Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vurdu Kaçtı... Yakalayamadım... :/

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Vurdu Kaçtı... Yakalayamadım... :/

geçmiş olsun ben bu insanları anlayamıyorum kasko var sigorta var ne diye vurup kaçarsınız onun bu olay başına gelse ne hisseder acaba

Yorum

Geçmiş olsun.
      Insana ağır gelen vurup kaçmaları oluyor. Tekrar geçmiş olsun. Ahirete hakkınız kalsın
      MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Herkese teşekkür ederim... parça konusunda yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim...
        1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Çok geçmiş olsun.3 Hafta önce benim sağ ön far yıkama kapağını çalmışlar opis batıparkta (nuri bey yardımcı oldu ) boya dahil 70 civarına yaptırdırdım.3 yaş indirimi uyguladılar ve boya için ücret almadılar.
          Insignia 1.6T Cosmo / Navi 800 / Isıtmalı Bej Deri Koltuk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vg
            Çok geçmiş olsun.3 Hafta önce benim sağ ön far yıkama kapağını çalmışlar opis batıparkta (nuri bey yardımcı oldu ) boya dahil 70 civarına yaptırdırdım.3 yaş indirimi uyguladılar ve boya için ücret almadılar.
            Bende kapakta sorun yok... kapak kırık değil... kapağı tutan kısım kırık... sanırım fıskiye memesi olarak geçiyor. Parçacıların hiç birinde yok...
            1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

bununla gecmis olsun.olmasa iyi ama.insanin en cok zoruna giden durumlardan biri.kendin yapsan bu kadar uzulmezsin lakin bir dangalak cikagelir canini sikar
              İnsignia 1.6T Cosmo

Yorum

Geçmiş olsun
                2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.

http://i.hizliresim.com/LpNkQb.jpg

Yorum

Geçmiş olsun o kapağın tanesini 80 tl ye aldım serviste

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ati başkan
                    Geçmiş olsun o kapağın tanesini 80 tl ye aldım serviste
                    Sorun kapakta değil, kapağı tutan fıskiye memelerinde... O parça kırılmış ve 18 TL fiyatı varmış... Hafta sonuna kadar gelecek... teşekkürler...

Yorum

İşleniyor...
                    X