi viteste son gaz yapınca pati atardı şimdi atmıyor ve otobana çıktım 130 u zor buldu devir yavaş yukselıyor benzindede aynı sıkıntı var.ama bazen araba kendıne geliyor.sensorlerden olabılırmı bu sorun.normal binek araç gaza basarsa geçebilir yanı 120 beygire falan düşüyor benceOpel insignia cosmo 1.6 turbo 2010 model zavolli LPG cdc 400 teyp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emin005sorun benzin dede oluyor devir yavaş yavaş yükseliyor.bobinden olduunu sanmıyor sankı çekişten düşüş gibi.ariza ısıgım sürekli yanmıyor birgün yanıyor üç gün sonuk gidiyor. bu aralar hiç yanmamaya başladı eski performasını bılıyorum ben arabamın 2 çi viteste son gaz yapınca pati atardı şimdi atmıyor ve otobana çıktım 130 u zor buldu devir yavaş yukselıyor benzindede aynı sıkıntı var.ama bazen araba kendıne geliyor.sensorlerden olabılırmı bu sorun.normal binek araç gaza basarsa geçebilir yanı 120 beygire falan düşüyor bence2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emin005sorun benzin dede oluyor devir yavaş yavaş yükseliyor.bobinden olduunu sanmıyor sankı çekişten düşüş gibi.ariza ısıgım sürekli yanmıyor birgün yanıyor üç gün sonuk gidiyor. bu aralar hiç yanmamaya başladı eski performasını bılıyorum ben arabamın 2 çi viteste son gaz yapınca pati atardı şimdi atmıyor ve otobana çıktım 130 u zor buldu devir yavaş yukselıyor benzindede aynı sıkıntı var.ama bazen araba kendıne geliyor.sensorlerden olabılırmı bu sorun.normal binek araç gaza basarsa geçebilir yanı 120 beygire falan düşüyor bence
Tek çözümünüz serviste aracınızın bilgisayara bağlanıp elektriksel bir sorunu olup olmadığına bakmak sonrasına mekanik aksamlara yönelmek.2009 Cosmo 1.6 Turbo + Landirenzo+Bej iç döşeme + DVD800 + Siyah
Yorum
-
bugun servise gittim ve bilgisayara bağladılar anlık göstergeye baktık verilere turbo basıncı vaktine baktı boşta basınca yüzde 95 i buluyor ama sürüşe geçtik turbo basıncı sürerken yüzde 50 kerde gösteriyor sorunun ondan kaynaklanır kaynaklanmadigini parca alıp tekrar deniycez sinirim soru turbo açıp kapatan valf inde sorun var yeterli ağzını acmıyor dedi usta sürerken şimdilik bildigim bu.Opel insignia cosmo 1.6 turbo 2010 model zavolli LPG cdc 400 teyp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emin005bugun servise gittim ve bilgisayara bağladılar anlık göstergeye baktık verilere turbo basıncı vaktine baktı boşta basınca yüzde 95 i buluyor ama sürüşe geçtik turbo basıncı sürerken yüzde 50 kerde gösteriyor sorunun ondan kaynaklanır kaynaklanmadigini parca alıp tekrar deniycez sinirim soru turbo açıp kapatan valf inde sorun var yeterli ağzını acmıyor dedi usta sürerken şimdilik bildigim bu.2009 Cosmo 1.6 Turbo + Landirenzo+Bej iç döşeme + DVD800 + Siyah
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emin005bugun servise gittim ve bilgisayara bağladılar anlık göstergeye baktık verilere turbo basıncı vaktine baktı boşta basınca yüzde 95 i buluyor ama sürüşe geçtik turbo basıncı sürerken yüzde 50 kerde gösteriyor sorunun ondan kaynaklanır kaynaklanmadigini parca alıp tekrar deniycez sinirim soru turbo açıp kapatan valf inde sorun var yeterli ağzını acmıyor dedi usta sürerken şimdilik bildigim bu.1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
Yorum